Connect with us

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

COMISARULDEPRAHOVA.ro în conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, pentru desfăşurarea activităţii de editare a ziarelor.

Scopul colectării datelor este acela de a oferi opiniei publice servicii de jurnalism de calitate.

COMISARULDEPRAHOVA.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, referitoare la nume şi prenume, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, cod numeric personal, domiciliul/reşedinţa, serie şi număr act de identitate, date referitoare la studii, date referitoare la starea de sănătate, înregistrări audio și video, prin mijloace manuale și electronice, destinate desfășurării activității de jurnalism sau pentru încheierea contractelor de muncă (în cazul angajaților).

Datele solicitate sunt necesare întocmirii articolelor de presă sau pentru evaluarea în vederea încheierii contractelor de muncă. Refuzul dvs. determină nefolosirea datelor și implicit neînregistrarea datelor în sistemul de stocare și prelucrare.

COMISARULDEPRAHOVA.ro respectă dreptul la intimitate al persoanelor ale căror date sunt prelucrate, prin „Politica de confidenţialitate’’, cu scopul de a informa asupra modului în care sunt colectate, folosite şi procesate informaţiile cu caracter personal.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: autorităţilor publice centrale/locale și terților implicați în procesul derulării contractelor de muncă.

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele vizate beneficiază de: 

  • dreptul de acces;
  • de intervenţie asupra datelor;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, persoanele vizate au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege când prelucrarea de către COMISARULDEPRAHOVA.ro a datelor este obligatorie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la COMISARULDEPRAHOVA.ro sau prin email la adresa: contact@comisaruldeprahova.ro

Pentru informaţii suplimentare vizitați: www.COMISARULDEPRAHOVA.ro

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate şi/sau prelucrate

 Dreptul de a fi informat

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:

  • scopul în care se face prelucrarea datelor;
  • informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza;
  • existenţa drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
  • orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pe pagina de internet a COMISARULDEPRAHOVA.rowww.comisaruldeprahova.ro – este postată Politica de confidenţialitate;

Înainte de completarea datelor cu caracter personal se solicită consimţământul persoanelor vizate, pentru prelucrarea acestora.

Dreptul de acces la date

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la COMISARULDEPRAHOVA.ro (în calitate de operator), la cerere şi în mod gratuit o informare privind confirmarea faptului că datele care o privesc sunt prelucrate de acesta.

COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

  • informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
  • comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
  • informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
  • informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

informaţii asupra posibilităţii de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului, în conformitate cu dispoziţiile legii.

Note: 

(1) Persoana vizată poate solicita de la COMISARULDEPRAHOVA.ro informaţiile prevăzute de lege, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, semnată şi înregistrată la sediul societăţii. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(2) NATIONALUL.ro este obligată să comunice informaţiile solicitate, în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

 Dreptul de intervenție asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

  • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

Dreptul de opoziție

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/anularea/reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.

Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la aliniatul precedent, numai în următoarele situaţii:

  • decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusă de persoana vizată, să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
  • decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justiției

Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate.

Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate9 minute ago

O aeronavă C-27J Spartan va face duminică o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Frankfurt – Otopeni, pentru transportarea a trei pacienţi care prezintă arsuri – Esential

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, va efectua duminică, o misiune umanitară pe ruta...

Actualitate2 ore ago

VIDEO Liga 1: Academica Clinceni vs CFR Cluj 1-2 / Latovlevici a înscris golul decisiv în minutul 87 – Fotbal

CFR Cluj a avut parte de un meci foarte dificil cu Academica Clinceni: campioana României a obținut victoria în etapa...

Actualitate4 ore ago

Pontul zilei Liga 1. FCSB – CS Universitatea Craiova: Pe cine mai bate Gigi Becali? – Pariuri

Primul derby al sezonului în Liga 1 la fotbal se ține la București, duminică seară, de la ora 21.30. Se...

Actualitate6 ore ago

Experimentul „Blue-Eyed” în Germania. Practici ”discutabile” în training-uri antirasiste – International

Cursuri de formare anti-rasism cu practici ”discutabile” au stârnit vâlvă în Germania. Compania „Diversity Works” consiliază corporații și instituții ale...

Actualitate9 ore ago

Gabriela Ruse a aflat cu cine se va duela pentru titlul de la Palermo – Românca a câștigat singura confruntare directă – Tenis

Gabriela Ruse a aflat numele adversarei pe care o va întâlni în finala turneului „WTA 250” de la Palermo, jucătoarea...

