Connect with us

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

COMISARULDEPRAHOVA.ro în conformitate judi online cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, pentru desfăşurarea activităţii de editare a ziarelor.

Scopul colectării datelor este acela de a oferi opiniei publice servicii de jurnalism de calitate.

COMISARULDEPRAHOVA.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, referitoare la nume şi prenume, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, cod numeric personal, domiciliul/reşedinţa, serie şi număr act de identitate, date referitoare la studii, date referitoare la starea de sănătate, înregistrări audio și video, prin mijloace manuale și electronice, destinate desfășurării activității de jurnalism sau pentru încheierea contractelor de muncă (în cazul angajaților).

Datele solicitate sunt necesare întocmirii articolelor de presă sau pentru evaluarea în vederea încheierii contractelor de muncă. Refuzul dvs. determină nefolosirea datelor și implicit neînregistrarea datelor în sistemul de stocare și prelucrare.

COMISARULDEPRAHOVA.ro respectă dreptul la intimitate al persoanelor ale căror date sunt prelucrate, prin „Politica de confidenţialitate’’, cu scopul de a informa asupra modului în care sunt colectate, folosite şi procesate informaţiile cu caracter personal.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: autorităţilor publice centrale/locale și terților implicați în procesul derulării contractelor de muncă.

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele vizate beneficiază de: 

  • dreptul de acces;
  • de intervenţie asupra datelor;
  • dreptul de opoziție;
  • dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, persoanele vizate au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege când prelucrarea de către COMISARULDEPRAHOVA.ro a datelor este obligatorie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la COMISARULDEPRAHOVA.ro sau prin email la adresa: contact@comisaruldeprahova.ro

Pentru informaţii suplimentare vizitați: www.COMISARULDEPRAHOVA.ro

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate şi/sau prelucrate

 Dreptul de a fi informat

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:

  • scopul în care se face prelucrarea datelor;
  • informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza;
  • existenţa drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
  • orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pe pagina de internet a COMISARULDEPRAHOVA.rowww.comisaruldeprahova.ro – este postată Politica de confidenţialitate;

Înainte de completarea datelor cu caracter personal se solicită consimţământul persoanelor vizate, pentru prelucrarea acestora.

Dreptul de acces la date

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la COMISARULDEPRAHOVA.ro (în calitate de operator), la cerere şi în mod gratuit o informare privind confirmarea faptului că datele care o privesc sunt prelucrate de acesta.

COMISARULDEPRAHOVA.ro este obligată, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

  • informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
  • comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
  • informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
  • informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

informaţii asupra posibilităţii de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului, în conformitate cu dispoziţiile legii.

Note: 

(1) Persoana vizată poate solicita de la COMISARULDEPRAHOVA.ro informaţiile prevăzute de lege, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, semnată şi înregistrată la sediul societăţii. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(2) NATIONALUL.ro este obligată să comunice informaţiile solicitate, în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

 Dreptul de intervenție asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

  • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

Dreptul de opoziție

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/anularea/reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.

Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la aliniatul precedent, numai în următoarele situaţii:

  • decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusă de persoana vizată, să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
  • decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justiției

Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate.

Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitateo oră ago

De ce nu reușește Ucraina să combată cu succes superioritatea artileriei rusești

La aproape șase luni de la invazia la scară largă, avansurile trupelor ruse rămân în general modeste. Dar, în ciuda...

Actualitate3 ore ago

Ministrul Digitalizării: Primesc zilnic această întrebare – când scăpăm de dosarul cu şină? Se va întâmpla în ani de zile

Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a dezvăluit că zilnic semnează „munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi...

Actualitate6 ore ago

Cum să comanzi la restaurant ca un expert în științe economice

În secolul al XIX-lea, când gânditori europeni începeau să elaboreze principiul economic al diminuării utilității marginale, probabil că nu se...

Actualitate8 ore ago

VIDEO Mii de peşti morţi pe fluviul Oder, care traversează Germania şi Polonia. Temeri privind un „dezastru” ecologic

Mii de peşti morţi plutesc pe fluviul Oder, care traversează Germania şi Polonia, stârnind temeri cu privire la un „dezastru”...

