Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”CULOARELE” DIN JUSTITIA PRAHOVEANA ALE LUI NEGULESCU/PROCUROR PE ACEASTA AXA, HOT NOTORIU

Comisarul

Publicat

pe

Incisiv de Prahova revine cu noi dezvaluiri privind “Caracatița de la Ploiești” care a fost deconspirată! Un set de fotografii în care procurorul ploieştean Mircea Negulescu apare alături de judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova – presedinte sectie Penala, cu delegatie- la nunta denunţătorului din dosarul Tony Blair – Victor Ponta. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, naş la nuntă, a fost arestat de judecatorul Dinu, la cererea lui Negulescu, în baza denunţului mirelui. Procurorul a dansat cu mireasa, avocata “Claudia”, “care l-a dat pe nasul” pe mana lui Negulescu, asa incepeau dezvaluirile cei de la Lumea Justitiei fara a preciza ca, pentru prima data in Prahova si in Romania singurul jurnalist care a avut curaj sa devoalaze initial ilegalitatile grave ale lui Negulescu Mircea (PORTOCALA), a fost directorul general al ziarului Comisarului de Prahova, actualul director general al ziarului Incisiv de Prahova si a altor peste 33 de ziare locale si nationale (pe acest subiect vom reveni).

Povestea de la la Ploiești cu judecători, procurori, denunțători, nuntasi, nași, mire mireasă, etc. Intrigă de intrigă, nene! Acolo este locul fabulos al Republicii de la Ploiesti a colonelului Candiano Popescu (ajuns la tîrziu general și aghiotant regal – ca orice republican serios). Poate amintirea Republicii explică brambureala și vinzoleala din acest caz de potlogărie, cătușe, amor și turnătorie. Stă mîțul în coadă dacă citești ce a dezvaluit site-ul Lumea Justiției ieri ( care a și dat o frumoasă lovitură de presă). Dincolo de orice imaginație, e cea mai tare intrigă !!! Un thriller perfect, Hollywoodul ar plăti bani grei pentru un asemenea scenariu cu îmbîrligături neprevaute si lovituri de teatru care iti taie repsirația. .

Pe scurt, avem citeva fotografii unde se vad personaje care aparțin Justiției. E vorba despre o nuntă cu protagonisti unul si unul – mireasă, mire, naș, la care se adaugă un judecător și un procuror. Bravos! Lumea se distrează, după cum se vede. Dar în culise – exact ca în filmul Nașul de Coppola cu Marlon Brando – colcăie intrigile, conspiratiile, aranjamentele și trădările. Procurorul Mircea Negulescu e alături în foto de un judecător, Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova. Suntem la nunta Claudiei Tănase denunțător in dosarul supermediatizat Ponta/Ghiță/ Blair. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu este naş. Bietul a fost ținut in arest aproape șase luni exact la ordinul procurorului Negulescu și judecatorului Dinu. Denunțul a aparținut miresei !!! E tare, nu!? Mireasa (fff aproapiată in trecut de procurorul Negulescu) și mirele ( ca si el a fost parte in afacere) care-și denunță nașul !!! Ce mai vreți!

Procurorul si judecatorul in cauză au instrumentat multe dosare spectaculoase. Cit e de tipică , de răspindită este această situație. Prin alte județe lucrurile decurg la fel!? Există și in altă parte această cirdășie procuror/judecător !? Ar trebui ca autoritățile să ia atitutidine și sa exprime o poziție, să lămurească lucrurile. Dar mai bine ar da semnalul unei curățenii generale.

Ce vedem in acest caz este mai tare decit a putut vreodată imagina nenea Iancu Caragiale – cel mai tare ploieștean. Ăștia de acum l-au depășit, și nu în scris, ci in realitate,  scria Stelian Tanase.

Noi nu vrem sa devoalam astfel de lucruri grave pe baze de “pamflete” sau doar la “misto”, situatia fiind prea grava si aceasta mafia a “magistratilor” trebuie sa raspunda penal.

Azi, va prezentam o mafia din magistratura prahoveana, “uneltele “: procurorului Negulescu Mircea care au nenorocit vieti si familii si incearca sa nenoroceasca destine, precum si “culoarele” din justitia prahoveana corupta de Negulescu Mircea.

In urma investigatiilor noastre de peste 18  luni de zile, azi va prezentam un caz aparte, un “culoar” utilizat de procurorul Negulescu Mircea.

