Connect with us

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

COMISARULDEPRAHOVA.ro în conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, pentru desfăşurarea activităţii de editare a ziarelor.

Scopul colectării datelor este acela de a oferi opiniei publice servicii de jurnalism de calitate.

COMISARULDEPRAHOVA.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, referitoare la nume şi prenume, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, cod numeric personal, domiciliul/reşedinţa, serie şi număr act de identitate, date referitoare la studii, date referitoare la starea de sănătate, înregistrări audio și video, prin mijloace manuale și electronice, destinate desfășurării activității de jurnalism sau pentru încheierea contractelor de muncă (în cazul angajaților).

Datele solicitate sunt necesare întocmirii articolelor de presă sau pentru evaluarea în vederea încheierii contractelor de muncă. Refuzul dvs. determină nefolosirea datelor și implicit neînregistrarea datelor în sistemul de stocare și prelucrare.

COMISARULDEPRAHOVA.ro respectă dreptul la intimitate al persoanelor ale căror date sunt prelucrate, prin „Politica de confidenţialitate’’, cu scopul de a informa asupra modului în care sunt colectate, folosite şi procesate informaţiile cu caracter personal.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: autorităţilor publice centrale/locale și terților implicați în procesul derulării contractelor de muncă.

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele vizate beneficiază de: 

  • dreptul de acces;
  • de intervenţie asupra datelor;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, persoanele vizate au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege când prelucrarea de către COMISARULDEPRAHOVA.ro a datelor este obligatorie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la COMISARULDEPRAHOVA.ro sau prin email la adresa: contact@comisaruldeprahova.ro

Pentru informaţii suplimentare vizitați: www.COMISARULDEPRAHOVA.ro

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate şi/sau prelucrate

 Dreptul de a fi informat

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:

  • scopul în care se face prelucrarea datelor;
  • informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza;
  • existenţa drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
  • orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pe pagina de internet a COMISARULDEPRAHOVA.rowww.comisaruldeprahova.ro – este postată Politica de confidenţialitate;

Înainte de completarea datelor cu caracter personal se solicită consimţământul persoanelor vizate, pentru prelucrarea acestora.

Dreptul de acces la date

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la COMISARULDEPRAHOVA.ro (în calitate de operator), la cerere şi în mod gratuit o informare privind confirmarea faptului că datele care o privesc sunt prelucrate de acesta.

COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

  • informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
  • comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
  • informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
  • informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

informaţii asupra posibilităţii de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului, în conformitate cu dispoziţiile legii.

Note: 

(1) Persoana vizată poate solicita de la COMISARULDEPRAHOVA.ro informaţiile prevăzute de lege, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, semnată şi înregistrată la sediul societăţii. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(2) NATIONALUL.ro este obligată să comunice informaţiile solicitate, în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

 Dreptul de intervenție asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

  • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

Dreptul de opoziție

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/anularea/reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.

Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la aliniatul precedent, numai în următoarele situaţii:

  • decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusă de persoana vizată, să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
  • decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justiției

Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate.

Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate22 de minute ago

Jorge Sampaoli, noul antrenor al echipei Olympique Marseille – Fotbal

​Tehnicianul Jorge Sampaoli a semnat un contract cu Olympique Marseille până în 2023, a anunţat clubul francez. În vârstă de...

Actualitateo oră ago

​VIDEO Liga 1: Dinamo București vs FC Viitorul 0-5 / „Câinii”, în cadere liberă – Fotbal

FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 5-0, echipa Dinamo București, în etapa a 25-a din Liga...

Actualitate2 ore ago

Pașapoartele de vaccinare ar putea deschide societatea, dar inegalitățile cresc. Studiu de caz – Israelul (Associated Press) – Coronavirus

O lumină violetă a umplut scena clubului în timp ce 300 de oameni, cu mască și menținând distanța fizică, au...

Actualitate3 ore ago

Vaccinul anti-Covid Johnson & Johnson ar putea primi undă verde de la Agenția Europeană a Medicamentului pe 11 martie – Coronavirus

Agenția Europeană a Medicamentului ar urma să recomande vaccinul anti-Covid Johnson & Johnson la începutul lunii viitoare, consolidând ritmul de...

Actualitate4 ore ago

Frauda de la Facultatea de Drept a Universității București: Fără precedent – propunere de exmatriculare a 45 de studenți din anul I / Decizie privind desfășurarea examenelor – Educatie

Consiliul Facultății de Drept și decanul Facultății de Drept a Universității din București vor înainta rectorului propunerea de exmatriculare a...

