Connect with us

Actualitate

CONSILIERII LOCALI SUNT CHEMATI SA GIREZE MINCIUNILE SI RAZBUNARILE DIRECTORULUI INTERIMAR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI SI ALE CONSILIERULUI EUGEN PRUNA

Comisarul

Publicat

pe

Incisiv de Prahova continua seria dezvaluirilor privind implicarea consilierului primarului, Eugen Pruna, in diverse activitati obscure si razbunari personale.

In numarele trecute va dezvaluiam cum directorul “interimar” al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida si colega lui, directorul general adjunct Pitariu Paula Maria au “fabricat” o noua Organigrama a Politiei Locale Ploiesti pe care „Stapanul” arogant si “Consilierul” sau vor incerca sa o treaca prin Consiliul Local Ploiesti.

Astfel, luni consilierii locali vor fi chemati sa gireze minciunile si razbunarile directorului interimar Adrian Vaida si ale ilustrului consilier al primarului, Eugen Pruna.

Deoarece recunoscutul mincinos Adrian Vaida ca sa scape de linsajul politistilor locali a raspandit zvonul in cadrul institutiei ca aceasta “organigrama” este pur si simplu o inventie a ziarului Incisiv de Prahova, in acest numar va prezentam in EXCLUSIVITATE “inventia” noastra fabricata de”competentii” Adrian Vaida si Pitariu Paula Maria:

organigrama-vaida-august-2018

Liderul de sindicat,,Mihai Viteazul” si-a vandut membrii si a fost de acord cu o grosolana concediere si cu razbunarile consilierului Eugen Pruna si ale incompetentului Adrian Vaida, doar ca sa isi pastreze “privilegiile”. Solicitari pe care le-a efectuat la Adrian Vaida in pozitia “genunchi”!

Liderul Sindicatului Politiei Locale ,,Mihai Viteazul”, ALEXANDRU IORDACHE COSMIN, a ,,negociat” cu Dir.Gen.Adj. al Politiei Locale Ploiesti, VAIDA ADRIAN,  dandu-si acordul in privirea intocmirea acestei organigrame a institutiei, prin care erau disponibilizati (concediati) 26 de salariati, personal contractual cu atributii de paza + seful acestora. De asemenea, prin aceasta organigrama sunt desfiintate posturi si ,,pusi pe liber”  functionari publici cu atributii de conducere care au ocupat posturile respective prin concurs, Anton Catalin – Sef Serviciu Ordine Publica, Albu Catalin – Sef Birou Mediu si Florea Daniel –Sef Birou Evidenta Populatiei.

Negocierea s-a purtat in “genunchi” pentru pastrarea privilegiilor, a functiilor si a celor 5 zile libere pe luna obtinute prin Contractul Colectiv de Munca. (atasam proba). Atat costa destinul membrilor sindicatului “Mihai Viteazul “ din Politia Locala Ploiesti: 5 zile libere/luna! 5 zile inmultit cu 12 luni este egal cu 60 de zile lucratoare, adica cu doua luni de zile relaxare-concediu platit in plus, pe banii contribuabililor! RUSINE SA VA FIE!

 

Din sursele noastre, doamna consilier CURSARU Lavinia din cadrul Direcției Generale de Dezvoltare Urbana a ramas oripilata de acesta manevra dolosiva a lui Adrian Vaida si a consilierului Eugen Pruna, dupa discutiile avute cu mai multi angajati ai Politiei Locale Ploiesti de la paza.

Cu aceasta ocazie mai dispar si alti incomozi ai directorului hartuitor Adrian Vaida, precum:

 1. Logistica – Enita Alexandru;
 2. Contabilitate – Buciumeanu Costin;
 3. Comunicare – Lavinia Dumitrescu;
 4. Dispecerat – Chifor George ( ce sa iti facem nea’ Chifor, nu mai are nevoie de tine. Ai fost bun doar cand ai mintit pentru Vaida organele de cerecetare penala privind accesarea ilegala a bazei de date cu datele personale, acum trebuie sa scape de tine…).

