Connect with us

Actualitate

Cine este „Dragoş”, cel care a declanşat Operaţiunea „Springtime” din 10 august?

Comisarul

Publicat

pe

În loc să se lămurească odată cu trecerea timpului, misterele din jurul „mitingului diasporei” din 10 august se adîncesc şi mai mult, mai ales după ce Parchetul general condus de Augustin Lazăr şi Codruţa Kovesi i-au pus sub acuzare pe şefii Jandarmeriei, ignorînd atît cele 69 de persoane identificate de MAI ca agresori din rîndul protestatarilor, cît şi ilegalitatea protestului!

V-am prezentat zilele trecute episodul I al investigaţiei noastre despre misterele evenimentelor din 10 august (https://www.cotidianul.ro/episodul-i-ciudata-femeia-in-carucior-care-nu-a-mai-cazut-ci-s-a-aruncat-pe-jos/), în care am demonstrat cum unii dintre jandarmi au creat artificial un episod ce ar fi trebuit să facă în toată presa lumii coperta agresiunii jandarmilor! Acel episod a fost ratat doar pentru că acel cărucior în care se afla o femeie nu s-a răsturnat!

În acest al doilea episod al serialului nostru vă prezentăm ancheta despre OPERAŢIUNEA SPRINGTIME, cea care a dus la agresarea Ştefaniei, jandarmeriţa care a fost la un  pas de linşare. Ne amintim că tocmai după acest episod s-a declanşat evacuarea în forţă a Pieţei Victoria.

Toate datele adunate de noi arată fără putinţă de tăgadă că „Operaţiunea Springtine” are toate elementele unei acţiuni de manipulare, bine coordonată de persoane încă neidentificate, care aveau acces la mijloacele de comunicare ale jandarmeriei!

Înainte de dezvoltarea subiectului, iată cronologia EVENIMENTELOR:

– la serviciul 112 s-au anunţat grave incidente la fast-food-ul „Springtime”, situat în vecinătatea Pieţei Victoria, în partea opusă faţă de Guvern

– în mod surprinzător, cineva ia decizia ca la „Springtime” să se deplaseze două echipaje SIAS, formaţiune instruită în intervenţii cu totul speciale, dar nu în mulţimi mari de oameni

– la cîteva minute, se ia decizia ca alte două echipaje SIAS să se deplaseze în zona „Springtime”

– cele patru echipaje SIAS sînt blocate în faţa fast-food-ului „Springtime” de mulţimea aflată în zonă

– în sprijinul celor patru echipaje SIAS este trimisă o grupă de jandarmi de 30-40 persoane (între aceştia se afla şi Ştefania), care a fost dislocată din faţa Guvernului!

– cele patru echipaje SIAS părăsesc zona „Springtime” fără incidente, iar jandarmii se întorc în dispozitiv, deplasîndu-se dezordonat (?) spre locul de unde fusese dislocaţi, trecînd chiar prin mijlocul mulţimii din Piaţa Victoriei

– Ştefania şi un coleg jandarm, lăsaţi în mod ciudat mult în urmă de colegii lor, sînt atacaţi de un grup de manifestanţi şi loviţi de bustialitate, fiind salvaţi doar de intervenţia unui grup de „civili”, despre care ulterior s-a aflat că erau jandarmi în civil!

– imediat, sub imperiul imaginilor cu agresiunea asupra celor doi jandarmi, transmise în direct doar de Digi 24, s-a declaşat evacuarea în forţă a Pieţei Victoria.

MANIPULAREA JANDARMILOR PRIN 112. Pentru a înţelege mai uşor ancheta noastră, iată cum arată fotografia zonei şi traseul pe care jandarmii s-au deplasat pentru a „sprijini” echipajele SIAS în intervenţia de la „Springtime”:

În această imagine din satelit se observă poziţionarea obiectivelor la care ne referim. Astfel, fast-food-ul „Springtime” se află la parterul blocului A6 din sectorul 1, fiind amplasat în partea opusă faţă de Guvernul României.

