Connect with us

Social

8 motive pentru care terapia online cu un psiholog online este la fel de eficientă ca și sedintele fata in fata

Publicat

pe

S-ar putea să vă confruntați cu probleme de sănătate mintală și să nu știți acest lucru. Sau poate că sunteți deja foarte conștient de faptul că lumea dvs. este un pic dezechilibrată. Poate că sunteți doar în căutarea unui sprijin suplimentar? Da, indiferent de situație, sunteți în locul potrivit. În acest blog, vom discuta de ce terapia online cu un psiholog online este la fel de eficientă ca și ședințele față în față. Și de ce nu? Poate fi o provocare să te întâlnești cu prietenii și familia pentru întâlniri terapeutice – la urma urmei, cine vrea să stea prin aceleași puncte de discuție vechi din nou și din nou? Să dormi peste problemele tale noaptea poate părea fi ceva natural, dar nu este întotdeauna necesar. Din fericire, nu este nevoie de prea mult efort sau bani pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Terapia online cu un psiholog online este la fel de eficientă ca și ședințele în persoană

Psihoterapia online este la fel de eficientă ca și ședințele tradiționale față în față, potrivit unei cercetări. Există multe motive pentru care terapia online cu un psiholog online este la fel de eficientă ca ședințele față în față. În primul rând, terapia online funcționează cu toate tipurile de probleme de sănătate mintală, inclusiv depresie, anxietate, traume, abuz de substanțe, tulburări de alimentație și multe altele. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă sacrificați tratamentul dacă vă confruntați cu o afecțiune care necesită tratament de la un terapeut. Dacă vă confruntați cu o problemă de sănătate mintală care este deosebit de dificil de discutat sau de lucrat într-un cadru tradițional, terapia online poate fi o opțiune excelentă pentru dumneavoastră. Terapeuții online sunt instruiți pentru a ajuta oamenii cu o varietate de probleme și puteți comunica cu ei prin intermediul oricărui dispozitiv pe care îl alegeți. Terapia online este, de asemenea, eficientă din punct de vedere al costurilor în comparație cu ședințele în persoană. Puteți economisi bani dacă faceți terapie online, iar terapeuții online pot lucra cu dvs. după un program care se potrivește cu viața dvs. profesională sau de familie. Terapia online poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele cu o gamă largă de afecțiuni.

Terapia online este un instrument util pentru orice utilizator

Atunci când te confrunți cu anxietate, depresie, traume sau orice altă afecțiune mentală, poate fi o provocare să găsești tratamentele potrivite care să se potrivească nevoilor tale. Terapia tradițională este adesea costisitoare și consumatoare de timp, ceea ce poate fi o provocare pentru a o integra în programul tău încărcat. Terapia online este o opțiune excelentă pentru oricine se luptă cu provocări de sănătate mintală. Dar este, de asemenea, o opțiune excelentă și pentru oricine caută o modalitate mai flexibilă de a gestiona stresul sau alte provocări comune în viață. Dacă doriți să faceți unele schimbări în viața dumneavoastră, dar nu știți de unde să începeți, terapia online poate fi o opțiune excelentă pentru dumneavoastră. Terapeuții online sunt pregătiți să lucreze cu o varietate de populații, inclusiv cu persoanele care se luptă cu anxietatea, trauma, stresul, depresia și multe altele. Terapia online este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care nu au timpul sau banii necesari pentru a se dedica ședințelor de terapie. Terapia online vă permite să lucrați cu un terapeut într-un program care se potrivește cel mai bine cu programul dumneavoastră. Puteți obține sesiuni online care sunt rapide și nu necesită mult timp.

Probleme de sănătate mintală la adolescenți și adulți tineri

Problemele de sănătate mintală pot afecta pe oricine, la orice vârstă, și este important să obțineți sprijin indiferent de vârstă. Cu toate acestea, adolescenții sunt mai predispuși decât oricine altcineva să se confrunte cu probleme de sănătate mintală. Acest lucru se datorează, în parte, faptului că multe dintre presiunile cu care se confruntă adolescenții sunt unice pentru această etapă a vieții. Cele mai frecvent raportate probleme de sănătate mintală sunt anxietatea, depresia și consumul (sau abuzul) de substanțe. Dacă dumneavoastră sau cineva drag se confruntă cu una dintre aceste probleme, găsirea ajutorului de care aveți nevoie poate fi o provocare. Din fericire, terapia online este o opțiune excelentă pentru adolescenții care se confruntă cu aceste probleme. Există mai multe platforme online care oferă sprijin pentru acest grup de vârstă, inclusiv Anxiety Away. Dacă sunteți un adolescent sau un tânăr adult care se confruntă cu o problemă de sănătate mintală, terapia online poate fi o opțiune excelentă pentru dumneavoastră. Terapeuții online sunt instruiți să lucreze cu o varietate de populații diferite, inclusiv cu cei care se confruntă cu anxietate, depresie și multe altele. De asemenea, puteți beneficia de terapia online dacă nu aveți timp să vă dedicați ședințelor de terapie sau dacă terapia este prea scumpă.

