Connect with us

Actualitate

Coldea şi Koveşi au băgat România în buzunarele proprii. „D.N.A. trebuie condamnată în ansamblu”

Comisarul

Publicat

pe

Ce ţară mişto au pe mînă huliganii Puterii, iar noi ţinem capul în nisip! Ce-o să mai mergem pe jos, mîncînd pîine goală! Încuiaţi bine uşile, daţi drumul la cîini, nu se ştie cum şi cînd, ăştia ne vor ocupa curţile şi casele! Destul sîntem piaţă de desfacere a gunoaielor şi otrăvurilor din vestul Europei şi preş pe care îşi şterg picioarele noii nazişti ai S.U.A. şi cei de sub masca U.E. – C.E.!

Ne-am învăţat cu aceşti maidanezi turbaţi şi nici măcar nu avem un băţ în mînă, să-i mai plesnim din cînd în cînd şi să-i punem pe fugă. Fără pic de respect pentru banul public, Parlamentul cheltuieşte, lună de lună, sute de mii de lei cu deplasările aleşilor la diferite evenimente în Europa şi pe alte meridiane. Nu sînt bani pentru electrificarea satelor, a sutelor de gospodării, care vieţuiesc în întuneric, nu sînt pentru autostrăzi, şcoli, spitale, salarii, pensii ca în U.E., că la taxe şi impozite depăşim orice stat european, dar sînt bani de tocat pe deplasările aleşilor la evenimente fără finalitate pentru România! Majoritatea acestor deplasări sînt excursii de relaxare pe banii noştri.

Pensionar de lux cu salariu de nabab

De parcă n-ar fi fost de ajuns că aleşii şi-au votat pensii şi îndemnizaţii speciale, Parlamentul a hotărît ca şi personalul administrativ, inclusiv, şoferii şi femeile de serviciu, care mătură şi şterg praful în clădirea Parlamentului, să beneficieze de pensii speciale. Bieţii medici şi profesori, ce bătaie de joc din partea statului! Oameni buni, salvaţi-vă de naţionalizarea corupţiei, altfel mafioţii ăştia vor pune ţara în genunchi în faţa copiilor noştri, luîndu-le speranţa unui viitor demn! Una e să traversezi o criză, alta e să fim spînzuraţi cu ea de gît pe termen nelimitat de mafioţi gen Isărescu, sfinxul de la B.N.R. (întotdeauna de partea băncilor evazioniste care au fraudat mii de romani şi bugetul de stat), pensionar de lux şi încă, guvernator, cu salariu de nabab, care şi-a bătut joc, aproape trei decenii, de banii României, alimentînd la sîn bancherii străini, distrîndu-se prin umflarea valutelor, în timp ce sărăcia multilateral dezvoltată umple cratiţa cetăţenilor. Să nu vă fie de mirare dacă Matusalemul de la B.N.R. va apărea, asemenea lui Mayer Amschel Rothschild, în revista „Forbes”, cap de afiş. Mugurel a urmat întocmai deviza numitului Rothschild: „Daţi-mi controlul asupra monedei naţionale şi mi-e indiferent cine face legile”. Şi i-a priit. Vivat C.F.R.-ul (nu căile Ferate Române, ci „Council Foreign Relations”, „Trilaterala”, „Bilderberg Group” & Co.)!

Coldea şi Koveşi au băgat România în buzunarele proprii

În cazul celor cu funcţii înalte în stat, parşivenia este un atú. Păi, cum stăm, onorată Justiţie română? Apa dată la moara impostorilor falsei case regale produce efecte în lanţ! Trîntorii urmaşi ai prihănitului rege cer statului român mărirea chiriei pentru castelul Peleş, un bun de patrimoniu naţional, cedat fără cap acestor paraziţi sociali, de la 5.000 de euro la 10.000. Nu sînt singurii vampiri ce sug gîtul statului, devenit pentru bogaţi mumă şi pentru săraci ciumă! Sîntem în România, nu? Şi România nu mai este a noastră, ci a huliganilor, interlopilor, cămătarilor cu funcţii şi legături mafiote în stat, este a traseiştilor care au colindat partidele după miros de fleică şi contracte cu statul, a celor care au furat banii ţării, nu cu sacoşa, ci cu tirul sau cu trenul! În timp ce Justiţia, D.N.A. şi S.R.I., „contribuiau” deontologic la măsluirea unor fapte penale, Coldea, Koveşi – doamna doctor 2% în drept şi nevăzutele verigi mafiote din ţară şi din afară băgau România în buzunarele proprii! Coldea ar fi trebuit încătuşat după dezvăluirile lui Ghiţă, însă generalul, fost prim-adjunct al directorului S.R.I., a dat „concurs” singur, a câştigat şi a devenit conferenţiar la Academia S.R.I., deşi nu îndeplinea unele criterii cerute de lege.

