Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”CULOARELE” DIN JUSTITIA PRAHOVEANA ALE LUI NEGULESCU/PROCUROR PE ACEASTA AXA, HOT NOTORIU

Comisarul

Publicat

pe

Incisiv de Prahova revine cu noi dezvaluiri privind “Caracatița de la Ploiești” care a fost deconspirată! Un set de fotografii în care procurorul ploieştean Mircea Negulescu apare alături de judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova – presedinte sectie Penala, cu delegatie- la nunta denunţătorului din dosarul Tony Blair – Victor Ponta. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, naş la nuntă, a fost arestat de judecatorul Dinu, la cererea lui Negulescu, în baza denunţului mirelui. Procurorul a dansat cu mireasa, avocata “Claudia”, “care l-a dat pe nasul” pe mana lui Negulescu, asa incepeau dezvaluirile cei de la Lumea Justitiei fara a preciza ca, pentru prima data in Prahova si in Romania singurul jurnalist care a avut curaj sa devoalaze initial ilegalitatile grave ale lui Negulescu Mircea (PORTOCALA), a fost directorul general al ziarului Comisarului de Prahova, actualul director general al ziarului Incisiv de Prahova si a altor peste 33 de ziare locale si nationale (pe acest subiect vom reveni).

Povestea de la la Ploiești cu judecători, procurori, denunțători, nuntasi, nași, mire mireasă, etc. Intrigă de intrigă, nene! Acolo este locul fabulos al Republicii de la Ploiesti a colonelului Candiano Popescu (ajuns la tîrziu general și aghiotant regal – ca orice republican serios). Poate amintirea Republicii explică brambureala și vinzoleala din acest caz de potlogărie, cătușe, amor și turnătorie. Stă mîțul în coadă dacă citești ce a dezvaluit site-ul Lumea Justiției ieri ( care a și dat o frumoasă lovitură de presă). Dincolo de orice imaginație, e cea mai tare intrigă !!! Un thriller perfect, Hollywoodul ar plăti bani grei pentru un asemenea scenariu cu îmbîrligături neprevaute si lovituri de teatru care iti taie repsirația. .

Pe scurt, avem citeva fotografii unde se vad personaje care aparțin Justiției. E vorba despre o nuntă cu protagonisti unul si unul – mireasă, mire, naș, la care se adaugă un judecător și un procuror. Bravos! Lumea se distrează, după cum se vede. Dar în culise – exact ca în filmul Nașul de Coppola cu Marlon Brando – colcăie intrigile, conspiratiile, aranjamentele și trădările. Procurorul Mircea Negulescu e alături în foto de un judecător, Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova. Suntem la nunta Claudiei Tănase denunțător in dosarul supermediatizat Ponta/Ghiță/ Blair. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu este naş. Bietul a fost ținut in arest aproape șase luni exact la ordinul procurorului Negulescu și judecatorului Dinu. Denunțul a aparținut miresei !!! E tare, nu!? Mireasa (fff aproapiată in trecut de procurorul Negulescu) și mirele ( ca si el a fost parte in afacere) care-și denunță nașul !!! Ce mai vreți!

Procurorul si judecatorul in cauză au instrumentat multe dosare spectaculoase. Cit e de tipică , de răspindită este această situație. Prin alte județe lucrurile decurg la fel!? Există și in altă parte această cirdășie procuror/judecător !? Ar trebui ca autoritățile să ia atitutidine și sa exprime o poziție, să lămurească lucrurile. Dar mai bine ar da semnalul unei curățenii generale.

Ce vedem in acest caz este mai tare decit a putut vreodată imagina nenea Iancu Caragiale – cel mai tare ploieștean. Ăștia de acum l-au depășit, și nu în scris, ci in realitate,  scria Stelian Tanase.

Noi nu vrem sa devoalam astfel de lucruri grave pe baze de “pamflete” sau doar la “misto”, situatia fiind prea grava si aceasta mafia a “magistratilor” trebuie sa raspunda penal.