Găsiți un profesionist licențiat care are experiență în terapia online

Cele mai des raportate probleme de sănătate mintală sunt anxietatea, depresia și consumul (sau abuzul) de substanțe. Terapia online este o modalitate eficientă de a trata aceste probleme specifice, dar este important să găsiți un profesionist licențiat care are experiență de lucru cu clienții online. Există o serie de terapeuți care sunt licențiați pentru a oferi terapie prin telefon sau videochat, dar nu toată lumea este conștientă de această opțiune. Vreți să vă asigurați că terapeutul dvs. are experiență de lucru cu clienții care accesează terapia de pe diferite platforme, cum ar fi telefonul, videochat sau online. Există o serie de platforme online care oferă terapie și doriți să vă asigurați că terapeutul pe care îl alegeți are experiență cu aceste platforme. Există o serie de platforme online care oferă terapie și doriți să vă asigurați că terapeutul pe care îl alegeți are experiență cu aceste platforme. De asemenea, doriți să vă asigurați că terapeutul dumneavoastră are experiență de lucru cu clienții online. Un terapeut licențiat care are experiență de lucru cu clienții online va putea aborda orice provocări care apar în cadrul terapiei online, cum ar fi stabilirea ședințelor, comunicarea cu terapeutul dvs. și accesarea înregistrărilor.

Platformele online oferă anonimat și securitate

Platformele online oferă o serie de beneficii pentru clienți, inclusiv anonimatul, securitatea și confortul. Anonimatul se referă la capacitatea de a accesa terapia fără a fi nevoit să vă dezvăluiți numele. Platformele online oferă, de asemenea, securitate pentru clienți, ceea ce înseamnă că datele dumneavoastră sunt sigure și protejate. Atunci când accesați terapia prin intermediul unei platforme online, puteți fi siguri că datele dvs. sunt sigure și protejate. Platformele online oferă, de asemenea, comoditate, inclusiv posibilitatea de a accesa terapia de pe orice dispozitiv pe care îl alegeți. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă limitați la o anumită locație sau program. Puteți accesa terapia ori de câte ori aveți un moment liber și nu trebuie să vă aflați într-o anumită locație. De asemenea, platformele online vă permit să accesați terapia de pe orice dispozitiv pe care îl alegeți, inclusiv de pe telefon, computer sau tabletă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă aflați în fața unei anumite locații sau a unui anumit program și nu trebuie să vă aflați într-o locație specifică.

Tehnologia vă permite să fiți mai sincer și mai deschis

Tehnologia le permite, de asemenea, terapeuților online să lucreze cu clienții într-un mod mai onest și mai deschis. Acest lucru este posibil deoarece tehnologia vă permite să fiți mai onest și mai deschis. Atunci când comunicați cu un terapeut online, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ceea ce ar putea gândi sau simți ceilalți. Puteți fi mai sincer și mai deschis, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ceea ce ar putea gândi sau simți ceilalți. Aceasta poate fi o abordare utilă a terapiei, deoarece vă permite să fiți mai sincer și mai deschis atunci când vine vorba de gândurile, sentimentele și comportamentele dumneavoastră.

Concluzie

Problemele de sănătate mintală pot afecta pe oricine, la orice vârstă, și este important să obțineți sprijin indiferent de vârstă. Cu toate acestea, adolescenții sunt mai susceptibili de a se confrunta cu probleme de sănătate mintală decât oricine altcineva. Terapia online este o opțiune excelentă pentru adolescenții care se confruntă cu aceste probleme. Există mai multe platforme online care oferă sprijin pentru acest grup de vârstă, inclusiv Anxiety Away. Terapeuții online sunt instruiți să lucreze cu o varietate de populații diferite, inclusiv cu cei care se confruntă cu anxietate, traume, stres, depresie și multe altele. De asemenea, puteți beneficia de terapia online dacă nu aveți timp să vă dedicați ședințelor de terapie sau dacă terapia este prea scumpă. Terapia online este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care nu au timp să se dedice ședințelor de terapie, și este prea scumpă.

Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate29 de minute ago

Ucraina: Cinci civili uciși la Harkov de bombardamente ale rușilor

Bombardamente rusești asupra orașului Harkov, în nord-estul Ucrainei, au ucis luni cinci persoane și au rănit alte 22, inclusiv cinci...

Actualitate3 ore ago

Zelenski numește loviturile cu rachete asupra Kremenciuk „unul dintre cele mai nerușinate atacuri teroriste din istoria Europei”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a calificat atacul aerian rusesc asupra unui mall din orașul Kremenciuk (centrul țării) drept „unul dintre...

Actualitate5 ore ago

Ariane 5 a ajuns la misiunea cu numarul 113

Miercuri a avut loc prima lansare Ariane 5 a anului, venita dupa succesul misiunii JWST in decembrie 2021. Ariane 5...