Astfel, Adrian Vaida s-a laudat primarului ca va scapa SI de incomozii consilierului sau Eugen Pruna si de incomozii lui din institutie.

Cine sunt “incomozii” celebrului consilier Pruna Eugen si ai directorului interimar Adrian Vaida?

 1. Anton Catalin – Sef Serviciu Ordine Publica

Anton Catalin este un sef competent, respectat de subordonati care nu a acceptat ilegalitatile conducerii Politiei Locale Ploiesti si a taxat orice derapaj de la lege. Reamintim de ce a fost introdus in Comisia de Disciplina Anton Catalin, intr-o masura disperata de a se scapa de el:

“Vineri noaptea (in data de 20.10.2017) – cum VAIDA ADRIAN, directorul general adjunct era in concediu, ANTON CATALIN, seful Serviciului Ordine Publica si Paza si ZAHANAGIU NICOLAE – sef Serviciu Rutiera au efectuat un control cu aparatul etilotest la toti politistii locali aflati in activitate,  in schimbul 3 la ora respectiva.

Mentionam ca, legal, Anton Catalin era numit prin hartie oficiala sa tina locul directorului general adjunct, Adrian Vaida.

Dupa ce i-au verificat pe toti de la structurile de ordine-publica si paza, au ajuns si la personalul de serviciu al Serviciului de Interventie Rapida, serviciu cam „fantoma” si pe alocuri ilegal infiintat (legea nu prevede o astfel de structura la politiile locale), fidel lui GHEORGHE CARMEN si VAIDA ADRIAN.

Pe acea tura de noapte erau de serviciu sase politisti locali care, vazand ca se doreste a li se testa alcoolul pur in aerul expirat, au suflat si ei dupa cum au baut, sau nu: adica au suflat doar doi politisti locali (printre care si proaspatul ales presedinte al Comsiei de Disciplina, Ilie Constantin-ca sa fie un adevarat exemplu), ceilalti patru (Francu Stelian, Gaita Mihai, Stoica Mihai si Matei Marian) refuzand sa faca acest control, motivand in mod ilegal ca ei nu raspund decat in fata lui GHEORGHE CARMEN si VAIDA ADRIAN (credem ca au auzit si ei chestia aia cu Ceausescu care nu voia sa raspunda decat in fata Marii Adunari Nationale).

Conform unei surse de la secretariatul institutiei care cam ocupa postul ilegal, Seful Serviciului Ordine Publica si Paza, ANTON CATALIN, a facut raport conducerii despre aceasta ABATERE GRAVA DAR, CU SIGURANTA, NU SE VA LUA NICIO MASURA AVAND IN VEDERE PROTECTIA DE CARE BENEFICIAZA CEI DE LA SERVICIUL INTERVENTIE RAPIDA.

CONTROLUL S-A EFECTUAT  VINERI NOAPTEA, 20.10.2017 LA SCHIMBUL 3, LA TOTI POLITISTII LOCALI SI PERSONALUL CONTRACTUAL CARE SE AFLAU IN SERVICIU, INCLUSIV LA TURA DE LA INTERVENTIE RAPIDA despre care se stia ca utilizeaza alcoolul in timpul programului.

In capitolul IX-Abateri disciplinare si sanctiuni aplicabile, art 2, pct 44 se specifica in mod clar „refuzul de a fi testat cu fiola alcoolscop” constituie abatere disciplinara grava.

Chiar daca Adrian Dobre a fost informat din “presa pe care nu o citeste”, acesta nu a luat masurile legale nici recent cand, consilierul sau personal, sereistul Pruna Eugen a luat act si s-a “simtit” informat…

In loc sa fie introdusi in Comisia de Disciplina cei care au refuzat in mod ilegal sa se supuna controlului cu aparatul etilotest, celebrul déjà Adrian Vaida a aprobat introducerea in aceasta comisie a celor care au indraznit sa ii controleze pe vasalii directorului general inca de facto al Politiei Locale Ploiesti (pana la finele acestei saptamani cand dupa 10 luni de medical a fost suspendat), Carmen Daniela Gheorghe trimisa in judecata pe data de 04.12.2017  pentru fapte de coruptie si tinuta ilegal de asa –zisul primar Adrian Dobre in “concediu medical” pentru a primi ilicit salariul”.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/04/30/exclusivadrian-vaida-carmen-gheorghe-santajul-si-mascatii-de-la-politia-locala-ploiesti-comisarul-de-prahova/