Pentru ca grupa de jandarmi din faţa Guvernului să ajungă la „Springtime” era nevoie să traverseze întreaga Piaţă Victoria care, la acea oră, era plină de manifestanţi! La prima vedere, decizia trimiterii acestei grupe de 30-40 jandarmi printre manifestanţi este una cel puţin eronată, căci, în tensiunea deja existenţă în Piaţă, o confruntare părea iminentă, ceea ce s-a petrecut la întoarcerea jandarmilor în obiectiv! Cel care a luat această decizie ar trebui să fie făcut responsabil de incidentul în care a fost implicată Ştefania, asupra lui planînd suspiciunea că ştia mai multe despre felul în care trebuiau să evolueze lucrurile! Din păcate, nici astăzi nu s-a comunicat numele acestei persoane şi nici n-am aflat ca ea să fi fost interogată de cineva.

Decizia aceasta naşte multe întrebări, una dintre ele fiind pusă de jurnalistul Ion Cristoiu încă de acum o lună: de ce a fost dislocată grupa Ştefaniei, ştiindu-se că alte echipaje ale Jandarmeriei se aflau în poziţie de aşteptare pe străzile lăturalnice, la distanţă mult mai mică de „Springtime”? O întrebare logică, la care nimeni nu răspunde, la fel ca şi la celelalte: „Cine a sunat la 112 în chestiunea Springtime?” sau „Cine din poliţie i-a manipulat pe jandarmi?

Ştim acum că, în realitate, la „Springtime” nu se întîmplase nimic important. Să presupunem că, totuşi, cineva a dat acel telefon la 112 cu bună credinţă. Era, oare, aşa de greu ca această informaţie să fie verificată, sunînd pur şi simplu la numărul de telefon 0742224736, care este afişat chiar pe site-ul celor de la fast-food înainte ca trupele SIAS să fie trimise la faţa locului?

O filmare a manifestanţilor surprinde chiar momentul în care maşinile SIAS au ajuns la „Springtime”:

Cum să trimiţi astfel de trupe specializate în operaţiuni speciale, înarmate pînă-n dinţi cu muniţie de război, între manifestanţi? Îşi dă seama oricine că dacă cei de la SIAS ar fi fost atacaţi de manifestanţi – ceea se putea întîmpla foarte uşor – luptătorii SIAS, blocaţi efectiv în maşini ar fi fost obligaţi să deschidă focul, consecinţele fiind de-a dreptul tragice!

CE SPUNE POLIŢIA CAPITALEI DESPRE „SPRINGTIME”? Cînd au apărut primele semne de întrebare despre Operaţiunea „Springtime”, Poliţia Capitalei (nu Ministerul de Interne!) a dat un Comunicat în 16 august, în care abundă informaţiile false. În prima parte a Comunicatului DGPMB se spune:

La faţa locului, pentru a verifica sesizarea, au fost direcţionate echipaje ale Serviciului Acţiuni Speciale, competente a interveni în situaţia comiterii unor fapte de natură penală. La momentul în care au ajuns la locul indicat existau grupuri de persoane care manifestau, dar nu au fost observate distrugeri. În acest sens, a fost transmisă dispoziţia de retragere din zonă şi reluarea poziţiei iniţiale de staţionare. La punerea în mişcare a autospecialelor de Poliţie, persoanele care manifestau le au înconjurat şi nu le au permis deplasarea”.

Ştim însă că SIAS nu execută operaţiuni pentru „orice faptă penală”, ci doar „intervenții și acțiuni speciale”, conform propriului site, cum ar fi traficul de droguri, scandaluri în lumea interlopă etc, cînd intervin în forţă împotriva unor grupuri restrînse, înarmate, extrem de periculoase!

Şi finalul acestui fragment din Comunicat este neadevărat, căci autospecialele SIAS au fost, într-adevăr, blocate de manifestanţi, însă li s-a cerut să plece „înapoi”, iar la deplsarea în marşalier, protestatarii n-au făcut altceva decît să însoţească retragerea cu acel slogan anti-PSD, aşa cum se vede chiar în filmele postate pe Youtube la următoarele adresele:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=LN96QQZqays

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=E8QCtixNiv4.