Koveşi trebuie cercetată „la pachet” cu Augustin Lazăr, Klaus Iohannis, cu alţi procurori şi judecători

În spatele perdelelor de fum ale anticorupţiei au tors cu spor furcile corupţiei. Unele cadre de nădejde ale americanilor în România, controlau o reţea întinsă de aliaţi din S.R.I., D.N.A. şi instituţii de stat, reţea care juca pe cadavrele „adversarilor”. Epurările dorite de reţea nu s-au terminat, iar anticorupţia e o simplă gogoaşă. Dacă Koveşi pică, se detonează o bombă nucleară, şi multe capete vor cădea. Koveşi trebuie cercetată la pachet cu Augustin Lazăr, Klaus Iohannis, cu alţi procurori şi judecători „neliniştiţi”. Nu sînt piese separate. Aşteptaţi-vă la o răzbunare dură! Oamenii pe care i-a călcat Koveşi în picioare nu sînt sfinţi. Dacă în reţeaua mafiotă nu ar fi apărut neînţelegeri pe ciolan şi putere, aceste „victime” ar fi comis noi infracţiuni în serie, iar media aservită ar fi stat mai departe cu ochii închişi. Ce va face Koveşi cu adevăratul duşman? Va mima răzbunarea, pentru ca în spatele uşii să se transforme în mieluşea, cerşind clemenţă sau se va răzbuna, intrînd în picaj.

„D.N.A. trebuie condamnată în ansamblu”

Koveşi e un om şiret cu mult sînge rece. Întotdeauna a dovedit o mare capacitate de a sfida şi a nu intra în rîndul laşilor, gata de fugă. N-o văd pe Koveşi, în genunchi, în faţa călăului. E încă susţinută să meargă în direcţia dorită, încă pe un cal mare, şi-l mînă spre orice zare sau apropiere doreşte. Vi se pare obscen? Teoretic, Koveşi, n-ar avea de ce să se teamă. Maleabilă şi ductilă precum o ştim, poate conlucra cu oricine, atîta vreme cît îi serveşte şi le serveşte interesele. De-aia, acum, face „ciocu’ mic” pînă se-aşează apele. Problema ar fi că şi-a cam pierdut toţi teleghidaţii din Justiţie, adică iubitorii „statului în poziţie de drepţi” în faţa ei! A rămas cu paravanul şubredului Augustin. Fără teleghidaţi, Koveşi are o nesiguranţă în acest setup complex. Şi totul i se trage de la răzbunarea copilului neastîmpărat, Ghiţă. Cătălin Beciu, liderul ALDE afirmă că „D.N.A., ca inhibitor al dezvoltării ţării trebuie condamnată în ansamblu. Nu ştiu ce mecanism i-a făcut pe ăştia să se simtă dumnezei. Exact tipul ăsta de dileală, combinată cu nemernicie multă, a făcut posibilă apariţia lagărelor. Este incredibil ce se întâmplă! Jumătate din ăia de la D.N.A. ar trebui să facă puşcărie, pentru abuzurile făcute şi pentru felul jegos în care şi-au arogat o aparentă susţinere populară. Ţara asta n-a avut niciodată aşa trib de sălbatici cu atâtea pârghii în mâini. Trebuie să se termine. Ţine tot de parchet. De ăla militar…”, a fost mesajul postat de liderul ALDE. Ăştia ar trebui să nu mai iasă din beciuri niciodată! Dacă ăştia, în frunte cu Băsescu şi cu toţii infractorii ştiuţi, ar fi arestaţi şi judecaţi corect, multe treburi în ţară s-ar schimba în bine! Să mai adăugăm aici şi pe jurnaliştii care susţin prin manipulare şi fac parte din acest masacru al României, comis de o justiţie a morţii şi a asasinatului social. Mediocrităţile Facultăţii de Drept, ca să nu spun scursuri, ajung magistraţi, iar un sistem care face din aceştia magistraţi, duce o politică de exterminare!