Azi, va prezentam o mafia din magistratura prahoveana, “uneltele “: procurorului Negulescu Mircea care au nenorocit vieti si familii si incearca sa nenoroceasca destine, precum si “culoarele” din justitia prahoveana corupta de Negulescu Mircea.

In urma investigatiilor noastre de peste 18  luni de zile, azi va prezentam un caz aparte, un “culoar” utilizat de procurorul Negulescu Mircea.

Primul episod (I), primul “culoar”, uneltele procurorului periculos “Portocala”:

  1. Politist cercetare penala: un anume “ANA” despre care o vorbim in acest caz ordinar de represiune. In ultima zi cand a terminat acest “dosar” comandat a fost “mutat”, avansat de “PORTOCALA” la DNA ST Ploiesti (nu am dat numele complet deoarece despre acest “soarce” vom reveni cu dezvaluiri senzationale).
  2. Procuror Topală Teodor-Bogdan, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, numit la 23 ianuarie 2015 in acesta functie de Presedintele Romaniei. Un “procuror” infractor cum o sa va dovedim pana la sfaristul acestor dezvaluiri. Un procuror obedient care asculta comenzile si in afara ilegalitatile grave savarsite pe linie procesuala, FURA (SPARLESTE CU NESIMTIRE) din obiectele de valoare “retinute” cu ocazia perchezitiilor. In cazul despre care vorbim, acest INFRACTOR ascuns in haine de PROCUROR a FURAT un telefon foarte scump si exclusivist (in “tipla” si sigilat”), “obtinut” in urma unor perchezitii. (cu toate ca doasrul a fost demult trimis in judecata de cca 2 ani de zile, acesta s-a facut ca nu stie nimic si NU il inapoiaza chiar in baza unor solicitari oficiale). O scarnavie de procuror care FURA si face dosare pe “invers” la comenzi. (Va mai prezntam si alte dosare “realizate” la comanda de acest procurer HOT!
  3. Denuntatori la “comanda” lui Negulescu Mircea:

Unul din inculpatii din acest dosar a avut “norocul” sa se afle la “momentul” si “locul nepotrivit”, sa afle “denunturile solicitate si comandate” de procurorul Negulescu Mircea, sa refuze sa faca denunturi si/sau sa solicite celor din grupul sau de prieteni sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului periculos, sa se afle in categoria “amicilor”dintre cele “doua” tabere formate din institutiile din Prahova care s-au razboit in numele institiutiilor.

In fapt, unul dintre inculpatii “bagati” pe nedrept in acest dosar penal, la comanda procurorului Negulescu Mircea (pe filiera sus mentonata) este omul de afaceri  NISTOROIU-VUTA ADRIAN.

Omul de afaceri mentionat a refuzat sa faca denunturi despre anumite persoane la solicitarile si presiunile procurorului Negulescu Mircea, a refuzat sa solicite grupului sau de persoane apropiate sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului si a asiatat la mai multe “executii” prin care procurorul periculos punea presiune ca anumiti denuntatori” de casa sa faca denunturi/plangeri penale si/sau sa fie martori sub acoperire impotriva celor pe care ii considera “dusmani”, celor care incercau sa ii opreasca activitatea infractionala. Acest om de afaceri a asistat la astfel de comenzi in 3 cazuri, 3 situatii care s-au transformat si materializat in dosare penale FABRICATE. Unul dinre aceste cazuri este cel al fostului șef la DGA Prahova, Constantin Ispas cel care déjà a luat o achitare tot pe un dosar in fals instrumentat de procurorul Negulescu Mircea.

In acest caz.  NISTOROIU-VUTA ADRIAN a asistat si participat la o discutie in care procurorul Negulescu Mircea a “solicitat- fortat” pe Schiopulescu Valentin sa il “faca” pe fostul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas. Acest lucru  s-a intamplat in urma unui schimb/troc. La solicitarea lui Schiopulescu Valentin personal si printr-un interpus (patron de restaurant, prieten cu Negulescu Mircea). Astfel,  Schiopulescu Valentin a fost “scapat” de niste rromi care au fost si arestati de procurorul binevoitor, in urma trocului. (Vom reveni cu dezvaluiri care vor cutremura mafia din magistratura prahoveana prin documente/noi plangeri penale).