Partea a doua a Comunicatului Poliţiei Capitalei este de-a dreptul fantasmagorică, dacă nu cumva chiar îmbracă haina manipulării:

Mai multe zeci de persoane au lovit cu palmele şi pumnii în caroserii, fapt pentru care s-a solicitat sprijin, în suport fiind direcţionate alte echipaje. Şi acestea au fost blocate de persoanele care manifestau, s-a încercat prin acţiuni specifice politiştilor de intervenţie depăşirea blocajului, dar nu s-a reuşit deplasarea către colegii lor, fapt pentru care s-a solicitat sprijinul Jandarmeriei pentru a permite ieşirea autospecialelor din zonă, acestea deja înregistrând avarii. Echipajele angrenate în verificarea sesizării au fost retrase, avariile înregistate la autospeciale făcând obiectul unui dosar constituit sub aspectul infracţiunii de distrugere”.

Toate imaginile filmate la faţa locului arată că, în afara unor cazuri izolate, din fericire nu au existat agresiuni semnificative ale manifestanţilor asupra celor de la SIAS! Şi, chiar în urma lovirii maşinilor cu palmele, cum se poate explica trimiterea altor două echipaje SIAS, din moment ce primele au fost blocate de mulţime? Voia cineva o confruntare directă a ofiţerilor SIAS cu populaţia?

În această parte a Comunicatului ni se spune că Poliţia Capitalei „a solicitat sprijinul Jandarmeriei pentru a permite ieşirea autospecialelor din zonă”! Aşa cum veţi vedea, acest sprijin al jandarmilor era inutil, căci maşinile SIAS deja plecau din zona „Springtime”! Dar, măcar din acest Comunicat am aflat cine a chemat jandarmii la fast-food, adică Poliţia, precum şi faptul că informaţia iniţială, conform căreia jandarmii s-ar fi dus la „Springtime” pentru a calma situaţia semnalată prin 112, a fost falsă!

Dacă vom afla şi cine din Jandarmerie a dispus ca la „Springtime” să se deplaseze o echipă din faţa Guvernului, adică din dispozitivul aflat în centrul acţiunii, poate că ne-am apropia de adevărul despre multe dintre evenimentele din noaptea de 10 august!

CINE ESTE „DRAGOŞ”? Realitatea TV a difuzat un film senzaţional, realizat chiar de unul dintre luptătorii SIAS aflat într-una din maşinile trimise la „Springtime”. Filmul poate fi văzut şi azi pe https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22657566-video-nregistrare-dintr-ina-sias-trimis-zona-springtime-demonteaz-explica-iile-colonelului-paraschiv-pentru-interven-for-din-pia-victoriei-stea-jandarmii-lini-nu-face-frate.htm.

În mod ciudat, ministrul Carmen Dan a cerut o anchetă pentru a afla cine este cel care a transmis filmul la Realitatea TV, deşi filmul ar fi ajutat-o să-i depisteze pe cei care au declanşat Operaţiunea „Springtime”, într-o acţiune clasică de manipulare. La Antena 3, Carmen Dan a declarat: „Este în sarcina şefului acestei structuri să elucideze acest mister. Eu am încredere că se va ocupa [de identificarea celui care a filmat din maşina SIAS, n.r.]”.

Lipsa de experienţă a ministrului în astfel de operaţiuni este, în mod cert, cauza acestei reacţii, altfel şi-ar fi pus problema dacă nu cumva cineva din interiorul MAI încerca s-o pună pe o pistă falsă! Este oarecum bizar că ministrul Carmen Dan nu a inclus în context reacţia lui Dumitru Coarnă, liderul de sindicat al poliţiştilor, care nu a contenit să-i ceară demisia după evenimentele din 10 august! Nu cumva Operaţiunea „Springtime” a fost declanşată tocmai pentru a i se crea o problemă uriaşă lui Carmen Dan prin trimiterea poliţiştilor din SIAS între manifestanţi?

Dacă ar fi ascultat cu atenţie înregistrarea din maşina SIAS, Carmen Dan ar fi auzit acea întrebare cutremurătoare pe care o pune unul dintre luptători şi răspunsul pe care l-a primit:

– „Cine a dat, mă ordinul ăsta?”

– „DRAGOŞ, mă!”

– „Să-mi dai stația să-i trag eu… în stație!

Cîteva minute mai tîrziu, jandarmeriţa Ştefania avea să-şi întrebe şi ea colegii după ce a scăpat de agresiunea din partea protestatarilor:

– „Unde dracului m-aţi dus, mă?

