Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”CULOARELE” DIN JUSTITIA PRAHOVEANA ALE LUI NEGULESCU/PROCUROR PE ACEASTA AXA, HOT NOTORIU

Comisarul

Publicat

pe

Incisiv de Prahova revine cu noi dezvaluiri privind “Caracatița de la Ploiești” care a fost deconspirată! Un set de fotografii în care procurorul ploieştean Mircea Negulescu apare alături de judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova – presedinte sectie Penala, cu delegatie- la nunta denunţătorului din dosarul Tony Blair – Victor Ponta. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, naş la nuntă, a fost arestat de judecatorul Dinu, la cererea lui Negulescu, în baza denunţului mirelui. Procurorul a dansat cu mireasa, avocata “Claudia”, “care l-a dat pe nasul” pe mana lui Negulescu, asa incepeau dezvaluirile cei de la Lumea Justitiei fara a preciza ca, pentru prima data in Prahova si in Romania singurul jurnalist care a avut curaj sa devoalaze initial ilegalitatile grave ale lui Negulescu Mircea (PORTOCALA), a fost directorul general al ziarului Comisarului de Prahova, actualul director general al ziarului Incisiv de Prahova si a altor peste 33 de ziare locale si nationale (pe acest subiect vom reveni).

Povestea de la la Ploiești cu judecători, procurori, denunțători, nuntasi, nași, mire mireasă, etc. Intrigă de intrigă, nene! Acolo este locul fabulos al Republicii de la Ploiesti a colonelului Candiano Popescu (ajuns la tîrziu general și aghiotant regal – ca orice republican serios). Poate amintirea Republicii explică brambureala și vinzoleala din acest caz de potlogărie, cătușe, amor și turnătorie. Stă mîțul în coadă dacă citești ce a dezvaluit site-ul Lumea Justiției ieri ( care a și dat o frumoasă lovitură de presă). Dincolo de orice imaginație, e cea mai tare intrigă !!! Un thriller perfect, Hollywoodul ar plăti bani grei pentru un asemenea scenariu cu îmbîrligături neprevaute si lovituri de teatru care iti taie repsirația. .

Pe scurt, avem citeva fotografii unde se vad personaje care aparțin Justiției. E vorba despre o nuntă cu protagonisti unul si unul – mireasă, mire, naș, la care se adaugă un judecător și un procuror. Bravos! Lumea se distrează, după cum se vede. Dar în culise – exact ca în filmul Nașul de Coppola cu Marlon Brando – colcăie intrigile, conspiratiile, aranjamentele și trădările. Procurorul Mircea Negulescu e alături în foto de un judecător, Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova. Suntem la nunta Claudiei Tănase denunțător in dosarul supermediatizat Ponta/Ghiță/ Blair. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu este naş. Bietul a fost ținut in arest aproape șase luni exact la ordinul procurorului Negulescu și judecatorului Dinu. Denunțul a aparținut miresei !!! E tare, nu!? Mireasa (fff aproapiată in trecut de procurorul Negulescu) și mirele ( ca si el a fost parte in afacere) care-și denunță nașul !!! Ce mai vreți!

Procurorul si judecatorul in cauză au instrumentat multe dosare spectaculoase. Cit e de tipică , de răspindită este această situație. Prin alte județe lucrurile decurg la fel!? Există și in altă parte această cirdășie procuror/judecător !? Ar trebui ca autoritățile să ia atitutidine și sa exprime o poziție, să lămurească lucrurile. Dar mai bine ar da semnalul unei curățenii generale.

Ce vedem in acest caz este mai tare decit a putut vreodată imagina nenea Iancu Caragiale – cel mai tare ploieștean. Ăștia de acum l-au depășit, și nu în scris, ci in realitate,  scria Stelian Tanase.

Noi nu vrem sa devoalam astfel de lucruri grave pe baze de “pamflete” sau doar la “misto”, situatia fiind prea grava si aceasta mafia a “magistratilor” trebuie sa raspunda penal.

