Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”CULOARELE” DIN JUSTITIA PRAHOVEANA ALE LUI NEGULESCU/PROCUROR PE ACEASTA AXA, HOT NOTORIU

Comisarul

Publicat

pe

Incisiv de Prahova revine cu noi dezvaluiri privind “Caracatița de la Ploiești” care a fost deconspirată! Un set de fotografii în care procurorul ploieştean Mircea Negulescu apare alături de judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova – presedinte sectie Penala, cu delegatie- la nunta denunţătorului din dosarul Tony Blair – Victor Ponta. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, naş la nuntă, a fost arestat de judecatorul Dinu, la cererea lui Negulescu, în baza denunţului mirelui. Procurorul a dansat cu mireasa, avocata “Claudia”, “care l-a dat pe nasul” pe mana lui Negulescu, asa incepeau dezvaluirile cei de la Lumea Justitiei fara a preciza ca, pentru prima data in Prahova si in Romania singurul jurnalist care a avut curaj sa devoalaze initial ilegalitatile grave ale lui Negulescu Mircea (PORTOCALA), a fost directorul general al ziarului Comisarului de Prahova, actualul director general al ziarului Incisiv de Prahova si a altor peste 33 de ziare locale si nationale (pe acest subiect vom reveni).

Povestea de la la Ploiești cu judecători, procurori, denunțători, nuntasi, nași, mire mireasă, etc. Intrigă de intrigă, nene! Acolo este locul fabulos al Republicii de la Ploiesti a colonelului Candiano Popescu (ajuns la tîrziu general și aghiotant regal – ca orice republican serios). Poate amintirea Republicii explică brambureala și vinzoleala din acest caz de potlogărie, cătușe, amor și turnătorie. Stă mîțul în coadă dacă citești ce a dezvaluit site-ul Lumea Justiției ieri ( care a și dat o frumoasă lovitură de presă). Dincolo de orice imaginație, e cea mai tare intrigă !!! Un thriller perfect, Hollywoodul ar plăti bani grei pentru un asemenea scenariu cu îmbîrligături neprevaute si lovituri de teatru care iti taie repsirația. .

Pe scurt, avem citeva fotografii unde se vad personaje care aparțin Justiției. E vorba despre o nuntă cu protagonisti unul si unul – mireasă, mire, naș, la care se adaugă un judecător și un procuror. Bravos! Lumea se distrează, după cum se vede. Dar în culise – exact ca în filmul Nașul de Coppola cu Marlon Brando – colcăie intrigile, conspiratiile, aranjamentele și trădările. Procurorul Mircea Negulescu e alături în foto de un judecător, Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova. Suntem la nunta Claudiei Tănase denunțător in dosarul supermediatizat Ponta/Ghiță/ Blair. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu este naş. Bietul a fost ținut in arest aproape șase luni exact la ordinul procurorului Negulescu și judecatorului Dinu. Denunțul a aparținut miresei !!! E tare, nu!? Mireasa (fff aproapiată in trecut de procurorul Negulescu) și mirele ( ca si el a fost parte in afacere) care-și denunță nașul !!! Ce mai vreți!

Procurorul si judecatorul in cauză au instrumentat multe dosare spectaculoase. Cit e de tipică , de răspindită este această situație. Prin alte județe lucrurile decurg la fel!? Există și in altă parte această cirdășie procuror/judecător !? Ar trebui ca autoritățile să ia atitutidine și sa exprime o poziție, să lămurească lucrurile. Dar mai bine ar da semnalul unei curățenii generale.

Ce vedem in acest caz este mai tare decit a putut vreodată imagina nenea Iancu Caragiale – cel mai tare ploieștean. Ăștia de acum l-au depășit, și nu în scris, ci in realitate,  scria Stelian Tanase.

Noi nu vrem sa devoalam astfel de lucruri grave pe baze de “pamflete” sau doar la “misto”, situatia fiind prea grava si aceasta mafia a “magistratilor” trebuie sa raspunda penal.

Azi, va prezentam o mafia din magistratura prahoveana, “uneltele “: procurorului Negulescu Mircea care au nenorocit vieti si familii si incearca sa nenoroceasca destine, precum si “culoarele” din justitia prahoveana corupta de Negulescu Mircea.