 1. Albu Catalin – Sef Birou Mediu

Albu Catalin este un sef care a respectat intotdeauna legea si nu a dat curs presiunilor efectuate de celebrul consilier Eugen Pruna pentru a amenda ilegal firma Rosal, presiuni care au atins paroxismul (ceva e putred si se intrevede niscai interese absconse ale consilierului Eugen Pruna de a elimina firma din Ploiesti si probabil de a aduce o alta firma agreata de grupul sau de firme abonate la bani publici). Acesta a amendat societatea doar in baza legii si numai cand s-a constatat contraventii. Albu Catalin este unul dintre sefii hartuiti de Adrian Vaida deoarece a respectat legea si cand constata derapaje de la lege intocmea referat scris pentru ca cei “interesati” sa isi asume ilegalitatile, fapt ce a deranjat enorm.

 • Florea Daniel –Sef Birou Evidenta Populatiei

In acest caz, situatia este comica. Florea Daniel este liderul de sindicat Pro-Lex din cadrul Politiei Locale Ploiesti, un lider care a deranjat si a facut cateva plangeri penale impotriva lui Adrian Vaida si a conducerii Politiei Locale Ploiesti pentru ilegalitatile grave savarsite de acestia.

Mai mult, si aici intervine interesul consilierului penal Eugen Pruna, Florea Daniel l-a dat jos din functia de la SRI detinuta de Eugen Pruna.

“In numerele trecute Incisiv de Prahova a dezvaluit caracatita lui Pruna Eugen formata din firmele familiei sale “abonate” la bani publici.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/28/exclusivcod-rosucaractita-din-prahova-pe-bani-publici-si-interesul-economic-al-consilierului-primarului-adrian-dobre-celebrul-profesoras-pruna-eugen-fost-ofiter-sri/

De asemenea, in numerele trecute am dezvaluit fapte de natura penala savarsite de ofiterul SRI, Pruna Eugen, care, in calitatea sa de sef al Sectorului “A” din cadrul SRI Prahova (D.J.I. Prahova) a utilizat functia pentru interese personale si de grup pentru a accesa prin firmele familiei sale diverse contracte cu primariile din judetul Prahova aflate exact in competenta sa de activitate pe linie profesionala.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/29/exclusivcod-rosuascensiunea-consilierului-primarului-adrian-dobre-celebrul-profesoras-pruna-eugen-fost-ofiter-sri-si-nepotul-prim-adjunctului-directorului-sri/

Mentionam ca, Sectorul “A” din cadrul SRI are, printre alte competente (justitia) si administratia locala, deci Eugen Pruna ajunsese “vataf” pe administratia locala din Judetul Prahova si pe justitie.

Totodata, am mentionat ca, in plina glorie  a carierei sale obscure in SRI, Eugen Pruna a inceput sa isi consolideze imperiul firmelor administrate si/sau coordonate de membrii familiei sale prin castigarea de “licitatii” cu primariile din Prahova, exact de ce raspundea pe linie de munca si ar fi trebui sa combata acest fenomen.

In anul 2012, pe cand era sef Sector “A”, obscurul ofiter SRI, Eugen Pruna, a cununat un copil al unui consilier local de la Breaza, imediat – firma fratelui sau “castigand”  CONTRACTE PRIN ATRIBUIRE DIRECTA, TOTUL PE BANI PUBLICI CU UN MARE IZ PENAL!

Aripile i-au fost retezate rapid de Serviciul de Protectie Interna, adica de Sectorul “E” care a reusit sa il demita din functie pentru aceste fapte iar, ulterior sa il ejecteze din SRI, printr-o pensionara fortata. Autorul acestei masuri este Mr ® Florea Daniel, care raspundea pe vremea aceea de 5 judete pe linie de protectie in cadrul SRI.