Dupa atata timp, in urma investigatiilor care au continuat putem sa va dezvaluim ca, iar am avut dreptate.

In acesta cauza penala fabricata de politisul “Ana” (trasferat de Negulescu Mircea la DNA – ST Ploiesti in ultima zi cand a finalizat acest dosar), de procurorul HOT -Topală Teodor-Bogdan de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești si ajuns la judecatorul de pahar al lui Negulescu, judecatorul Dinu, se incearca condamnarea omului de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN, fara probe si/sau prin presiuni.

Toate acuzatiile impotriva omului de afaceri se bazeaza pe interceptarea a doua convorbiri telefonice, fara suport infractional.

Mentionam ca, initial “organele” de cercetare penala au fost induse in eroare de faptul ca omul de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN a vorbit la telefon cu o anumita persoana Manea si “gasca” de escroci din anchetatori coordonati din spate de Negulescu Mircea si-au frecat “mainile” sperand si crezand in prima faza ca este vorba de o persoana apropiata omului de afaceri, Cristian Gelu MANEA, seful Politiei Municipiului Ploiesti, al carui “cap” il vroiau.

In acest dosar nr 17937/291/2016/a1 ce are termen azi, 25.07.2018, “judecatorul” Dinu a efectuat propia lege si a incalcat in picioare toate normele de procedura penala (normal cand il ai amic si raspunzi la comanda procurorului de pahar). Astfel, din sursele noastre acesta se va alege in aceasta saptamana cu doua plangeri penale si cateva sesizari la CSM pentru infractiuni si abateri grave. Printre tampeniile si abuzurile facute la comanda de acest pseuso-judecator se numara si faptul ca, in camera preliminara a eliminat niste probe ilegale pe care, ulterior, pe fond, le-a readus ca probe si/sau a aprobat adaugarea la rechizitoriu pentru unul dintre inculpati a 127 de file noi ca probe atasate ulterior. Nu stim daca a fost beat sau doar a executat niste ordine ale mafiei din magistratura, inca vie, a procurorului Negulescu Mircea, dar ceea ce va vom dezvalui cu documente in numarul viitor ii va lasa fara replica si pe cei mai vehementi contestatori ai “Statului Paralel”. (Rizea Iolanda).

(N.R – Vom continua cu alte “culoare”, procuror Nitu-judecator Dinu, etc. Avem pregatite 27 de episoade cu documente si inregistrari audio/stenograme

 

 

 

Parteneri

Articole noi

ActualitateO zi ago

Schimbari majore in top 10

Rezultatele inregistrate in turneul de la Wimbledon au produs o multime de schimbari in clasamentul WTA.Cel mai important salt este...

ActualitateO zi ago

Sunt aproape 8 milioane de masini inmatriculate in Romania

Soselele din Romania sunt efectiv sufocate de masini, iar acest lucru este demonstrat de cifre. In prezent, sunt aproape 8...

ActualitateO zi ago

Novak Djokovici il invinge pe Rafa Nadal dupa un meci de poveste si se califica in finala de la Wimbledon

Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon dupa un meci de poveste disputat impotriva lui Rafael Nadal.Jucatorul...

ActualitateO zi ago

Bacaul a ramas fara apa potabila

O avarie majora produsa la conducta de aductiune apa de la Valea Uzului a lasat, sambata, municipiul Bacau fara apa,...

Actualitate2 zile ago

LIVE Finala Wimbledon 2018: Angelique Kerber

Urmariti in direct pe Ziare.com evolutia scorului in finala de la Wimbledon 2018 dintre Angelique Kerber si Serena Williams.KERBER –...