Actualitate5 ore ago

Andreea Moldovan: Încercăm să nuanţăm abordarea COVID, ca accesibilitatea serviciilor medicale să crească – Sanatate

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Andreea Moldovan a declarat vineri că reprezentanţii instituţiei vor să crească accesibilitatea serviciilor...

Actualitate6 ore ago

Ministrul japonez al Egalității de gen se opune ca soții să poată avea nume de familie diferite – International

Ministrul japonez pentu emanciparea femeilor și egalitatea de gen s-a alăturat unui grup de parlamentari care se opun schimbării legale...

Actualitate7 ore ago

Cazul Khashoggi: Generalul Asiri, acuzat că ar fi unul dintre cei care ar fi ordonat uciderea jurnalistului, și o unitate specială subordonată prințului bin Salman, țintele sancțiunilor americane – International

Statele Unite au anunţat vineri sancţiuni financiare împotriva unei unităţi de intervenţie specială şi a fostului număr doi al serviciilor...

Actualitate8 ore ago

Un grup al uigurilor din Franța a dat în judecată Nike ”pentru complicitate la muncă forțată” – International

Asociația uigurilor din Franța a intentat săptămâna aceasta un proces împotriva Nike pentru „practici înșelătoare și complicitate la ascunderea muncii...

Actualitate10 ore ago

​EHF European League: Dinamo București, victorie la limită pe terenul lui Sporting Lisabona – TeamBall

​Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins vineri, în deplasare, formaţia portugheză Sporting, scor 32-31 (17-12), în meci restant...

Actualitate11 ore ago

Administraţia Biden ar putea sista livrările de armament ofensiv din SUA către Arabia Saudită – International

După ce a suspendat contracte de vânzare de armament în valoare de o jumătate de dolari către Arabia Saudită, echipa...

Actualitate12 ore ago

Interdicția Khashoggi: SUA anunță restricții de viză pentru 76 de saudiți – International

Statele Unite au anunțat vineri restricții de viză pentru 76 de saudiți acuzați de „amenințarea disidenților în străinătate”, printre care...

Actualitate13 ore ago

De 1 martie copiii vor putea duce mărțișoare și flori la școală? Vlad Voiculescu răspunde cu un citat din Biblie – Educatie

Elevii vor putea duce. de 1 martie, mărțișoare și flori la școală? Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a răspuns cu un...

Actualitate14 ore ago

Câți consilieri are ministrul Sănătății? Voiculescu: Pot să am și 2.000. Una este consilier onorific, alta sunt funcțiile plătite – Esential

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost întrebat, vineri, în şedinţa Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, dacă are studii superioare,...

Actualitate15 ore ago

Apărare: UE își va întări autonomia de acțiune pentru a fi un „partener puternic” pentru Washington – Defense

Confruntați cu dezangajarea americană din mandatul lui Donald Trump și cu noi amenințări, liderii europeni, reuniți vineri în summit, au...

Actualitate16 ore ago

Coronavirus: Spania va administra doar o singură doză de vaccin anti-Covid persoanelor sub 55 de ani care au trecut deja prin boală – Coronavirus

Spania va administra o singură doză de vaccin persoanelor sub 55 de ani care au avut deja Covid-19, a anunțat...

Actualitate17 ore ago

Șefa TVR solicită Guvernului OUG pentru limitarea activității Televiziunii Române pentru că banii alocați sunt insuficienți – Finante & Banci

Banii primiți de Televiziunea Română prin bugetul 2021 ar fi insuficienți, conform declarațiilor șefei TVR, Doina Gradea. Prin urmare, a...

Actualitate18 ore ago

Cum a reușit unul dintre cei mai mari producători auto să evite până acum opririle de producție cauzate de criza semiconductorilor auto – Auto

​Una dintre cele mai mari companii auto este printre puținele care, cel puțin până acum, au reușit să evite opriri...

Actualitate19 ore ago

Europa League, optimi: Adversară din Spania pentru Mircea Lucescu – Duel între Nicolae Stanciu și Ianis Hagi – Fotbal

​Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorți a partidelor din optimile Europa League, competiție unde România este reprezentată...

Actualitate20 de ore ago

Uluire în Italia după ce o profesoară pensionară a lăsat peste 25 de milioane de euro moștenire unor spitale și organizații caritabile – International

O profesoară italiană ieșită la pensie a lăsat moștenire peste 25 de milioane de euro unor spitale și organizații caritabile,...