Connect with us

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

COMISARULDEPRAHOVA.ro în conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, pentru desfăşurarea activităţii de editare a ziarelor.

Scopul colectării datelor este acela de a oferi opiniei publice servicii de jurnalism de calitate.

COMISARULDEPRAHOVA.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, referitoare la nume şi prenume, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, cod numeric personal, domiciliul/reşedinţa, serie şi număr act de identitate, date referitoare la studii, date referitoare la starea de sănătate, înregistrări audio și video, prin mijloace manuale și electronice, destinate desfășurării activității de jurnalism sau pentru încheierea contractelor de muncă (în cazul angajaților).

Datele solicitate sunt necesare întocmirii articolelor de presă sau pentru evaluarea în vederea încheierii contractelor de muncă. Refuzul dvs. determină nefolosirea datelor și implicit neînregistrarea datelor în sistemul de stocare și prelucrare.

COMISARULDEPRAHOVA.ro respectă dreptul la intimitate al persoanelor ale căror date sunt prelucrate, prin „Politica de confidenţialitate’’, cu scopul de a informa asupra modului în care sunt colectate, folosite şi procesate informaţiile cu caracter personal.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: autorităţilor publice centrale/locale și terților implicați în procesul derulării contractelor de muncă.

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele vizate beneficiază de: 

  • dreptul de acces;
  • de intervenţie asupra datelor;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, persoanele vizate au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege când prelucrarea de către COMISARULDEPRAHOVA.ro a datelor este obligatorie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la COMISARULDEPRAHOVA.ro sau prin email la adresa: contact@comisaruldeprahova.ro

Pentru informaţii suplimentare vizitați: www.COMISARULDEPRAHOVA.ro

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate şi/sau prelucrate

 Dreptul de a fi informat

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:

  • scopul în care se face prelucrarea datelor;
  • informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza;
  • existenţa drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
  • orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pe pagina de internet a COMISARULDEPRAHOVA.rowww.comisaruldeprahova.ro – este postată Politica de confidenţialitate;

Înainte de completarea datelor cu caracter personal se solicită consimţământul persoanelor vizate, pentru prelucrarea acestora.

Dreptul de acces la date

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la COMISARULDEPRAHOVA.ro (în calitate de operator), la cerere şi în mod gratuit o informare privind confirmarea faptului că datele care o privesc sunt prelucrate de acesta.

COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

  • informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
  • comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
  • informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
  • informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

informaţii asupra posibilităţii de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului, în conformitate cu dispoziţiile legii.

Note: 

(1) Persoana vizată poate solicita de la COMISARULDEPRAHOVA.ro informaţiile prevăzute de lege, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, semnată şi înregistrată la sediul societăţii. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(2) NATIONALUL.ro este obligată să comunice informaţiile solicitate, în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

 Dreptul de intervenție asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

  • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

Dreptul de opoziție

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/anularea/reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.

Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la aliniatul precedent, numai în următoarele situaţii:

  • decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusă de persoana vizată, să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
  • decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justiției

Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate.

Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate19 minute ago

VIDEO O nouă autostradă muzeu? O bucată din autostrada Transilvania va fi gata la vară, dar nu va putea fi folosită din cauza unui nod rutier nefinalizat. Unde e blocajul – Infrastructura_Articole

Circa 18 km dintre Iernut și Chețani, parte a autostrăzii Transilvania între Târgu Mureș și Câmpia Turzii vor fi gata...

ActualitateO oră ago

Coronavirus în lume: 1,5 milioane de cazuri, 88.000 de decese, 330 de vindecări – Coronavirus

​Numărul cazurilor de coronavirus din lume a ajuns la circa 1,5 milioane, în timp de peste 88.500 de pacienți cu...

Actualitate2 ore ago

Finlanda a primit două milioane de măşti necorespunzătoare din China – Coronavirus

Două milioane de măşti cumpărate de Finlanda din China cu scopul de a proteja în faţa noului coronavirus nu sunt...

Actualitate3 ore ago

VIDEO Coronavirus: Cum arată din satelit și drone izolarea globală impusă populației (FT)

Un blocaj aproape global. Vedeți în articol cum arătau înainte de criză și cum arată acum străzile din întreaga lume,...

Actualitate4 ore ago

Financial report Banca Franței lansează ideea tipăririi banilor destinați finanțării directe a companiilor. Japonia încearcă să scape de coronavirus fără să-și anestezieze economi. Unele hoteluri din Grecia se vor deschide în iunie – Finante & Banci

Financial Times: Guvernatorul Băncii Franței a lansat ideea ca băncile centrale să tipărească bani cu care să finanțeze direct companiile...