Aceste două reacţii, una a ofiţerului SIAS, cealaltă a jandarmeriţei Ştefania, nu trebuie să fie trecute cu vederea, căci ele arată nedumerirea unor cadre din jandarmerie şi SIAS faţă de misiunile în care au fost trimise! Şi lor, ca şi nouă, li s-au părut ciudate ordinele primite şi este ciudat că nimeni nu investighează aceste operaţiuni, deşi ele sînt cele care au declanşat iadul din Piaţa Victoriei şi au generat cele două mari probleme care acum sînt în prim-plan:

  1. punerea sub acuzare a şefilor Jandarmeriei
  2. valul de dosare deschise împotriva jandarmilor care ar fi agresat populaţia „paşnică”!

Întrebarea-cheie pentru lămurirea întregii Operaţiuni „Springtime” de către Ministerul de Interne rămîne însă aceasta: CINE ESTE ACEL DRAGOŞ CARE A COMANDAT OPERAŢIUNEA „SPRINGTIME”?

În ceea ce ne priveşte, noi ne-am întrebat de mult timp dacă nu cumva, în seara de 10 august, în afara comandamentului oficial, în Piaţa Victoriei a mai fost un centru de comandă care executa o cu totul altă misiune!

Filmul realizat într-una din maşinile SIAS poate fi un început de anchetă pe care ministrul Carmen Dan ar trebui s-o dispună imediat dacă vrea să afle cine a lucrat în acea noapte atît împotriva sa personal, cît şi împotriva şefilor Jandarmeriei care au stricat un plan urzit de anumite forţe obscure!

Noi am decupat şi acest film al celor de la SIAS, iar rezultatele sînt absolut spectaculoase. Să le vedem, alături de discuţiile dintre luptătorii SIAS şi ordinele primite prin staţie de la „cineva”:

 

 

Această înregistrare făcută chiar de ofiţerii SIAS arată foarte clar că ei au fost trimişi aiurea la „Springtime”, căci misiunile pentru care au fost pregătiţi nu au nimic în comun cu situaţia din seara de 10 august! SIAS sînt trupe speciale de elită, fiind gata să intervină în forţă în grupuri infracţionale mici, de regulă înarmate, nu în mulţimi mari care protestează, unde, pentru a se apăra, au o singură variantă: să deschidă focul! A dorit cineva astfel de evenimente? Iată ce ar trebui să aibă în vedere ministrul Carmen Dan dacă vrea să afle de ce i se cere demisia şi de ce şefii Jandarmeriei sînt puşi sub acuzare!

 

CINE ESTE PERSOANA CARE A SUNAT LA 112?

 

Oricît ar părea de ciudat, răspunsul la această întrebare nu a fost încă dat, deşi persoana care a sunat la 112 pentru a anunţa că la „Springtime” ar fi nevoie de intervenţia poliţiei putea fi identificată foarte uşor!

Ceea ce trebuiau să facă procurorii de la Parchetul general au făcut însă jurnaliştii de la „Ziare.com”, care au adresat această întrebare Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), cel care gestionează serviciul 112! Răspunsul este incredibil:

În seara zilei de 10 august 2018 a existat un apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la prezenţa unui grup de persoane violente în faţa restaurantului Springtime, situat pe Şoseaua Nicolae Titulescu. Sistemul permite identificarea apelantului de către autorităţile competente, în conformitate cu dispoziţiile OUG nr. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, cu modificarile şi completările ulterioare şi cele ale Manualului de operare publicat pe site-ul www.112.ro. Precizăm faptul că, prin atribuţiile ce revin instituţiei, nu suntem autoritatea care stabileşte dacă este reală sau falsă identitatea declarată de persoanele care apelează numărul de urgenţă 112 sau, dacă cele raportate de acestea ca fiind situaţii de urgenţă sunt veridice sau nu. STS confirmă că apelul în cauză a fost generat de pe un telefon mobil cu abonament!

Acest Comunicat al STS aruncă pur şi simplu în aer întreaga anchetă a procurorilor lui Augustin Lazăr! Cum este posibil ca pînă acum să nu se comunice de către Parchet cine este persoana care a provocat tot ce s-a întîmplat în Piaţa Victoriei după ora 23.00, din moment ce, potrivit Comunicatului STS, apelul la 112 a fost făcut de pe un telefon cu abonament, fiind doar o chestiune de secunde pentru a fi aflată identitatea apelantului?

