Connect with us

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

COMISARULDEPRAHOVA.ro în conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, pentru desfăşurarea activităţii de editare a ziarelor.

Scopul colectării datelor este acela de a oferi opiniei publice servicii de jurnalism de calitate.

COMISARULDEPRAHOVA.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, referitoare la nume şi prenume, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, cod numeric personal, domiciliul/reşedinţa, serie şi număr act de identitate, date referitoare la studii, date referitoare la starea de sănătate, înregistrări audio și video, prin mijloace manuale și electronice, destinate desfășurării activității de jurnalism sau pentru încheierea contractelor de muncă (în cazul angajaților).

Datele solicitate sunt necesare întocmirii articolelor de presă sau pentru evaluarea în vederea încheierii contractelor de muncă. Refuzul dvs. determină nefolosirea datelor și implicit neînregistrarea datelor în sistemul de stocare și prelucrare.

COMISARULDEPRAHOVA.ro respectă dreptul la intimitate al persoanelor ale căror date sunt prelucrate, prin „Politica de confidenţialitate’’, cu scopul de a informa asupra modului în care sunt colectate, folosite şi procesate informaţiile cu caracter personal.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: autorităţilor publice centrale/locale și terților implicați în procesul derulării contractelor de muncă.

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele vizate beneficiază de: 

  • dreptul de acces;
  • de intervenţie asupra datelor;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, persoanele vizate au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege când prelucrarea de către COMISARULDEPRAHOVA.ro a datelor este obligatorie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la COMISARULDEPRAHOVA.ro sau prin email la adresa: contact@comisaruldeprahova.ro

Pentru informaţii suplimentare vizitați: www.COMISARULDEPRAHOVA.ro

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate şi/sau prelucrate

 Dreptul de a fi informat

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:

  • scopul în care se face prelucrarea datelor;
  • informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza;
  • existenţa drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
  • orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pe pagina de internet a COMISARULDEPRAHOVA.rowww.comisaruldeprahova.ro – este postată Politica de confidenţialitate;

Înainte de completarea datelor cu caracter personal se solicită consimţământul persoanelor vizate, pentru prelucrarea acestora.

Dreptul de acces la date

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la COMISARULDEPRAHOVA.ro (în calitate de operator), la cerere şi în mod gratuit o informare privind confirmarea faptului că datele care o privesc sunt prelucrate de acesta.

COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

  • informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
  • comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
  • informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
  • informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

informaţii asupra posibilităţii de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului, în conformitate cu dispoziţiile legii.

Note: 

(1) Persoana vizată poate solicita de la COMISARULDEPRAHOVA.ro informaţiile prevăzute de lege, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, semnată şi înregistrată la sediul societăţii. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(2) NATIONALUL.ro este obligată să comunice informaţiile solicitate, în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

 Dreptul de intervenție asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

  • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

Dreptul de opoziție

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/anularea/reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.

Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la aliniatul precedent, numai în următoarele situaţii:

  • decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusă de persoana vizată, să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
  • decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justiției

Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate.

Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate13 minute ago

Tânăr de 19 ani, salvat din Valea Țapului după ce a petrecut noaptea într-un adăpost pe care l-a făcut în zăpadă – Esential

Un tânăr de 19 ani ce a rămas blocat pe Valea Țapului a scapat cu viata după ce a petrecut...

Actualitateo oră ago

România va organiza Campionatul European de Atletism U20 din 2023 – Alte sporturi

​European Athletics a decis să acorde României dreptul de organizare a Campionatului European U20 din 2023, competiţie care va avea...

Actualitate2 ore ago

VIDEO Fiorentina vs Lazio 2-0 / „Dublă” pentru Vlahovic – Fotbal

Lazio Roma, cu Ştefan Radu pe teren până în minutul 75, a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul...

Diverse3 ore ago

Ai propriul magazin alimentar, restaurant, cafenea și cauți îmbrăcămintea potrivită pentru angajații tăi?

Indiferent de natura articolelor vândute, poți găsi sorturi de calitate excelentă pentru vânzători. Fiecare dintre ele este realizată cu o atenție...

Actualitate3 ore ago

Rămășițele rachetei chinezești au căzut, duminică dimineață, în Oceanul Indian, lângă Maldive – presa chineză – International

​Rămășițele cele mai mari rachete chinezești au căzut duminică în Oceanul Indian, cele mai multe componente fiind distruse la reintrarea...