Actualitate7 ore ago

VIDEO Opt civili uciși și 21 răniți la Lisciansk în urma unui bombardament rusesc (guvernator)

Cel puțin opt civili ucraineni au fost uciși și 21 au fost răniți într-un bombardament rusesc luni, în orașul Lișiciansk...

Actualitate9 ore ago

Burduja, despre cloud-ul guvernamental: Cetățenii vor fi notificați despre cine le-a accesat datele personale, când și cu ce motiv

Guvernul a adoptat luni Ordonanța de urgență privind autoritățile care vor gestiona cloud-ul guvernamental, platforma IT care va găzdui sistemele...

încălzire în pardoseală încălzire în pardoseală
Diverse9 ore ago

Ce trebuie să știi despre sistemul de încălzire în pardoseală

Considerat de toți a fi o noutate din ultima vreme, sistemul de încălzire în pardoseală datează de fapt din anii 1950. Chiar...

Exclusiv10 ore ago

RTT DISTRIBUTION SRL nominalizat la Premium Soimii Engross

Compania Romaneasca RTT Distribution srl  este nominalizata la premium soimiii engross pentru performatele de care...

Actualitate11 ore ago

Primul pas pentru ridicarea imunităţii lui Adrian Chesnoiu, suspectat de abuz în serviciu de către DNA

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, luni, să dea raport favorabil ridicării imunităţii deputatului PSD Adrian Chesnoiu, ministrul demisionar...

Actualitate13 ore ago

REFERENDUM TVR: Ce efect va avea compensarea de 50 de bani la litrul de carburant? SONDAJ LIVE

​Luni, la „Referendum”, Mihai Rădulescu îşi provoacă invitaţii şi publicul să-şi spună opiniile vizavi de scumpirea tot mai îngrijorătoare a...

Actualitate15 ore ago

BREAKING NEWS Stoltenberg: Forța de răspuns a NATO va crește de la 40.000 de militari la peste 300.000

NATO va crește masiv numărul forțelor sale aflate în stare de alertă ridicată, până la peste 300.000, a declarat luni...

Exclusiv17 ore ago

RTT DISTRIBUTION SRL despre Stirile false din BZI.RO

RTT DISTRINBUTION SRL -Stiri False In mediu Online Bzi.ro publica stiri false la adresa lor Un site no name din...

Actualitate17 ore ago

România este printre cele cinci țări UE care propun ca interzicerea vânzării de mașini noi pe benzină și motorină să intre în vigoare în 2040, și nu în 2035

Comisia Europeană anunța în iulie 2021 planul prin care propunea ca, începând cu anul 2035, să nu mai fie vândute...

Actualitate19 ore ago

Programul de Mentorat al PWN România se pregătește pentru o nouă etapă de maturizare

Unul dintre cele mai populare programe desfășurate de PWN România este Programul de Mentorat, ajuns în acest an la cea...

Actualitate21 de ore ago

GSP – Ion Țiriac, sfat de afaceri pentru români: „E o investiție promițătoare încă 20 de ani!”

Ion Țiriac (83 de ani) crede că investițiile în imobiliare sunt o variantă sigură în următorii ani: „Prețurile de aici...

Actualitate24 de ore ago

WRC: Kalle Rovanpera, victorie în Raliul Kenyiei

Kalle Rovanpera, pilotul finlandez al echipei Toyota), s-a impus duminică în Raliul Kenyei, a şasea etapă a Campionatului Mondial de...

ActualitateO zi ago

VIDEO Peste 200 de persoane, printre care jurnaliști, au fost arestate la Marșul Pride al comunității LGBT din Istanbul

Poliția turcă a arestat duminică la Marșul LGBTQ Pride de la Istanbul peste 200 de persoane, printre care activiști și...

ActualitateO zi ago

Antony Blinken afirmă că Putin a eşuat în obiectivul său strategic în Ucraina

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat -duminică – că preşedintele rus Vladimir Putin a eşuat în ceea ce...

ActualitateO zi ago

Interzis de trei ori pe stadion, un fost lider al suporterilor a devenit preşedintele clubului Hertha Berlin

​Kay Bernstein, în vârstă de 41 de ani, a fost ales duminică în funcţia de preşedinte al clubului Hertha Berlin....

ActualitateO zi ago

Manifestaţie la Madrid împotriva unui proiect de lege vizând o reformare a avortului

Aproximativ 200 de reprezentanţi ai unor organizaţii civile şi aproximativ 6.000 de persoane care se opun între alte avortului au...

ActualitateO zi ago

Digi24 VIDEO. O veche meserie reînvie în Franța. De ce un cercetător din domeniul nuclear și-a lăsat munca de birou pentru a face o muncă istovitoare

E greu de crezut că această substanță a fost cândva atât de valoroasă, încât putea crea și distruge imperii. Se...

Top Stiri Comisarul