Din zecile de figuri mafiote, la mînă cu ceasuri care ticăie de 10 mii de euro şi case de milioane de euro să-l aducem în prim plan pe Blaga! „Amărîtul” ăsta de Blaga a fost văzut la mare, într-un hotel de lux, unde numai avansul pentru cazare a costat 200 de mii de euro! Mafia asta care se întrepătrunde la toate nivelurile instituţiilor de stat are oameni în servicii care ţin „de şase”! Mama lor de penali! Pe deasupra, noii finanţişti de la guvern au luat-o şi ei pe arătură! Vor iarăşi schimbarea Codului Fiscal, creşterea preţului la benzină, de aici, implicit, alte preţuri ale traiului zilnic şi taxe noi! Adică, le reduc pe unele, inventînd altele, tot ca să scuture buzunarul românului!

Avem cel mai nenorocit sistem de salarii şi pensii

Hagi Tudose e la fel ca toţi, adicătelea, „cîinii latră, ursul merge”! Vrea vaccinare obligatorie prin lege, adică facilitarea cîştigului pentru companiile farmaceutice, face o politică printre dinţi, care îi seamănă leit! În România avem cel mai nenorocit sistem de pensii şi de salarii! Peste patru milioane de români au pensii de 400 de lei, iar cei care se ocupă cu statul pe scaune înalte, complicii acestora şi obedienţii sînt recompensaţi cu salarii şi pensii care nu se pot număra decît cu aparatul! Un medic are 1.500 de lei pensie, iar un ciocoi care a frecat menta şi a fraudat din gros, are sute de mii de lei! Şi noul guvern a băut apa de la cîine! Cu toţii par turbaţi! Unii îşi cară salariile şi pensiile cu geamantanul, în timp ce sate întregi şi sute de gospodării rămân în continuare neelectrificate, iar pensionarii care au construit o Românie, au educat şi tratat generaţii, mor cu zile de sărăcie şi boală. (Maria Diana Popescu).

 

Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate2 ore ago

Un şobolan a fost găsit de comisarii ANPC în patiseria ”Lux Pan” din Bucureşti. Unitatea a fost amendată cu 20.000 de lei şi ar putea fi închisă pentru şase luni – Sanatate

Un şobolan a fost găsit de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor într-o patiserie din Bucureşti, în urma unui control....

Actualitate4 ore ago

Ministrul de Finanţe îi răspunde lui Nicuşor Dan care a anunţat că vrea să-l întâlnească: Aş fi preferat să mă sunati, dumneavoastră aţi preferat marketingul! – Politic

Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul...

Actualitate6 ore ago

MAE: Gestionăm la Pretoria situația a 39 de cetățeni români / Un cetățean român a reușit să plece cu un zbor de linie, iar alți 4 și-au notificat prezența și au solicitat sprijin consular – Esential

Ambasada României la Pretoria și Consulatul General al României la Cape Town gestionează, la acest moment, situația a 39 de...

Actualitate8 ore ago

Tom Cruise, cascadorie impresionantă pe aripa unui avion de război pentru Mission: Impossible 8 – Film

Tom Cruise a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial în timp ce face...

Actualitate10 ore ago

Yamaha, poate cele mai bune motociclete din lume

Nu incape nicio urma de indoiala ca motocicletele Yamaha sunt printre cele mai bine cotate marci din aceasta categorie de...

Actualitate10 ore ago

Blocat în Africa de Sud, antrenorul CSM Ştiinţa Baia Mare: Stăm în camere, nu vrem să avem surprize neplăcute. 90% din delegaţie e vaccinată – Alte sporturi

Eugen Apjok, antrenorul principal al CSM Ştiinţa Baia Mare, a declarat duminică la Digi24 că membrii delegaţiei române sunt bine,...