Din moment ce procurorii nu au dorit să afle identitatea acestei persoane, este firesc să ne punem şi altă întrebare: este cumva protejată acea persoană care a sunat la 112 pentru că avea tocmai această misiune de a declanşa violenţele din Piaţa Victoriei? Cei care au dreptul să ceară şi să obţină identitatea acelei persoane sînt judecătorii sau procurorii, conform OUG nr. 34/2008, art. 19, al. 3 :

În aceste condiţii, se nasc mai multe întrebări care conduc spre suspiciunea că întreaga Operaţiune „Springtime” a fost pusă la cale de anumite structuri care urmăreau alte scopuri decît asigurarea ordinii la acel „miting al diasporei” din 10 august! Evoluţia evenimentelor din momentul declanşării Operaţiunii „Springtime” demonstrează acest lucru şi este de mirare că nimeni nu pare interesat să dezlege acest mister!

Din păcate, toate elementele descrise mai sus conduc spre ideea unei ample acţiuni de manipulare şi dezinformare, bine pusă la punct, de către forţe rămase încă necunoscute, prin care se urmărea producerea unor evenimente dramatice, menite să justifice acuzarea Jandarmeriei ca instituţie şi cererea de demisie a ministrului Carmen Dan.

Dar, cea mai evidentă dovadă în favoarea anchetei noastre o reprezintă felul în care Parchetul general derulează ancheta evenimentelor petrecute în seara de 10 august, această anchetă fiind ordonată chiar de preşedintele Klaus Iohannis, prin intermediul Counicatului oficial din dimineaţa zilei de 11 august, în care-i cerea Procurorului general „demararea de urgență a cercetărilor în vederea stabilirii situației de fapt și elucidării modului concret în care s-a produs intervenția Jandarmeriei”!

Iar Augustin Lazăr a executat ordinul, nefiind deloc interesat de anchetarea cîtorva lucruri elementare, precum: legalitatea mitingului, agresiunea asupra jandarmilor, acţiunea instigatorilor sau operaţiunile de manipulare, cum este şi cea denumită „Springtime”. (Ion Spanu).

 

 

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitateo oră ago

VIDEO Liga 1: CSU Craiova, victorie la limită cu Rapid București – Fotbal

CSU Craiova s-a impus acasă, sâmbătă, cu scorul de 1-0, în fața echipei Rapid București, în primul derby al anului...

Actualitate3 ore ago

VIDEO Proteste în Franța și Suedia față de pașapoartele Covid / În țara nordică s-au închis preventiv centre de vaccinare de teama extremiștilor – Coronavirus

Mii de oameni au manifestat pașnic sâmbătă în cele mai mari două orașe ale Suediei împotriva certificatului de vaccinare. Unii...

Actualitate6 ore ago

Ucraina acuză Germania că îl ”încurajează” pe Putin pentru că refuză să ajute Kievul cu arme – International

Șeful diplomației ucrainene, Dmytro Kuleba, a acuzat sâmbătă Germania că îl „încurajează” pe Vladimir Putin, după refuzul Berlinului de a...

Actualitate8 ore ago

Dîncu despre acuzațiile de plagiat la adresa premierului: Nu mă pronunț doar pe baza unei analize jurnalistice / Demisia este un act unilateral de conștiință – Politic

Ministrul apărării Vasile Dîncu spune că nu se pronunță asupra acuzațiilor de plagiat la adresa premierului Nicolae Ciucă doar pe...

Actualitate10 ore ago

Atenție la investițiile personale în terenuri virtuale din Metavers. Specialist în investiții: Se cumpără niște biți pe un spațiu de stocare/ Contravin celor 2 principii ale lui Warren Buffett – Finante

Sunt persoane care cumpără terenuri în lumea virtuală în speranța, poate, de a le monetiza în viitor. Într-un articol de...

Actualitate12 ore ago

FOTO Primul transport militar american din pachetul de asistență în valoare de 200 de milioane dolari a ajuns în Ucraina – International

Primul din cele câteva transporturi din pachetul de asistenţă de securitate în valoare de 200 milioane de dolari acordat de...