Azi, va prezentam o mafia din magistratura prahoveana, “uneltele “: procurorului Negulescu Mircea care au nenorocit vieti si familii si incearca sa nenoroceasca destine, precum si “culoarele” din justitia prahoveana corupta de Negulescu Mircea.

In urma investigatiilor noastre de peste 18  luni de zile, azi va prezentam un caz aparte, un “culoar” utilizat de procurorul Negulescu Mircea.

Primul episod (I), primul “culoar”, uneltele procurorului periculos “Portocala”:

  1. Politist cercetare penala: un anume “ANA” despre care o vorbim in acest caz ordinar de represiune. In ultima zi cand a terminat acest “dosar” comandat a fost “mutat”, avansat de “PORTOCALA” la DNA ST Ploiesti (nu am dat numele complet deoarece despre acest “soarce” vom reveni cu dezvaluiri senzationale).
  2. Procuror Topală Teodor-Bogdan, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, numit la 23 ianuarie 2015 in acesta functie de Presedintele Romaniei. Un “procuror” infractor cum o sa va dovedim pana la sfaristul acestor dezvaluiri. Un procuror obedient care asculta comenzile si in afara ilegalitatile grave savarsite pe linie procesuala, FURA (SPARLESTE CU NESIMTIRE) din obiectele de valoare “retinute” cu ocazia perchezitiilor. In cazul despre care vorbim, acest INFRACTOR ascuns in haine de PROCUROR a FURAT un telefon foarte scump si exclusivist (in “tipla” si sigilat”), “obtinut” in urma unor perchezitii. (cu toate ca doasrul a fost demult trimis in judecata de cca 2 ani de zile, acesta s-a facut ca nu stie nimic si NU il inapoiaza chiar in baza unor solicitari oficiale). O scarnavie de procuror care FURA si face dosare pe “invers” la comenzi. (Va mai prezntam si alte dosare “realizate” la comanda de acest procurer HOT!
  3. Denuntatori la “comanda” lui Negulescu Mircea:

Unul din inculpatii din acest dosar a avut “norocul” sa se afle la “momentul” si “locul nepotrivit”, sa afle “denunturile solicitate si comandate” de procurorul Negulescu Mircea, sa refuze sa faca denunturi si/sau sa solicite celor din grupul sau de prieteni sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului periculos, sa se afle in categoria “amicilor”dintre cele “doua” tabere formate din institutiile din Prahova care s-au razboit in numele institiutiilor.

In fapt, unul dintre inculpatii “bagati” pe nedrept in acest dosar penal, la comanda procurorului Negulescu Mircea (pe filiera sus mentonata) este omul de afaceri  NISTOROIU-VUTA ADRIAN.

Omul de afaceri mentionat a refuzat sa faca denunturi despre anumite persoane la solicitarile si presiunile procurorului Negulescu Mircea, a refuzat sa solicite grupului sau de persoane apropiate sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului si a asiatat la mai multe “executii” prin care procurorul periculos punea presiune ca anumiti denuntatori” de casa sa faca denunturi/plangeri penale si/sau sa fie martori sub acoperire impotriva celor pe care ii considera “dusmani”, celor care incercau sa ii opreasca activitatea infractionala. Acest om de afaceri a asistat la astfel de comenzi in 3 cazuri, 3 situatii care s-au transformat si materializat in dosare penale FABRICATE. Unul dinre aceste cazuri este cel al fostului șef la DGA Prahova, Constantin Ispas cel care déjà a luat o achitare tot pe un dosar in fals instrumentat de procurorul Negulescu Mircea.

In acest caz.  NISTOROIU-VUTA ADRIAN a asistat si participat la o discutie in care procurorul Negulescu Mircea a “solicitat- fortat” pe Schiopulescu Valentin sa il “faca” pe fostul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas. Acest lucru  s-a intamplat in urma unui schimb/troc. La solicitarea lui Schiopulescu Valentin personal si printr-un interpus (patron de restaurant, prieten cu Negulescu Mircea). Astfel,  Schiopulescu Valentin a fost “scapat” de niste rromi care au fost si arestati de procurorul binevoitor, in urma trocului. (Vom reveni cu dezvaluiri care vor cutremura mafia din magistratura prahoveana prin documente/noi plangeri penale).

