Contextul economic actual nu pare tocmai favorabil deschiderii unui business in domeniul HoReCa, insa, daca produsele pe care le comercializati sunt la fel de apetisante precum un strudel aburind sau o prajitura suculenta, lucrurile se schimba.
Livrarile la domiciliu au „explodat” in ultimele luni, avand in vedere masurile de izolare impuse de Guvern din cauza crizei sanitare, insa oferta site-urilor de profil este destul de saraca in patiserii si cofetarii. Tocmai de aceea, chiar daca nu deschideti locatia fizic pentru clienti, puteti sa profitati de aceasta nisa si sa va bucurati de profituri mari din comertul online cu delicatese dulci.
Oricat de priceputi ar fi maestrii bucatari angajati de dumneavoastra, indiferent care ar fi preturile practicate si oricat de mare ar fi bugetul destinat pentru marketing, tot veti avea nevoie de echipamente HoReCa performante.
Doar acestea va vor garanta calitatea ireprosabila a produselor, o productivitate mare, o durata indelungata de viata, dar si un consum redus de energie electrica. In cazul in care planuiti sa va deschideti o astfel de unitate de alimentatie publica, va recomandam sa optati pentru echipamente HoReCa de la Fresco, intrucat acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Astfel, veti beneficia de un raport calitate-pret corect si de o durata lunga de viata din punct de vedere functionalitate.
Iata, in continuare, echipamentele HoReCa pentru cofetarii si patiserii pe care vi le ofera Fresco Expert:
1. Mixere planetare. Aceste echipamente HoReCa sunt solide si silentioase, fiind indispensabile in orice laborator, atat pentru producerea aluaturilor si cremelor de diverse consistente, dar si pentru procesele de emulsie, framantare si amestecare;
2. Malaxoare pentru patiserie/cofetarie. In oferta Fresco, malaxoarele au cap fix sau rabatabil, sunt dotate cu spirala sau furca si au diverse capacitati. Aceste echipamente sunt dotate cu protectie pentru reducerea eliberarii prafului de faina in zona de lucru, dar si cu sisteme care previn cresterea aluatului in timpul mixarii;
3. Dispensere, masini creme si masini de topit si temperat ciocolata. Daca in majoritatea restaurantelor carnea este „vedeta”, cu siguranta in cofetarii aceasta este ciocolata. Tocmai de aceea, exista numeroase echipamente HoReCa dedicate acesteia. Pe cele mai performante le gasiti exclusiv in oferta proiectului Fresco, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992;
4. Masini, forme si ustensile pentru tarte. Tartele sunt printre cele mai apreciate prajituri, intrucat sunt pe cat de gustoase, pe atat de usoare si sanatoase pentru organism. In aceeasi categorie, gasiti si crepiere (plite pentru clatite) si aparate de gofre (waffle), care va vor ajuta sa pregatiti alte doua deserturi la fel de apreciate;
5. Vitrine pentru patiserie/cofetarie. Acestea au dublu rol: atat de a mentine preparatele la o temperatura corespunzatoare pentru cat mai mult timp, dar si de a le expune intr-o maniera eleganta pentru vizitatori sau fotografiile de prezentare;
6. Vitrine pentru inghetata (gelaterie). Nu in ultimul rand, acestea vor pastra desertul preferat al copiilor si nu numai la o temperatura suficient de scazuta. „Secretul” acestor utilaje consta in suprafata inclinata de expunere, care maximizeaza impulsul de cumparare, conform studiilor in domeniu.