Actualitate4 ore ago

Aryna Sabalenka, noua campioană de la Madrid – A câștigat un set cu 6-0 în fața liderei mondiale – Tenis

​Aryna Sabalenka și-a luat revanșa în fața australiencei Ashleigh Barty, s-a impus în trei seturi și a obținut primul ei...

Actualitate5 ore ago

Austria avertizează că se va înţelege separat cu alte state membre dacă certificatul verde digital al UE mai întârzie. „Nu e fizică atomică” – Coronavirus

Austria va încheia cu alte state din UE acorduri bilaterale de mobilitate dacă la summitul european din 25 mai nu...

Actualitate6 ore ago

Lupte: Alin Alexuc-Ciurariu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo – Alte sporturi

Sportivul Alin Alexuc-Ciurariu s-a calificat, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, el ajungând în finala categoriei 130 kg la...

Actualitate7 ore ago

Un desen al lui Leonardo da Vinci care reprezintă un cap de urs ar putea fi vândut pentru 12 milioane de lire sterline – Cultura

Un desen al lui Leonardo da Vinci care reprezintă un cap de urs este aşteptat să fie vândut pentru 12...

Actualitate8 ore ago

Asociaţia VeDem Just sesizează CNCD în urma declaraţiilor făcute de ÎPS Teodosie cu referire la femei – Esential

Asociaţia VeDem Just anunţă, sâmbătă, că a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), în urma declaraţiilor făcute de ÎPS...

Actualitate9 ore ago

​VIDEO Liga 1: Dinamo București, a patra victorie consecutivă în play-out (2-0 vs Hermannstadt) – Fotbal

Dinamo București a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a șaptea...

Actualitate10 ore ago

Sondaj UE: cetățenii europeni susțin un rol mai important al UE în gestionarea crizelor – MEET Your MEP

Înainte de lansarea Conferinței privind viitorul Europei (eveniment ce va avea loc duminică, de Ziua Europei, la Strasbourg), Parlamentul European...

Actualitate11 ore ago

Aruncarea greutății: Rareș Toader a cucerit aurul la Cupa Europeană – Alte sporturi

​Atletul român Andrei Rareş Toader a câştigat medalia de aur în proba de aruncare a greutăţii, sâmbătă, la Cupa Europeană...

Actualitate12 ore ago

Bayern Munchen vs Borussia Monchengladbach 6-0 / Robert Lewandowski, aproape de recordul lui Gerd Muller – Fotbal

Bayern Munchen a surclasat-o pe Borussia Moenchengladbach, 6-0, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 32-a a campionatului...

Actualitate13 ore ago

​CE 2021, preliminarii (volei m): Încă o înfrângere pentru România (1-3 vs Elveția) – TeamBall

​Naţionala de volei masculin a României a încheiat, sâmbătă, turneul de la Nitra, din preliminariile CE2021, cu a doua înfrângere,...

Actualitate14 ore ago

​VIDEO Afganistan: Cel puţin 40 de morţi într-o serie de explozii în apropierea unei şcoli gimnaziale din Kabul / Majoritatea victimelor sunt copii – International

Cel puţin 40 de persoane au murit şi câteva zeci au fost rănite într-o serie de explozii care a avut...

Actualitate15 ore ago

Madrid Masters: Alexander Zverev, în finală după ce a trecut de Dominic Thiem – Tenis

Germanul Alexander Zverev, locul 6 mondial, l-a învins sâmbătă în două seturi, 6-3, 6-4, pe austriacul Dominic Thiem, clasat cu...

Actualitate16 ore ago

WTA Roma: Patricia Țig, în ultimul tur al calificărilor după ce a pierdut primul set cu 6-0 și a salvat o minge de meci – Tenis

Patricia Țig, locul 64 WTA şi favorită 5 în calificări, s-a calificat, sâmbătă, în ultimul tur al calificărilor la turneul...

Actualitate17 ore ago

​VIDEO Urs filmat ziua la Sinaia în timp ce rupe un coş de gunoi căutând hrană – Esential

Un urs a fost filmat, vineri, pe timpul zilei, de un localnic din Sinaia în timp ce rupe un coş...

Actualitate19 ore ago

​WTA Roma: Irina Begu, eliminată în primul tur al calificărilor – Tenis

Irina Begu, locul 75 WTA, a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al calificărilor de la turneul de categorie WTA...