Actualitate2 zile ago

Iohannis a vorbit despre egalitate si fraternitate, ambasadoarea Frantei a amintit despre statul de drept

In discursul rostit la receptia organizata de Ambasada Frantei la Bucuresti, pentru a marca sarbatoarea de 14 iulie, Klaus Iohannis...

Actualitate2 zile ago

Carmen Dan a refuzat protectia SPP pentru Kovesi, dupa ce aceasta a plecat de la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avizat negativ asigurarea de protectie SPP in continuare pentru fosta sefa a DNA, argumentand...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/INCOMPETENTA DIRECTORULUI GENERAL ADJUNCT AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI ERA SA SE LASE CU UN LINSAJ AL DIRECTORULUI RASP, RAUL PETRESCU, SI A REPREZENTANTILOR PRESEI

Vineri, RASP impreuna cu cei de la ROSAL au incercat curatarea si debarasarea gunoiului de pe strada Albastrelelor din Cartierul...

Actualitate2 zile ago

Germania isi reafirma increderea in Juncker, dupa ce s-a speculat ca acesta a venit beat la summit-ul NATO

O inregistrare video care il arata pe presedintele Comisiei Europene avand probleme de echilibru, in timpul summit-ului NATO, fiind nevoit...

Actualitate2 zile ago

Se anunta proteste in Piata Victoriei, duminica: Alerta! OUG 13 se intoarce!

Romanii se pregatesc sa iasa din nou la proteste in Piata Victoriei, duminica, din cauza temerilor ca Liviu Dragnea, seful...

Actualitate2 zile ago

Recomandarile Comisiei de la Venetia invalideaza mandatul lui Tudorel Toader

Recomandarile pe care Comisia de la Venetia le face in opinia preliminara publicata vineri invalideaza nu doar modificarile aduse Legilor...

Actualitate2 zile ago

A inceput ”B-Fit in The Street”. Ce restrictii de trafic sunt in Bucuresti

S-a dat startul Festivalului „B-Fit in The Street”, care va colora Bucurestii timp de patru week-end-uri, dar va inchide si...

Actualitate2 zile ago

Romania risca sa fie data afara din Consiliul Europei

Daca Romania nu va pune in aplicare recomandarile Comisiei de la Venetia, atunci risca sa fie data afara din Consiliul...

Actualitate2 zile ago

Cat timp are asigurat primul loc WTA dupa rezultatele de la Wimbledon

Chiar daca a fost eliminata in turul trei de la Wimbledon, Simona Halep nu are motive sa-si faca griji cu...

Actualitate2 zile ago

Horoscop de weekend: 14 – 15 iulie 2018

Rac

Actualitate2 zile ago

Bancul zilei – Incepe-ti ziua zambind cu Ziare.com!

Agentul de circulatie pandeste in fata unui club.

Actualitate2 zile ago

Nu mai trebuie sa plecam pe Marte. A fost gasita o planeta apropiata, unde temperatura e de numai 21 de grade Celsius

Cea mai apropiata exoplaneta de Terra, una aflata la o distanta de numai 11 ani lumina, este si cel mai...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/PSD, prin viceprimarul Cristian Ganea, a solicitat DEMISIA “HARTUITORULUI/HARTUITORULUI SEXUAL” (ADRIAN VAIDA) DE LA CONDUCEREA POLITIEI LOCALE PLOIESTI

Cu toate ca, primarului PNL Adrian Dobre, ii plac “CAN-CANURILE” (a se citi ilegalitatile si abuzurile) de la varful Politiei...

Actualitate2 zile ago

O femeie a cerut sa fie ingropata de vie, ca sa-si tina vesnic sotul in brate

Cateodata povestile de iubire reusesc sa treaca granita timpului. Si nu vorbim de sute de ani, ci de mii. E...

Actualitate2 zile ago

Donald Trump si Vladimir Putin, in fata unei intalniri controversate

Cei doi presedinti (foto) se vor intalni la Helsinki, Finlanda, in data de 16 iulie, fiecare avand o agenda diferita...

Top Stiri Comisarul