In urma investigatiilor noastre de peste 18  luni de zile, azi va prezentam un caz aparte, un “culoar” utilizat de procurorul Negulescu Mircea.

Primul episod (I), primul “culoar”, uneltele procurorului periculos “Portocala”:

  1. Politist cercetare penala: un anume “ANA” despre care o vorbim in acest caz ordinar de represiune. In ultima zi cand a terminat acest “dosar” comandat a fost “mutat”, avansat de “PORTOCALA” la DNA ST Ploiesti (nu am dat numele complet deoarece despre acest “soarce” vom reveni cu dezvaluiri senzationale).
  2. Procuror Topală Teodor-Bogdan, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, numit la 23 ianuarie 2015 in acesta functie de Presedintele Romaniei. Un “procuror” infractor cum o sa va dovedim pana la sfaristul acestor dezvaluiri. Un procuror obedient care asculta comenzile si in afara ilegalitatile grave savarsite pe linie procesuala, FURA (SPARLESTE CU NESIMTIRE) din obiectele de valoare “retinute” cu ocazia perchezitiilor. In cazul despre care vorbim, acest INFRACTOR ascuns in haine de PROCUROR a FURAT un telefon foarte scump si exclusivist (in “tipla” si sigilat”), “obtinut” in urma unor perchezitii. (cu toate ca doasrul a fost demult trimis in judecata de cca 2 ani de zile, acesta s-a facut ca nu stie nimic si NU il inapoiaza chiar in baza unor solicitari oficiale). O scarnavie de procuror care FURA si face dosare pe “invers” la comenzi. (Va mai prezntam si alte dosare “realizate” la comanda de acest procurer HOT!
  3. Denuntatori la “comanda” lui Negulescu Mircea:

Unul din inculpatii din acest dosar a avut “norocul” sa se afle la “momentul” si “locul nepotrivit”, sa afle “denunturile solicitate si comandate” de procurorul Negulescu Mircea, sa refuze sa faca denunturi si/sau sa solicite celor din grupul sau de prieteni sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului periculos, sa se afle in categoria “amicilor”dintre cele “doua” tabere formate din institutiile din Prahova care s-au razboit in numele institiutiilor.

In fapt, unul dintre inculpatii “bagati” pe nedrept in acest dosar penal, la comanda procurorului Negulescu Mircea (pe filiera sus mentonata) este omul de afaceri  NISTOROIU-VUTA ADRIAN.

Omul de afaceri mentionat a refuzat sa faca denunturi despre anumite persoane la solicitarile si presiunile procurorului Negulescu Mircea, a refuzat sa solicite grupului sau de persoane apropiate sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului si a asiatat la mai multe “executii” prin care procurorul periculos punea presiune ca anumiti denuntatori” de casa sa faca denunturi/plangeri penale si/sau sa fie martori sub acoperire impotriva celor pe care ii considera “dusmani”, celor care incercau sa ii opreasca activitatea infractionala. Acest om de afaceri a asistat la astfel de comenzi in 3 cazuri, 3 situatii care s-au transformat si materializat in dosare penale FABRICATE. Unul dinre aceste cazuri este cel al fostului șef la DGA Prahova, Constantin Ispas cel care déjà a luat o achitare tot pe un dosar in fals instrumentat de procurorul Negulescu Mircea.

In acest caz.  NISTOROIU-VUTA ADRIAN a asistat si participat la o discutie in care procurorul Negulescu Mircea a “solicitat- fortat” pe Schiopulescu Valentin sa il “faca” pe fostul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas. Acest lucru  s-a intamplat in urma unui schimb/troc. La solicitarea lui Schiopulescu Valentin personal si printr-un interpus (patron de restaurant, prieten cu Negulescu Mircea). Astfel,  Schiopulescu Valentin a fost “scapat” de niste rromi care au fost si arestati de procurorul binevoitor, in urma trocului. (Vom reveni cu dezvaluiri care vor cutremura mafia din magistratura prahoveana prin documente/noi plangeri penale).

Dupa atata timp, in urma investigatiilor care au continuat putem sa va dezvaluim ca, iar am avut dreptate.

In acesta cauza penala fabricata de politisul “Ana” (trasferat de Negulescu Mircea la DNA – ST Ploiesti in ultima zi cand a finalizat acest dosar), de procurorul HOT -Topală Teodor-Bogdan de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești si ajuns la judecatorul de pahar al lui Negulescu, judecatorul Dinu, se incearca condamnarea omului de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN, fara probe si/sau prin presiuni.