Actualitate14 ore ago

Brazilia anunță că fotbaliștii nevaccinați anti-Covid-19 nu vor mai putea juca în campionatele interne – Fotbal

Federația Brazilia de Fotbal (CBF) a anunțat, vineri, că jucătorii trebuie să fie vaccinați anti-Covid pentru a putea juca în...

Actualitate16 ore ago

Australian Open: Adversara Simonei Halep din optimi – Jucătoarea noastră este condusă în meciurile directe – Tenis

Simona Halep este în optimi la Australian Open, fază a competiției unde va da peste Alize Cornet (61 WTA). Franțuzoaica...

Actualitate18 ore ago

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în optimile de la Australian Open – Tenis

Simona Halep nu i-a dat mari speranțe adversarei, sportiva noastră cedând doar trei gameuri (6-2, 6-1) în duelul cu Danka...

Actualitate20 de ore ago

LiveText Simona Halep – Danka Kovinic, în turul trei de la Australian Open / Eurosport nu transmite meciul, el poate fi văzut doar pe Eurosport Player – Tenis

Simona Halep a fost din nou aproape de un duel cu Emma Răducanu, dar și de această dată întâlnirea s-a...

Actualitate22 de ore ago

La o lună după înfrângerea sa, tabăra lui Trump se pregătea să pună mâna pe aparatele de vot – Politico – International

La o lună după înfrângerea prezidențială a lui Donald Trump din 2020, un proiect de ordin executiv al Casei Albe...

ActualitateO zi ago

”Altitudini nemaiauzite”. Norul erupției vulcanice din Tonga a ajuns la jumătatea drumului spre spațiu – International

Un indicator al puterii erupției vulcanice de sâmbăta trecută din Tonga este înălțimea atinsă de norul de fum emis de...

ActualitateO zi ago

Germania vrea să atragă din străinătate 400.000 de muncitori calificați pe an – International

Noul guvern de coaliție al Germaniei dorește să atragă 400.000 de muncitori calificați din străinătate în fiecare an pentru a...

ActualitateO zi ago

Greva STB: Liderul sindicaliştilor îl acuză pe Nicușor Dan că a refuzat dialogul: Primarul general nu a stat cu noi nici măcar un minut / Nu a idenționat să rezolve conflictul – Esential

Liderul sindicaliştilor STB, Vasile Petrariu, a anunţat, vineri, un eşec al discuţiilor cu primarul general şi conducerea companiei, susținând că...

ActualitateO zi ago

România, în valul 5 al pandemiei. Cel mai rău scenariu al INSP: Peste 70.000 de cazuri de COVID pe zi / Când ar putea fi atinsă capacitatea maximă la ATI – Coronavirus

Previziunile Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) arată că România ar putea ajunge la peste 70.000 de cazuri de COVID-19...

ActualitateO zi ago

Rusia spune că SUA au promis un răspuns la cererile sale „săptămâna viitoare” – International

Statele Unite au promis un răspuns scris „săptămâna viitoare” la cererile Rusiei de retragere a NATO din Europa de Est,...

ActualitateO zi ago

Dosar Drink Insider: "Organic" sau "Biodinamic", asta-i întrebarea

Marea majoritate a sticlelor de vin nu au certificare, iar Comisia Europeană studiază ideea de etichetare detaliată a conţinutului sticlelor,...

Actualitate2 zile ago

Rusia cere ca NATO să se retragă din România și Bulgaria – International

Retragerea trupelor și a echipamentelor NATO din România și Bulgaria se numără printre garanțiile de securitate pe care Rusia le...

Actualitate2 zile ago

Digisport Mats Wilander: „A devenit căsnicia mai importantă decât tenisul?” Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri – Tenis

După succesul din turul 2 de la Melbourne, Simona Halep a stat de vorbă cu expertul Mats Wilander (57 de...

Actualitate2 zile ago

Reprezentant ​STB: ”Nu a ieșit nicio mașină până vineri la ora 6 dimineața. Nu știm la ce oră ar putea ieși sau dacă vor ieși mașinile pe traseu” – Esential

”Nu a ieșit nicio mașină până la ora 6 dimineața. Nu știm la ce oră ar putea ieși sau dacă...

Top Stiri Comisarul