Dupa atata timp, in urma investigatiilor care au continuat putem sa va dezvaluim ca, iar am avut dreptate.

In acesta cauza penala fabricata de politisul “Ana” (trasferat de Negulescu Mircea la DNA – ST Ploiesti in ultima zi cand a finalizat acest dosar), de procurorul HOT -Topală Teodor-Bogdan de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești si ajuns la judecatorul de pahar al lui Negulescu, judecatorul Dinu, se incearca condamnarea omului de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN, fara probe si/sau prin presiuni.

Toate acuzatiile impotriva omului de afaceri se bazeaza pe interceptarea a doua convorbiri telefonice, fara suport infractional.

Mentionam ca, initial “organele” de cercetare penala au fost induse in eroare de faptul ca omul de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN a vorbit la telefon cu o anumita persoana Manea si “gasca” de escroci din anchetatori coordonati din spate de Negulescu Mircea si-au frecat “mainile” sperand si crezand in prima faza ca este vorba de o persoana apropiata omului de afaceri, Cristian Gelu MANEA, seful Politiei Municipiului Ploiesti, al carui “cap” il vroiau.

In acest dosar nr 17937/291/2016/a1 ce are termen azi, 25.07.2018, “judecatorul” Dinu a efectuat propia lege si a incalcat in picioare toate normele de procedura penala (normal cand il ai amic si raspunzi la comanda procurorului de pahar). Astfel, din sursele noastre acesta se va alege in aceasta saptamana cu doua plangeri penale si cateva sesizari la CSM pentru infractiuni si abateri grave. Printre tampeniile si abuzurile facute la comanda de acest pseuso-judecator se numara si faptul ca, in camera preliminara a eliminat niste probe ilegale pe care, ulterior, pe fond, le-a readus ca probe si/sau a aprobat adaugarea la rechizitoriu pentru unul dintre inculpati a 127 de file noi ca probe atasate ulterior. Nu stim daca a fost beat sau doar a executat niste ordine ale mafiei din magistratura, inca vie, a procurorului Negulescu Mircea, dar ceea ce va vom dezvalui cu documente in numarul viitor ii va lasa fara replica si pe cei mai vehementi contestatori ai “Statului Paralel”. (Rizea Iolanda).

(N.R – Vom continua cu alte “culoare”, procuror Nitu-judecator Dinu, etc. Avem pregatite 27 de episoade cu documente si inregistrari audio/stenograme

 

 

 

Parteneri

Articole noi

ActualitateO zi ago

EXPLOZIV/Cerere surprinzătoare a polițistei locale Tomina Neagu

Tarata în fața Comisiei de Disciplina pentru pure bazaconii de către Directorul adjunct Vaida Adrian, doamna polițist local Tomina Neagu...

ActualitateO zi ago

EXPLOZIV/”Noua DNA”, la mana lui Carmen Dan!

Iata ca rezistenta fara precedent manifestata in lumea justitiei pentru stoparea infiintarii si apoi a desfasurarii activitatii Sectiei pentru investigarea...

ActualitateO zi ago

EXPLOZIV/Ioan Aurel Pop, şcolit intens de către Adrian Năstase

„Se pare că Ioan Aurel Pop este şcolit intens de către Adrian Năstase pentru a ajunge la Cotroceni“. Este titlul...

ActualitateO zi ago

EXPLOZIV/Iohannis da semnalul darimarii Guvernului ca sa acopere audierea sotiei?

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): O întrebare majoră a rămas pînă azi fără un răspuns clar: conflictul din...

ActualitateO zi ago

Manipulatorul Zorella

Multă vreme, fostul ofițer Daniel Dragomir a tăcut în legătură cu mărturia depusă la DIICOT de Dan Zorella, șeful „Black...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Pretinsa lupta anticoruptie din Romania e compromisa tocmai de actiunile celor care spun ca o poarta”

2.266. Atatea hotarari definitive au fost pronuntate de completele de 5 judecatori de la ICCJ, constituite nelegal din 2014 pana...

Actualitate2 zile ago

”Alesul lui Klaus”, cronica unei demisii anuntate!