Actualitate12 ore ago

De ce majoritatea modelelor climatice sunt „fierbinți”? – Opinii

O bună parte din articolele mele publicate pe această platformă discută modele (simulări) ale variațiilor unor parametri climatici precum concentrația...

Actualitate14 ore ago

Şeful spionilor ruși: Sugestiile că vrem să invadăm Ucraina sunt o propangandă rău-intenţionată a Statelor Unite – International

Rusia nu are de gând să invadeze Ucraina, iar sugestiile contrare sunt propagandă rău intenţionată a Statelor Unite, a declarat...

Actualitate16 ore ago

Cum se vor desfășura ceremoniile de 1 decembrie din București: Pot participa cei vaccinaţi sau trecuţi prin boală – Esential

Participarea la ceremoniile de 1 decembrie din București va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2...

Actualitate18 ore ago

VIDEO Ana Maria Popescu, cea mai bună spadasină a lumii pentru a cincea oară – Alte sporturi

Ana Maria Popescu a fost aleasă de Federaţia Internaţională de Scrimă cea mai bună spadasină a lumii in sezonul 2020-2021....

Actualitate21 de ore ago

VIDEO Bundesliga: Bayern Munchen revine pe primul loc după doar câteva ore (1-0 vs Arminia Bielefeld) – Fotbal

Bayern Munchen a avut nevoie de doar câteva ore pentru a reveni pe prima poziție în Bundesliga: bavarezii au trecut...

Actualitate23 de ore ago

VIDEO Liga 1: Remiză între Rapid București și CS Mioveni – Fotbal

Rapid București și CS Mioveni au remizat, sâmbătă seară, în etapa a 17-a din Liga 1, scor 1-1. Chiar dacă...

ActualitateO zi ago

Furtuna Arwen: 12 dintre cele mai dramatice imagini în timp ce Marea Britanie a fost lovită de rafale de vânt de 160 de km/h – International

Scene dramatice au putut fi văzute în Marea Britanie, după ce furtuna Arwen a adus rafale de de vânt de...

ActualitateO zi ago

Secretarul general adjunct al PNL preia patrimoniul filialei PNL Sector 3 / Pecingină: Povestea demisiilor nu se potriveşte. Totul pare să fie o furtună într-un pahar cu apă – Politic

Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3,...

ActualitateO zi ago

Liga 1: Remiză între Sepsi OSK și Chindia Târgoviște – Fotbal

Meciul dintre Sepsi OSK și Chindia Târgoviște contând pentru etapa cu numărul XVII din Liga 1 la fotbal s-a încheiat...

ActualitateO zi ago

WTA, încă un semnal de alarmă: Situația lui Shuai Peng, departe de a fi liniștitoare – Tenis

Steve Simon, președintele WTA, a declarat că este în continuare „profund îngrijorat” de situația în care se găsește sportiva Shuai...

ActualitateO zi ago

Coronavirus: Varianta Omicron a ajuns, cel mai probabil, în Germania – International

Autoritățile din Germania au informat sâmbătă că au detectat vineri seara câteva mutații specifice noii variante a coronavirusului Omicron la...

ActualitateO zi ago

Coronavirus în România 1.727 cazuri de cazuri noi / 180 de decese dintre care 19 anterioare – Sanatate

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.727 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate...

Actualitate2 zile ago

Egiptul și trenurile sale – Cum vrea o țară celebră pentru accidentele cumplite să construiască linii de mare viteză – Industrie Feroviara

Nu sunt multe țări din lume unde contrastul dintre trenuri este atât de mare cum este în Egipt, țara unde...

Actualitate2 zile ago

Business report La cât vor ajunge facturile la întreținere în București, la noul preț al gigacaloriei. Cum am ajuns noi statul paralel. Ce vor să schimbe autoritățile în programul RABLA. Economia românească, între chin şi amin – Finante – Banci

La cât vor ajunge facturile la întreținere în București, la noul preț al gigacaloriei ● Cum am ajuns noi statul...

Top Stiri Comisarul