Reamintim ca, in prezent- Mr ® Florea Daniel este liderul de sindicat PRO LEX si seful Biroului Evidenta Persoanei din cadrul Politiei Locale Ploiesti, unul dintre sefii hartuiti de bodyguard-ul primarului Adrian Dobre.

Deci, ca sa evite un scandal mediatic, SRI nu a sesizat organele de cercetare penala si l-au pensionat fortat pe acest obscur consilier al arogantului primar Adrian Dobre. Daca institutia nu a sesizat, noi nu am putut ramane cu aceasta pe aceeasi lungime de “unde”!”

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/03/exclusivam-avut-dreptateafaceri-penale-ale-consilierului-eugen-pruna-inca-de-cand-era-sef-sector-sri-prahova-sef-pe-justitia-si-administratia-din-prahovadocumente/

Ca sa il pacalesca pe viceprimarul Cristian Ganea care a solicitat desfiintarea Serviciului Interventie (mascati) si demiterea lui Adrian Vaida, in aceasta organigrama este trecuta aceasta masura (cea cu mascatii, nicidecum demisia incompetentului Adrian Vaida) care trebuia luata de mult, aceasta structura fiind infiintata ilegal conform constatarii Curtii de Conturi. O alta masura benefica si legala este desfiintarea postului de sef Serviciu Juridic, post ocupat ilegal de non-valoarea Mocanu Isabela Gabriela.

Speram ca majoritatea din Consiliul Local Ploiesti sa  dea dovada de maturitate politica si sa NU gireze interesele meschine ale lui Adrian Vaida si ale consilierului Eugen Pruna.

In fapt, in opinia noastra si a specialistilor problema este de managementul acestei institutii care ar fi trebui sa fie demis demult.

In loc sa se scape de profesionistii “incomozi” mai sus mentionati, Consiliul Local Ploiesti ar trebui sa ii demita de urgenta pe Adrian Vaida si Pitariu Paula Maria.

Cine sunt acesti incompetenti?

 1. Adrian Vaida, de la sfaristul acestei saptamani director interimar al Politiei Locale Ploiesti:
 • “Prin ordonanta din data de 12,10.2016 s-a dispus inceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea infractiunilor de inducere in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa, instigare la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa, fapte prevazute si pedepsite de art 268 aln 2, art 273 alin 1, art 47 raportat la art 268 si art 47 raportat la art 273 Cod Penal “RETINANDU-SE” ca numitul Vaida Adrian, la data de 27.05.2015, a denuntat organelor de urmarire penala fapte nereale in legatura cu Toader Cristinel si i-a determinat pe Mocanu Gabriela- Isabela si Vasilescu Ioan-Gabriel sa formulize denunturi asemanatoare, astfel ca Mocanu Gabriela – Isabela si Vasilescu Ioan – Gabriel, la data de 27.05.2015, au denuntat organelor de urmarire penala fapte nereale in legatura cu Toader Cristinel si au dat declaratii mincinoase, producand si probe nereale in sustinerea afirmatiilor mincinoase”, se mentioneaza in Ordonanta prin care Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti si-a declinat competent catre Parchetul General”.
 1. ANFP a concluzionat ca, ADRIAN VAIDA, DIRECTOR GENERAL INTERIMAR (OMUL LUI ADRIAN DOBRE), PITARIU PAULA MARIA, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT trebuie introdusi in Comisia de Disciplina a Primariei Ploiesti.

De asemenea, ilustra non-valoare Mocanu Gabriela Isabela, sef Serviciu Resurse Umane Juridic Contracte Proceduri (care a obtinut postul prin spaga si frauda) va fi introdusa in Comisia de Disciplina pentru faptele savarsite.