Actualitate11 ore ago

Uganda: În plină pandemie, fiecare deputat a primit aproape 50.000 de euro ca să-şi cumpere maşină – International

În această săptămână, Uganda a distribuit echivalentul a aproximativ 25 de milioane de euro parlamentarilor săi pentru a-şi cumpăra maşini,...

Actualitate13 ore ago

Orban: Destinul PNL e în mâna membrilor partidului – Politic

Destinul PNL este în mâna membrilor partidului, de decizia acestora cu privire la viitoarea conducere depinzând rezultatele care vor fi...

Actualitate15 ore ago

Braşov: O persoană a murit şi alte trei, printre care un copil, au ajuns la spital în urma unui accident pe DN 1 – Esential

O persoană a murit şi alte trei, între care un copil, au ajuns la spital, iar alte trei au fost...

Actualitate17 ore ago

LIVEText Ana Maria Popescu vs Yiwen Sun / Duelul pentru aurul olimpic – Alte sporturi

Ana Maria Popescu luptă cu Yiwen Sun pentru câștigarea aurului olimpic în proba de spadă de la Jocurile Olimpice de...

Actualitate19 ore ago

Turist în București, dincolo de clișee (VI): localuri din Capitală de unde poți lucra de la distanță. Uneori, nu plătești consumația, ci timpul petrecut acolo – Esential

​În acest episod din seria „Turist în București” încercăm să le dăm o mână de ajutor celor care vor să...

Actualitate21 de ore ago

JO Tokyo: Monica Niculescu și Raluca Olaru, în optimi după ce au trecut de favoritele numărul cinci – Tenis

Monica Niculescu și Raluca Olaru s-au calificat în optimile probei de dublu ale turneului de tenis de la JO Tokyo...

Actualitate23 de ore ago

Inundaţii – Bilanţul deceselor a crescut la 180 în Germania / Alte 149 de persoane sunt căutate încă – Esential

Inundaţiile devastatoare din vestul Germaniei au costat viaţa a cel puţin 180 de persoane, potrivit unui nou bilanţ, în timp...

ActualitateO zi ago

Din culisele bătăliei pentru PNL București / Ciprian Ciucu și-a negociat scaunul de lider la București și cu Orban și cu Cîțu / Violeta Alexandru cotată cu șansa a doua – Politic

Liberalii din Bucureşti își aleg sâmbătă, conducerea pe fondul luptei interne care a împărțit partidul în două. Cotat cu primă...

ActualitateO zi ago

Pontul zilei Liga 1. Academica Clinceni – CFR Cluj: Un meci generos în goluri – Pariuri

CFR Cluj s-a întors din Gibraltar cu o victorie chinuită în preliminariile Ligii Campionilor, 2-1 cu Lincoln Red Imps, apoi...

ActualitateO zi ago

Pontul zilei Jocurile Olimpice de la Tokyo. Turneul de baschet: Ora marii revanșe pentru Team USA – Pariuri

Partidă uriașă în turneul masculin de baschet, duminică după-amiază. Este programată, de la ora 15.00, reeditarea finalei mondiale din urmă...

ActualitateO zi ago

Prefectul Capitalei: Planul de dezinsecţie şi deratizare funcţionează în București / Primesc un raport o dată la două săptămâni – Administratie Locala

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat că planul de dezinsecţie şi deratizare în Bucureşti funcţionează și că tratamentele sunt făcute...

ActualitateO zi ago

Arafat, despre răniţii de la Popeşti-Leordeni: Se caută deja locuri pentru a putea fi transferaţi în străinătate, dacă va fi necesar – Esential

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că se caută deja locuri pentru a putea...

ActualitateO zi ago

UNESCO cere Turciei un raport despre Sfânta Sofia fiind îngrijorat de starea ei după transformarea în moschee

Comitetul Patrimoniului Mondial UNESCO a solicitat vineri Turciei să prezinte un raport până în 2022 cu privire la starea de...

Actualitate2 zile ago

DigiSport: Cel mai scump transfer al verii din fotbalul românesc! Cât plătește Galatasaray pentru Cicâldău și salariul jucătorului

Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Craiova în ultimele două sezoane, iar în această...

Economic2 zile ago

Aveti nevoie de angajati pentru firma Dvs de curatenie?

Luati in considerare urmatoarele sugestii in materie de personal, dedicate afacerilor la inceput de drum: Pentru o afacere de curatenie...