Pe 15 octombrie titram ca ”pe el il vrea Klaus premier”, dezvaluind planul presedintelui de instalare a ”tanarului pesedist uman”...

Actualitate2 zile ago

Dana Gîrbovan, şefa Uniunii Judecătorilor, despre rezoluţia din PE: „Un fel de ciorbă…”

Preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR), Dana Gîrbovan, critică draftul rezoluţiei Parlamentului European privind România, precizând că „ni...

Actualitate2 zile ago

Atacul Clonelor

In România, partidele Neomarxiste sunt o clonă a celor din exterior, care le-au comandat. Ce vor de fapt neomarxiștii? Ce...

Actualitate2 zile ago

Mazilirea lui Viorel Cataramă de către Ludovic Orban

Contradicțiile din interiorul PNL, care încă, nu pentru multă vreme, continuă să fie principalul partid de opoziție, dau în clocot....

Actualitate2 zile ago

Cine este tânărul care a intrat în mulțime în parcarea mall-ului din Brăila

Furia unui tânăr brăilean aflat sub influența alcoolului s-a soldat cu rănirea a 10 persoane, între care una în stare...

Uncategorized3 zile ago

Femeile sunt noua tendință în colecționarea de ceasuri dama

Femeile sunt noua tendință în colecționarea de ceasuri dama   Până nu demult cei mai mari colecționari de ceasuri erau...

Actualitate5 zile ago

EXPLOZIV/STENOGRAME SI INREGISTRARI AUDIO EXPLOZIVE/ “Narcis a declarat ca a primit subiectele, ca i le-am adus eu la pizzerie”/ “Pana la urma te-a sanctionat? Vaida: Daaa, dar s-a anulat, am vorbit eu cu cineva…”/”Eu nu am incredere nici in Mocanu nici in Vasilescu”

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de vocabularul unui director platit din banii publici, a unui director sustinut de primarul...

Actualitate5 zile ago

EXPLOZIV/DETONARE PE FACEBOOK – Stupefiant: vestitul judecator Vasilica Danilet recunoaste nonsalant ca in Romania se dau sentinte strambe

 “De cand stiu eu, justitia asta, cu toate reformele facute, tot astfel stau lucrurile, adica intai pronuntam public solutia, apoi...

Actualitate5 zile ago

EXPLOZIV/Ii vine randul si lui Basescu…

Dupa ce a taiat cu un sfert salariile si pensiile romanilor pe baza unei simple ”erori de prognoza economica”, Traian...

Actualitate5 zile ago

Selaru a tradat-o pe Kovesi

Cica s-a rupt lantul de iubire dintre Laura Codruta Kovesi si fostul ei consilier Valentin Horia Selaru, pe care Sistemul...

Actualitate5 zile ago

Frica de Tăriceanu

Subiectul Tăriceanu cercetat penal a venit ca o lovitură de trăsnet. Era vorba despre politicianul cel mai credibil din ultima...

Actualitate6 zile ago

EXPLOZIV//STENOGRAME SI INREGISTRARI AUDIO EXPLOZIVE/TERTIPURI DE AGATAT SUBORDONATE/DIRECTORUL INTERIMAR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI, ADRIAN VAIDA, SE PLANGE CA SOTIA IL INSEALA

Incisiv de Prahova continua Campania de dezvaluiri privind comportamentul immoral si deviant al directorului interimar al Politiei Locale Ploiesti, director...

Actualitate6 zile ago

NUCLEARA/STENOGRAME SI INREGISTRARI AUDIO EXPLOZIVE/”Buligescu se linge pe pula cu Florea/Cu Florea, cu Anton….Florea un ordinar, un nemernic, un vierme…. “

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de vocabularul unui director platit din banii publici, a unui director sustinut de primarul...

Actualitate6 zile ago

EXPLOZIV/ Șeful DOS – Argeș, ”rezistent” activ pe facebook/”Cuib de rezistenta” in MAI!

Iata ca traditionalul binom infierat acum, cand ramasitele statului paralel se opun inca in forta resetarii statului paralel nu doar...

Top Stiri Comisarul