Concret, in aceasta institutie se joaca POKER cu datele personale ale angajatilor si nu numai (terti), prin accesarea ilegala a bazei de date din sistemul informatic integrat (SII si /sau din dosarul de la personal). Poliţia Locală Ploieşti interoghează baza de date de la un terminal hardware instalat în sediul său, în incinta Dispeceratului (încăpere cu acces restricţionat), după alte reguli de securitate decât cele instituite la nivelul bazei naţionale, in mod ilegal (deoarece contine aceleasi date cu caracter personal doar ca baza de date nu este actualizata). Terminalul (calculatorul) este (ar trebui!) auditat local (şi nu de serverul MAI-DEPABD), baza de date fiind accesată prin utilizarea unei „duble-chei”. Pe cale de consecinţă, „dubla-cheie” nu este sesizată la serverul bazei naţionale de date.

Reamintim ca, politista locala a fost sistematic  hartuita de omul lui Adrian Dobre, renumitul hartuitor Adrian Vaida. Acesta a inceput sa se razbune pe politista locala deoarece aceasta a fost martora intr-un dosar penal in care hartuitorul era acuzat de hartuire sexuala si intr-un proces penal in instanta  in care aceasta a fost martora si a trebuit sa declare adevarul privind ilegalitatile savarsite de omul protejat de asa-zisul primar, Adrian Dobre.

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/18/exclusivdocumente-premiera-in-ploiesti-si-in-prahova-directorul-general-adjunct-al-politiei-locale-ploiesti-vaida-adrian-este-primul-director-sanctionat-de-o-comisia-de-disciplina/

 1. In Raportul Comisiei de Disciplina a Primariei Ploiesti nr 68 din 21.07.2017 se specifica in mod clar faptul ca, “ in UNANIMITATE, Comisia apreciaza ca, fapta care formeaza obiectul sesizarii nr. 1/09.03.2017 reprezinta ABATERE DISCIPLINARA prevazuta de art. 77 alin. 2 lit k) din Legea nr 188/1999 republicata privind Statutul functionarului public si propune in temeiul art. 77 alin 3 lit c) din Legea nr 188/199 raportat la art. 47 alin.1 lit. a din H.G. nr. 1344/2007, aplicarea sanctiunii disciplinare “mustrare scrisa” domnului VAIDA ADRIAN, in calitate de director general adjunct al Politiei Locale Ploiesti”.
 2. Adrian Vaida are 8 (opt) plangeri penale pe numele sau, in afara dosarului de la Parchetul General unde este urmarit penal si este persoana care alaturi de Pitariu Paula Maria a pus pe butuci aceasta institutie.
 3. Cine este Pitariu Paula Maria, directorul general adjunct al acestei institutii?

In anul 2010, in urma reorganizarii Politiei Comunitare in Politie Locala, PAULA MARIA ECHIMESCU (care era Sef Birou Juridic, avand-o in subordine pe consiliera juridic MOCANU ISABELA) a fost nevoita, pentru a nu-si pierde functia de sef birou, sa opteze pentru cea de Sef Birou 2 Ordine Publica. Desi a acceptat aceasta mutare, ulterior a contestat in instanta actul administrativ, dar actiunea i-a fost respinsa si la fond (Tribunalul Prahova, Hotararea nr.  551/20.07.2011) si in recurs (la Curtea de Apel Ploiesti, care, pe 05.09.2011, i-a anulat recursul ca netimbrat). Dosarul a avut nr. unic 5785/105/2011.

Intre timp, PAULA MARIA ECHIMESCU a divortat de ECHIMESCU LAURENTIU GABRIEL.

