Connect with us

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

COMISARULDEPRAHOVA.ro în conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, pentru desfăşurarea activităţii de editare a ziarelor.

Scopul colectării datelor este acela de a oferi opiniei publice servicii de jurnalism de calitate.

COMISARULDEPRAHOVA.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, referitoare la nume şi prenume, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, cod numeric personal, domiciliul/reşedinţa, serie şi număr act de identitate, date referitoare la studii, date referitoare la starea de sănătate, înregistrări audio și video, prin mijloace manuale și electronice, destinate desfășurării activității de jurnalism sau pentru încheierea contractelor de muncă (în cazul angajaților).

Datele solicitate sunt necesare întocmirii articolelor de presă sau pentru evaluarea în vederea încheierii contractelor de muncă. Refuzul dvs. determină nefolosirea datelor și implicit neînregistrarea datelor în sistemul de stocare și prelucrare.

COMISARULDEPRAHOVA.ro respectă dreptul la intimitate al persoanelor ale căror date sunt prelucrate, prin „Politica de confidenţialitate’’, cu scopul de a informa asupra modului în care sunt colectate, folosite şi procesate informaţiile cu caracter personal.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: autorităţilor publice centrale/locale și terților implicați în procesul derulării contractelor de muncă.

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele vizate beneficiază de: 

  • dreptul de acces;
  • de intervenţie asupra datelor;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, persoanele vizate au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege când prelucrarea de către COMISARULDEPRAHOVA.ro a datelor este obligatorie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la COMISARULDEPRAHOVA.ro sau prin email la adresa: contact@comisaruldeprahova.ro

Pentru informaţii suplimentare vizitați: www.COMISARULDEPRAHOVA.ro

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate şi/sau prelucrate

 Dreptul de a fi informat

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:

  • scopul în care se face prelucrarea datelor;
  • informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza;
  • existenţa drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
  • orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pe pagina de internet a COMISARULDEPRAHOVA.rowww.comisaruldeprahova.ro – este postată Politica de confidenţialitate;

Înainte de completarea datelor cu caracter personal se solicită consimţământul persoanelor vizate, pentru prelucrarea acestora.

Dreptul de acces la date

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la COMISARULDEPRAHOVA.ro (în calitate de operator), la cerere şi în mod gratuit o informare privind confirmarea faptului că datele care o privesc sunt prelucrate de acesta.

COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

  • informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
  • comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
  • informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
  • informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

informaţii asupra posibilităţii de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului, în conformitate cu dispoziţiile legii.

Note: 

(1) Persoana vizată poate solicita de la COMISARULDEPRAHOVA.ro informaţiile prevăzute de lege, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, semnată şi înregistrată la sediul societăţii. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(2) NATIONALUL.ro este obligată să comunice informaţiile solicitate, în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

 Dreptul de intervenție asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

  • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

Dreptul de opoziție

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/anularea/reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.

Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la aliniatul precedent, numai în următoarele situaţii:

  • decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusă de persoana vizată, să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
  • decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justiției

Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate.

Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate16 minute ago

Brexit privează Europa emergentă de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Cine va mai susţine extinderea acum? – International

Nu a fost întotdeauna relaţia cea mai fericită sau cea mai lipsită de tensiuni, dar Marea Britanie și țările din...

ActualitateO oră ago

Piața nu readuce limba maghiară în spațiul public, dimpotrivă: contribuie la enclavizare – Opinii

Interviu cu Zsombor Csata, sociolog, despre răspândirea economiei etnice și despre valoarea multilingvismului. În Transilvania, comunitatea maghiară și cea română...

Actualitate2 ore ago

Subiectele zilei: Care sunt fructele și legumele cu cele mai multe pesticide; Urgia la Academia de Poliție : Autoplagiatul în formă continuată al rectorului Veronica Stoica; Achiziții publice „de lux” pe timp de criză – Subiectele zilei

Extremism de dreapta în Bundeswehr. Creșterea acuzațiilor de extremism de dreapta în cadrul armatei federale șochează în egală măsură clasa...

Actualitate3 ore ago

Business report: Companiile de asigurări au lansat oferte de polițe pentru cei cu trotinete electrice; Philips vrea să vândă divizia de electrocasnice; Enel ar fi început discuţiile pentru vânzarea de pachete minoritare la companiile din România – Business

Philips vrea să vândă divizia de electrocasnice. Grupul olandez Philips, care și-a făcut un renume în anii ’70-’80 în lumea...

Actualitate4 ore ago

Caru`cu vedete: Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut din cauza intervenţiilor estetice; Cristi Borcea și-a obligat toate soțiile să facă un gest uluitor! – Vedete

Cristi Borcea și-a obligat toate soțiile să facă un gest uluitor! A ieșit abia acum la iveală. Toate fostele soții...