Actualitate10 ore ago

VIDEO Kabul: Talibanii au dispersat violent un protest al femeilor care cereau „pâine, muncă și libertate”

Luptători talibani au tras în aer pentru a dispersa o manifestație a femeilor care cereau dreptul la muncă și la...

Exclusiv15 ore ago

Vrei să te apuci de agricultură, dar nu știi de unde să începi ? Iată 3 idei ce-ți vor veni în ajutor pentru a consolida, și a păstra, o grădină de vis

Agricultura, pe lângă practicabilitatea sa, și roadele evidente pe care ni le oferă, poate însuma, pentru o anumită categorie de...

Actualitate22 de ore ago

Tamponare în lanț între 9 maşini şi un camion, pe A1 / O singură persoană prezintă leziuni minore

Nouă maşini şi un camion s-au ciocnit, vineri seară, pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 96. Din primele date,...

Exclusiv22 de ore ago

Cum prelungești durată de viață a componentelor mașinii tale? Despre rulmenți auto, plăcuțe de frână și baterii

Atunci când vorbim despre mijloace de transport eficiente, mașinile se regăsesc în topul listei pentru că ne sunt cele mai...

ActualitateO zi ago

Frontex: Numărul intrărilor ilegale în UE a crescut cu 86% în primele şapte luni din acest an

Numărul de intrări ilegale în Uniunea Europeană a crescut în intervalul ianuarie-iulie 2022 cu 86% faţă de aceeași perioadă a...

ActualitateO zi ago

Novartis: Două decese ale unor copii tratați cu Zolgensma, cel mai scump tratament din lume

Gigantul farmaceutic elvețian Novartis a avertizat autoritățile din domeniul sănătății cu privire la decesul a doi copii tratați cu Zolgensma,...

ActualitateO zi ago

Trump afirmă că „problema armelor nucleare este o farsă” după un raport al Washington Post

Fostul președinte american Donald Trump a declarat vineri pe rețelele de socializare că „problema armelor nucleare este o farsă”, răspunzând...

ExclusivO zi ago

Samsung prezintă Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4: Cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacțiune cu smartphone-urile

Samsung depășește așteptările cu cea de-a patra generație de pliabile aducând productivitate crescută, noi opțiuni de personalizare și experiențe FlexCam...

ActualitateO zi ago

SuperLiga: Programul etapei a șasea – Echipele calificate în play-off-ul Conference League vor juca în aceeași zi

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri, programul etapei a şasea a Superligii, iar CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB...

ActualitateO zi ago

O nouă condamnare în cazul răpirii câinilor cântăreței Lady Gaga: 6 ani de închisoare pentru un bărbat care și-a recunoscut fapta

Un al doilea bărbat acuzat că ar fi atacat violent un angajat al cântăreţei americane Lady Gaga pentru a-i fura...

ActualitateO zi ago

Unul dintre cei mai promițători producători de mașini electrice a anunțat pierderi record

Rivian, producător de mașini electrice la care au investit giganți precum Amazon și Ford, a anunțat pierderi de 1,7 miliarde...

Exclusiv2 zile ago

Cum să ai grădina perfectă. Sfaturi și trucuri utile

Perioada de lockdown de la începutul pandemiei a afectat, iremediabil, viețile tuturor, schimbând percepția asupra locuințelor radical. Dacă până în...

Actualitate2 zile ago

Campionatul European de Natație pentru seniori: Programul transmisiunilor TV – Când intră în bazin David Popovici

Campionatul European de Natație pentru seniori de la Roma a început deja, iar vineri vor concura cinci tricolori, printre care...

Actualitate2 zile ago

Atentatul de la Jocurile Olimpice de la Munchen: Familiile victimelor vor boicota ceremoniile de comemorare

Familiile victimelor atentatului de la Jocurile Olimpice de la München vor boicota comemorările de anul acesta din Germania, care marchează...

Actualitate2 zile ago

SuperLiga: FC Argeş vs. FC U Craiova 1948. „Vulturii”, invincibili în Trivale

FC Argeş – FC U Craiova 1948, meciul care deschide etapa a 5-a din SuperLigă, este programat, vineri, 12 august,...

Actualitate2 zile ago

La Liga: Osasuna vs. FC Sevilla. Începe spectacolul din Spania

Osasuna și FC Sevilla se întâlnesc, vineri, 12 august, de la ora 22:00, în meciul care deschide sezonul 2022-2023 al...