Deci , experienta ei, in ceea ce priveste activitate de ordine publica, era zero. In urma unor probleme de sanatate, a solicitat sa lucreze numai program de zi, desi programul biroului de ordine publica este pe trei schimburi, numind pur formal la comanda biroului, pentru schimburile II si III, pe politistii locali GRIGORE PAUL si MARIN EDUARD , pentru a coordona activitatea . Acestia, pe langa faptul ca nu indeplineau conditiile pentru coordonare si conducere (nu aveau studii superioare ) erau favorizati, neefectuand activitati de patrulare in teren ca ceilalti colegi, ci de control asupra acestora, asta in timp ce PAULA MARIA PITARIU statea la suete sau lucreaza la organigrame si/ sau „REGULAMENTE DE ORDINE INTERIOARA” (deh, specialista!). Normal era ca, pentru motive de sanatate, sa solicite si sa i se aprobe (cu avizul medicului si conform reglementarilor pe linie de sanatate si securitate in munca) schimbarea locului de munca, dar pesemne asteapta sa-i creeze madam director un post de sef birou in cadrul altei structuri, acum cu noua organigrama dospita pe ascuns. Si, iata ca, „visul”   s-a realizat. A fost numita de Adrian Dobre, director general adjunct. Oricum, in institutie era de notorietate ca „statea la cafele cu directoarea si sefa serviciului juridic, ca venea la program pe la ora 9,00 si pleca la 16,00, fara a munci absolut nimic.

In orice caz, ca sef birou ordine publica trebuia sa lucreze in ture ziua dupa amiaza si noaptea. Ea nu conducea, coordona sau controla deloc schimburile II si III, avand tot felul de inlocuitori, ca IVAN MARIAN (MARIO).

De aceea, serviciul de ordine publica, cel putin pe partea de activitate a acestui birou, era cam … „praf”.

Deci, nu era buna sa conduca un simplu birou de ordine publica dar, pentru primarul nostru PNL este buna de director general adjunct? De „NOAPTEA MINTII”!

Deci, dragi ploiesteni, ”aici sunt banii” dumneavoastra din taxele si impozitele pe care le platim/platiti.

Mai mult, va redam un raport al unei Comisii de Disciplina sa realizati ce „capacitate” a promovat Adrian Dobre!

Comisia de Disciplina propune, in unanimitate sanctionarea doamnei Echimescu Paula cu « retrogradarea in functia publica pe o perioada de un an de zile », conform art. 77(3), lit. d) din Legea nr. 188 /1999 privind statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare. Astfel propunem retrogradarea acesteia din functia publica de conducere – Sef Birou Paza si Ordine Publica II in cea de functionar public de executie pentru o perioada de 1 an, deoarece nu a putut dovedi ca si-a indeplinit atributiile de serviciu, stabilite prin fisa postului nr. 1009/01.10.2010, aceasta abatere disciplinara fiind prevazuta la Cap. VIII, art. 2, pct. 59 din Regulamentul Intern al Politiei Comunitare Ploiesti nr. 6251/05.11.2009: <<constituie abatere disciplinara, savarsirea cu vinovatie, neindeplinirea atributiilor de serviciu conform prevederilor planului de paza sau a fisei postului, mai precizeaza cei de la Incisiv de Prahova. (Cutov Ina).

 

 

 

Parteneri

Articole noi

ActualitateO oră ago

EXPLOZIV/DIRECTORUL INTERIMAR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI, ADRIAN VAIDA, A AJUNS LA UN PAROXISM DE SCHIZOFRENIE

Recunoscut doar pentru actiunile sale  undercover de a “aresta” condica de intrare si pentru amenintarile subordonatilor de a se imbraca...

ActualitateO oră ago

EXPLOZIV/ANTIFA Berlin sustine protestele din Romania/SRI doarme sau inchide ochii?

ANTIFA Berlin sustine protestele din Romania. Nu pot sa nu ma intreb, oare cat de mult este Germania implicata in...

ActualitateO oră ago

Tupeul lui Klaus Iohannis depaseste orice inchipuire

Ideea ca ne-am confruntat cu o tentativa de lovitura de stat a prins contur tot mai mult, indiferent cat de...

ActualitateO oră ago

“Tot DNA – ul şi tot Statul Paralel nu au reuşit să găsească nicio „hoţie”

Văd că şi Mircea Badea a făcut plângeri la sceleraţi. Am făcut şi eu pentru că aceste violenţe fizice provin...

ActualitateO oră ago

Revoluția Muiștilor Transormers: Din Haștagieni în #Muiști

Eu știu, ca și dumneavoastră, că în România se dorește a se pregăti introducerea LGBT ca religie de Stat, sub...