Actualitate5 ore ago

Utile: De ce schimbările climatice ale planetei ne vor lăsa fără vin; De ce ar trebui să nu-ţi mai ţii telefonul mobil în dormitor – Utile

De ce ar trebui să nu-ţi mai ţii telefonul mobil în dormitor. Pericolele sunt mai mari decât crezi. Telefonul mobil...

Actualitate6 ore ago

​LiveText Simona Halep vs Anett Kontaveit 0-0 – Tenis

Simona a ajuns pana in sferturi fara sa piarda vreun set. Acest lucru ar putea sa o ajute din doua...

Actualitate7 ore ago

​VIDEO AC Milan, în semifinale (4-2 vs Torino, după prelungiri) / Omagiu adus lui Kobe Bryant pe San Siro – Fotbal

Formaţia AC Milan a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Torino, după prelungiri şi s-a calificat...

Actualitate8 ore ago

Un hoț român prins de poliție în Olanda cu 30 de telefoane în pantaloni – International

​​Un bărbat de naționalitate română a fost prins cu 30 de telefoane furate pe care le ascundea în pantaloni. Totul...

Actualitate9 ore ago

Știrile ProTV: Concedieri masive decise de Guvernul Orban. Sute de angajați din ministere vor dispărea – Politic

Guvernul a decis, în sedința de marți, reorganizarea a două ministere, reducând de la 721 la 584 numărul angajaților la...

Actualitate10 ore ago

​Guvernul l-a retras pe Adrian Pîrvulescu, fiul lui Meleșcanu, din funcția de consul la Strabourg – Esential

Adrian Pîrvulescu, fiul vitreg al lui Teodor Meleșcanu, a fost retras din funcția de consul la Strasbourg printr-o hotărâre adoptată...

Actualitate11 ore ago

Start-Up Nation după 3 ani: Cu bugetul alocat pe 2020 se poate lansa pentru 5.000 de firme câștigătoare – EuROfonduri

După înscrierea pe site-ul HotNews.ro, poţi deschide secţiunea MyHotNews ca să completezi sau să schimbi profilul de utilizator. Atenţie! Logarea...

Actualitate12 ore ago

Copiii, încotro?

În acest moment, România face prea puțin pentru copiii abandonați și perpetuează un ciclu extrem de vicios. Soarta acestor copii,...

Actualitate13 ore ago

Fashion Days a trecut pe profit după 4 ani de când a fost preluat de eMag – Consumator

După înscrierea pe site-ul HotNews.ro, poţi deschide secţiunea MyHotNews ca să completezi sau să schimbi profilul de utilizator. Atenţie! Logarea...

Actualitate14 ore ago

Șeful AEP s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei pentru „dezvoltarea unei relații de colaborare în materia organizării proceselor electorale” – Esential

Șeful Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mitulețu-Buică, s-a întâlnit, de Ziua Unirii Principatelor Române, cu ambasadorului Rusiei la București, Valery...

Actualitate16 ore ago

Instanța supremă va ataca la Curtea Constituțională legea privind eliminarea pensiilor speciale pentru magistrați – surse – Esential

Instanța supremă va ataca la Curtea Constituțională actul normativ adoptat marți de către deputați care vizează eliminarea pensiilor de serviciu...

Actualitate17 ore ago

webPR: Documentarul Degas: Passion for Perfection ne încântă din 14 februarie la Happy Cinema – Film

​La Happy Cinema seria documentarelor de artă continuă cu o premieră: Degas: Passion for Perfection, o călătorie superbă de la...

Actualitate18 ore ago

Orban, despre vizele de flotant: Fie rămâne textul acesta, fie reducem un pic perioada / Acordarea ar trebui sistată când începe procedura electorală – Politic

Premierul Ludovic Orban a declarat marți că acordarea vizelor de flotant ar trebui sistată în momentul începerii procedurii electorale. ”Fie...

Actualitate19 ore ago

Australian Open: ​Novak Djokovic, în semifinale – Urmează duelul de cinci stele cu Roger Federer – Tenis

Milos Raonic nu pierduse set până în faza sferturilor de la Australian Open, parcursul canadianului fiind unul imaculat. Nuanțele de...

Actualitate20 de ore ago

Grefierii, după discuțiile cu Orban privind eliminarea pensiilor speciale: Guvernul nu-şi asumă politic un astfel de proiect de lege. Discutăm o posibilă ameliorare a legislației – Esential

Reprezentanții sindicatelor grefierilor care s-au întâlnit cu premierul Ludovic Orban pe tema eliminării pensiilor speciale pentru această categorie au susținut,...