Toate acuzatiile impotriva omului de afaceri se bazeaza pe interceptarea a doua convorbiri telefonice, fara suport infractional.

Mentionam ca, initial “organele” de cercetare penala au fost induse in eroare de faptul ca omul de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN a vorbit la telefon cu o anumita persoana Manea si “gasca” de escroci din anchetatori coordonati din spate de Negulescu Mircea si-au frecat “mainile” sperand si crezand in prima faza ca este vorba de o persoana apropiata omului de afaceri, Cristian Gelu MANEA, seful Politiei Municipiului Ploiesti, al carui “cap” il vroiau.

In acest dosar nr 17937/291/2016/a1 ce are termen azi, 25.07.2018, “judecatorul” Dinu a efectuat propia lege si a incalcat in picioare toate normele de procedura penala (normal cand il ai amic si raspunzi la comanda procurorului de pahar). Astfel, din sursele noastre acesta se va alege in aceasta saptamana cu doua plangeri penale si cateva sesizari la CSM pentru infractiuni si abateri grave. Printre tampeniile si abuzurile facute la comanda de acest pseuso-judecator se numara si faptul ca, in camera preliminara a eliminat niste probe ilegale pe care, ulterior, pe fond, le-a readus ca probe si/sau a aprobat adaugarea la rechizitoriu pentru unul dintre inculpati a 127 de file noi ca probe atasate ulterior. Nu stim daca a fost beat sau doar a executat niste ordine ale mafiei din magistratura, inca vie, a procurorului Negulescu Mircea, dar ceea ce va vom dezvalui cu documente in numarul viitor ii va lasa fara replica si pe cei mai vehementi contestatori ai “Statului Paralel”. (Rizea Iolanda).

(N.R – Vom continua cu alte “culoare”, procuror Nitu-judecator Dinu, etc. Avem pregatite 27 de episoade cu documente si inregistrari audio/stenograme

 

 

 

Parteneri

Articole noi

Actualitate3 minute ago

Kovesi a fost trădată! A ajuns în mijlocul jocurilor la nivel înalt! Detalii despre sacrificarea fostei șefe DNA / Comisarul de Prahova

Într-o analiză postată pe Facebook, Alex Coita face câteva precizări cu privire la procesul de selecţie al procurorului-şef european. Acesta consideră...

Uncategorized21 de minute ago

Samsung ne arată viitorul cu o nouă categorie de telefoane mobile: Galaxy Fold

Infinity Flex Display, cu primul ecran dinamic AMOLED, posibilități nenumărate de multitasking și cea mai versatilă cameră de până acum...

Actualitate2 ore ago

Dezvăluiri dure după apariția OUG în Monitorul Oficial: Blocajele deja au apărut! / Comisarul de Prahova

Acesta afirmă că blocajele în justiţie deja au apărut şi mai deggrabă moţiunea de cenzură este singura metodă democratică de...

Actualitate4 ore ago

Aceasta este cea mai căutată meserie! Salariul poate ajunge și până la 7000 lei! Toți românii sunt vizați! / Comisarul de Prahova

S-a aflat care este cea mai căutată meserie! Potrivit studiului „Indexul locurilor de muncă”, meseria de şofer rămâne cea mai căutată pe...

Actualitate6 ore ago

Celebrul lider PSD, care a fost MANECHIN în tinerețe! Nimeni nu a știut acest lucru! Dragnea, complet șocat de reacția acestuia / Comisarul de Prahova

Liderul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, nu este de acord cu stilul în care Liviu Dragnea s-a obişnuit să conducă...

Actualitate8 ore ago

Incredibil! Cine este milionarul celebru care a ales să-și doneze toată averea pisicii / Comisarul de Prahova

Choupette, pisica designerului Karl Lagerfeld, se numără printre cei care vor moşteni uriaşa avere a fostului director creativ al casei...

Actualitate10 ore ago

Încă o trădare neașteptată pentru Liviu Dragnea! Cine pregătește un nou puci pentru demiterea acestuia! Ultimul plan înainte de alegeri (SURSE) / Comisarul de Prahova

În corul nemulţumiţilor s-a adăugat mai nou şi Marian Oprişan, poreclit Portofelul. Se pare că acesta este foarte supărat pentru...