Actualitate5 ore ago

Metrou Drumul Taberei: La sfârşitul lunii ar putea începe testele dinamice – Infrastructura_Articole

Testele dinamice pe Magistrala de metrou M5 vor începe undeva la sfârşitul lunii mai, iar la finele lui iunie metroul...

Actualitate6 ore ago

Lipsa deceselor din cauza Covid-19 în Insulele Feroe, datorată unui cercetător veterinar – Coronavirus

​În Insulele Feroe, un cercetător care şi-a adaptat laboratorul veterinar piscicol astfel încât să poată face teste pentru oameni, este...

Actualitate7 ore ago

Republicanii americani amenință Arabia Saudită să reducă producția de petrol – Energie

​Aproape 50 de aleși republicani din Camera Reprezentanților a Statelor Unite i-au transmis prințului moștenitor saudit, Mohammed bin Salman, că...

Actualitate8 ore ago

Japonia încearcă să scape de coronavirus fără să-și anestezieze economia – International

Miercuri dimineață, șapte regiuni japoneze, printre care și metropolele Tokyo și Osaka, au impus restricții de mișcare voluntare și foarte...

Actualitate9 ore ago

Italia: Specialist în boli infecțioase: „Iată de ce cu virusul se moare şi după două săptămâni de spitalizare” – Coronavirus

„Să nu cântăm victoria, şi mai ales, să nu începem să vorbim prea curând despre redeschidere”. Massimo Galli, specialist în...

Actualitate11 ore ago

Ludovic Orban, despre OUG privind bugetarii: Unii ar putea lucra 15 zile și apoi să stea acasă pe 75% din salariu – Radio – TV

Premierul Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, la B1 TV, despre Ordonața de Urgență care-i vizează pe bugetari și spune...

Actualitate12 ore ago

Normele de aplicare la creditele cu dobândă subvenționată pentru IMM-uri, în Monitorul oficial – Finante & Banci

Normele de aplicare ale schemei de creditare pentru IMM-uri în contextul crizei coronavirusului au fost publicate în Monitorul oficial, după...

Actualitate13 ore ago

Coronavirus: Deţinuţii transmit un mesaj din penitenciare: Staţi acasă! Aşa veţi evita să ajungeţi alături de noi – Esential

Deținuții au transmis un mesaj de solidaritate în plină pandemie de coronavirus. Într-un mesaj video, realizat de Administrația Națională a...

Actualitate14 ore ago

Senatul a decis: Preşedintele, eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurenței – Companii

Senatul a adoptat miercuri, într-o şedinţă online, modificările propuse de social-democraţii Şerban Nicolae şi Daniel Zamfir la legea Consiliului Concurenţei,...

Actualitate15 ore ago

OMC: Căderea comerțului global, mai gravă decât în criza din 2008 – Companii

Organizația Mondială a Comerțului (OMC) prezice o cădere severă a comerțului internațional în acest an, între 13% și 32%, conform...

Actualitate16 ore ago

Opera în vremea coronavirusului. Mesajul Elinei Garanča, ”La Perfetta”: Azi aș fi debutat în rolul visat de o viață – Cultura

Supranumită ”La Perfetta”, Elina Garanča este cu siguranta una din prezențele cele mai puternice de pe scena mondială a Operei....

Actualitate17 ore ago

Ordin cu miză de sute de milioane de lei: Transgaz ar urma să controleze toți banii, firmele și lucrările de racordare la sistemul de transport al gazelor – Energie

​Un proiect de ordin al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), care vizează racordarea la sistemul de transport...

Actualitate18 ore ago

VIDEO Cum arată un atac coordonat cu drona: Doi operatori de MQ-9 Reaper povestesc cum au ucis militanți ce au tras cu grenade după un avion Hercules – Defense

Doi operatori de dronă MQ-9 „Reaper” povestesc într-un clip video inedit postat de Forțele americane cum a decurs o operațiune...

Actualitate19 ore ago

Protecția debitorului, o opțiune suspendată: metoda de suspendare a ratelor bancare nu prevede nimic cu privire la ceea ce se întâmplă cu plata primelor de asigurare – Finante & Banci

Metoda de suspendare a ratelor lunare la credit, care prevede că „obligația de plată a ratelor scadente aferente împrumuturilor, reprezentând...

Actualitate20 de ore ago

Spitalul Deva, pus și el sub conducere militară. Tătaru: ”Nu pot spune că cineva și-a făcut treaba” – Coronavirus

Spitalul din Deva va avea, ca și la Suceava, o conducere militarizată, a declarat miercuri, ministrul Nelu Tătaru, aflat în...