Actualitate2 zile ago

ONOR JANDARMERIEI ROMANE!!!/ HALAL COMANDANT SUPREM!!!

Aseara, dupa 28 de ani, am fost, pentru prima data, mandru de Jandarmeria Romana! Ceea ce ati facut aseara, darzenia...

Actualitate2 zile ago

Mesaje instigatorii la violenta si incalcarea legii s-au transmis constant in comunitatile romanesti din diaspora de 2 luni de zile/Clipurile lui Bot sunt vizualizate de sute de mii de persoane

Ascultati mai jos cum Malin Bot incita pe fata la violenta si la preluarea prin forta a sediului Guvernului, in...

Actualitate2 zile ago

Minerii lui Iohannis

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Scriam în finalul unui material dedicat mitingului diasporei: ”Una peste alta, sunt toate...

Actualitate2 zile ago

Da. Nu putem lăsa Securitatea să ne confiște Statul!

Forțele de ordine trebuie sprijinite prin orice mijloace, inclusiv prin sprijin public, pentru a păstra identitatea și independența României. Este...

Actualitate2 zile ago

RĂZBOIUL HIBRID/ORDINUL PE UNITATE: JANDARMII SUNT DE VINĂ

JANDARMII SUNT DE VINĂ, nu HELLVIG care a adus MERCENARII VIOLENȚI ZIUA A DOUA a MAIDANULUI Așa cum v-am obișnuit,...

Actualitate4 zile ago

ASASINII !!!

L-au ucis, dar nu este singurul!, precizeaza pe pagina sa de socializare fostul șef al SPP, Dumitru Iliescu. Asasinii ii...

Actualitate4 zile ago

Presedintele nu vede propria tradare/E mai usor cu „Jos Dancila!”

Ma tot intreb, dincolo de ura viscerala pe care presedintele o are fata de Dragnea si de PSD, ce alta...

Actualitate4 zile ago

Între nemulțumire și diversiune

1. Am petrecut 10 zile într-o zonă turistică din nordul Italiei, unde la fiecare pas întîlneai români. Și în vacanță...

Actualitate4 zile ago

Miting și marș/ O demonstrație neautorizată

În cele din urmă, avem de-a face din nou cu o demonstrație neautorizată. Adică în afara legii. Pentru că nu...

Actualitate4 zile ago

BLESTEM! SESIZARE A COMITETULUI PENTRU PREVENIREA TORTURII

CER PUBLIC redeschiderea și rejudecarea cazului Stan Mustață! SESIZEZ PUBLIC Comitetul pentru Prevenirea Torturii Judecătorul Stan Mustață a fost executat....

Actualitate5 zile ago

Primarul Adrian Dobre minte ploieștenii pe Facebook că a cerut rezilierea contractului cu Rosal/Oare ce interese se ascund in spatele acestor minciuni repetate?

Ploieștenii, disperați din cauza gunoaielor care zac pe străzile municipiului și la platformele de colectare, îi scriu primarului Adrian Dobre...

Actualitate5 zile ago

EXPLOZIV/Pentru cine deschide Fifor Institutul Cantacuzino/Blat pe rujeola!

Nu este saptamana in care sa nu se anunte aparitia a zeci de noi cazuri confirmate de rujeola. Ceea ce...

Actualitate5 zile ago

EXPLOZIV/Nu se mai limitează să ne mai încarcerează doar: acum ne omoară direct

L-au omorât și pe judecătorul Stan Mustață! Este judecătorul care a fost constatat a fi ”corupt” fix când trebuia să...

Actualitate5 zile ago

EXPLOZIV/Revolta intarziata/Mitingul Diasporei, picatura de apa care poate da foc Romaniei

In 1970, intr-o carte pe care nu ai cum sa o uiti, „Fiecare cu parerea lui”, Tudor Musatescu scria ca...

Actualitate5 zile ago

Inca o gafa a opozitiei: goana liderilor dupa eurofotolii

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): La nivelul partidelor autohtone se lucrează la intrarea în linie dreaptă cu pregătirea...

Top Stiri Comisarul