Actualitate12 ore ago

Anunț alarmant despre ROBOR! Panică pentru românii cu credite în lei. La ce să vă așteptați în perioada următoare / Comisarul de Prahova

La prima vedere, varianta schimbării metodei de calcul a ROBOR ar trebui să fie privită cu ochi buni de românii...

Actualitate14 ore ago

Surpriză de proporții la Antena 1! Răzvan și Dani vor avea o nouă asistentă! Despre cine este vorba / Comisarul de Prahova

Asistenta TV, care este alături în fiecare dimineaţă de Răzvan şi Dan va intra în curând în concediu de maternitate,...

Actualitate16 ore ago

Dragnea pierde teren! PSD fierbe! Pe ea o vor candidat la prezidențiale / Comisarul de Prahova

Se pare că liderul PSD nu este de acord cu o candidatură a colegului Călin Popescu Tăriceanu. Problema alegerilor prezidenţiale...

Actualitate18 ore ago

Alertă pentru Iohannis! Dacă președintele nu va face acest lucru, poate să-și ia adio de la al doilea mandat! / Comisarul de Prahova

Klaus Iohannis a primit un avertisment fără precedent din tabăra lui Traian Băsescu. Deputatul PMP, Robert Turcescu, a susţinut că,...

Actualitate20 de ore ago

Emoții pentru Dragnea și Tăriceanu. Au ajuns la mâna lui Ponta. Decizia este deja luată / Comisarul de Prahova

Dragnea şi Tăriceanu vor trece iar prin emoţiile unei moţiuni. PNL şi USR au depus, la Camera Deputaţilor, o moţiune...

ActualitateO zi ago

Breaking! Vești din ce în ce mai proaste de la BNR pentru cei cu credite în lei! Nou record negativ! Banca Națională, informații de ultim moment / Comisarul de Prahova

Situaţia devine din ce în ce mai dificilă pentru cei cu credite în lei, care vor avea de plătit o...

ActualitateO zi ago

Ar trebui să aibă curaj să vorbească / Comisarul de Prahova

„Au trecut doi ani de când Coaliţia PSD-ALDE a început atacul la adresa justiţiei. Prin ordonanţa de urgenţă adoptată astăzi,...

ActualitateO zi ago

Horoscop 20 februarie 2019! Aceste zodii vor avea parte de mari surprize. Cine va fi avansat la locul de muncă / Comisarul de Prahova

BERBEC  Dimineaţa este favorabilă pentru decizii importante, întâlniri de afaceri, vizite la prieteni credinciosi, sau la bănci sigure. Ziua este...

ActualitateO zi ago

Kovesi, la un pas de a reuși! Informații șocante de la Bruxelles! Votul de care depinde totul / Comisarul de Prahova

Se pare că s-a reuşit ca Laura Codruţa Kovesi să nu mai treacă prin votul plenului Parlamentului European. Este vorba...

ActualitateO zi ago

Adevărul ascuns din spatele despărțirii de Halep! Antrenorul belgian a făcut o greșeală fatală! (SURSE) / Comisarul de Prahova

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, s-a despărţit de Thierry Van Cleemput! Hotărârea radicală vine după ce jucătoarea româncă...

ActualitateO zi ago

Adevărul ascuns din spatele despărțirii de Halep! Greșeală antrenorului belgian i-a fost fatală! (SURSE) / Comisarul de Prahova

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, s-a despărţit de Thierry Van Cleemput! Hotărârea radicală vine după ce jucătoarea româncă...

Actualitate2 zile ago

Umiliță cruntă pentru Dragnea! Mihai Tudose îl lasă mască! Declarații explozive despre statul paralel și liderul PSD / Comisarul de Prahova

Acesta se amuză pe seama lui Liviu Dragnea şi precizează că replica sa favorită este ”Eu nu ştiu, nu am...

Actualitate2 zile ago

Cutremur pentru Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă este chemată la audieri într-un caz care ar dinamita PSD / Comisarul de Prahova

PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă la audieri în cadrul „Ora Premierului” în plenul Camerei Deputaţilor, pentru Ordonanţa privind taxa...

Top Stiri Comisarul