Primul episod (I), primul “culoar”, uneltele procurorului periculos “Portocala”:

  1. Politist cercetare penala: un anume “ANA” despre care o vorbim in acest caz ordinar de represiune. In ultima zi cand a terminat acest “dosar” comandat a fost “mutat”, avansat de “PORTOCALA” la DNA ST Ploiesti (nu am dat numele complet deoarece despre acest “soarce” vom reveni cu dezvaluiri senzationale).
  2. Procuror Topală Teodor-Bogdan, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, numit la 23 ianuarie 2015 in acesta functie de Presedintele Romaniei. Un “procuror” infractor cum o sa va dovedim pana la sfaristul acestor dezvaluiri. Un procuror obedient care asculta comenzile si in afara ilegalitatile grave savarsite pe linie procesuala, FURA (SPARLESTE CU NESIMTIRE) din obiectele de valoare “retinute” cu ocazia perchezitiilor. In cazul despre care vorbim, acest INFRACTOR ascuns in haine de PROCUROR a FURAT un telefon foarte scump si exclusivist (in “tipla” si sigilat”), “obtinut” in urma unor perchezitii. (cu toate ca doasrul a fost demult trimis in judecata de cca 2 ani de zile, acesta s-a facut ca nu stie nimic si NU il inapoiaza chiar in baza unor solicitari oficiale). O scarnavie de procuror care FURA si face dosare pe “invers” la comenzi. (Va mai prezntam si alte dosare “realizate” la comanda de acest procurer HOT!
  3. Denuntatori la “comanda” lui Negulescu Mircea:

Unul din inculpatii din acest dosar a avut “norocul” sa se afle la “momentul” si “locul nepotrivit”, sa afle “denunturile solicitate si comandate” de procurorul Negulescu Mircea, sa refuze sa faca denunturi si/sau sa solicite celor din grupul sau de prieteni sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului periculos, sa se afle in categoria “amicilor”dintre cele “doua” tabere formate din institutiile din Prahova care s-au razboit in numele institiutiilor.

In fapt, unul dintre inculpatii “bagati” pe nedrept in acest dosar penal, la comanda procurorului Negulescu Mircea (pe filiera sus mentonata) este omul de afaceri  NISTOROIU-VUTA ADRIAN.

Omul de afaceri mentionat a refuzat sa faca denunturi despre anumite persoane la solicitarile si presiunile procurorului Negulescu Mircea, a refuzat sa solicite grupului sau de persoane apropiate sa faca aceste denunturi la presiunile procurorului si a asiatat la mai multe “executii” prin care procurorul periculos punea presiune ca anumiti denuntatori” de casa sa faca denunturi/plangeri penale si/sau sa fie martori sub acoperire impotriva celor pe care ii considera “dusmani”, celor care incercau sa ii opreasca activitatea infractionala. Acest om de afaceri a asistat la astfel de comenzi in 3 cazuri, 3 situatii care s-au transformat si materializat in dosare penale FABRICATE. Unul dinre aceste cazuri este cel al fostului șef la DGA Prahova, Constantin Ispas cel care déjà a luat o achitare tot pe un dosar in fals instrumentat de procurorul Negulescu Mircea.

In acest caz.  NISTOROIU-VUTA ADRIAN a asistat si participat la o discutie in care procurorul Negulescu Mircea a “solicitat- fortat” pe Schiopulescu Valentin sa il “faca” pe fostul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas. Acest lucru  s-a intamplat in urma unui schimb/troc. La solicitarea lui Schiopulescu Valentin personal si printr-un interpus (patron de restaurant, prieten cu Negulescu Mircea). Astfel,  Schiopulescu Valentin a fost “scapat” de niste rromi care au fost si arestati de procurorul binevoitor, in urma trocului. (Vom reveni cu dezvaluiri care vor cutremura mafia din magistratura prahoveana prin documente/noi plangeri penale).

Dupa atata timp, in urma investigatiilor care au continuat putem sa va dezvaluim ca, iar am avut dreptate.

In acesta cauza penala fabricata de politisul “Ana” (trasferat de Negulescu Mircea la DNA – ST Ploiesti in ultima zi cand a finalizat acest dosar), de procurorul HOT -Topală Teodor-Bogdan de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești si ajuns la judecatorul de pahar al lui Negulescu, judecatorul Dinu, se incearca condamnarea omului de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN, fara probe si/sau prin presiuni.

Toate acuzatiile impotriva omului de afaceri se bazeaza pe interceptarea a doua convorbiri telefonice, fara suport infractional.

Mentionam ca, initial “organele” de cercetare penala au fost induse in eroare de faptul ca omul de afaceri NISTOROIU-VUTA ADRIAN a vorbit la telefon cu o anumita persoana Manea si “gasca” de escroci din anchetatori coordonati din spate de Negulescu Mircea si-au frecat “mainile” sperand si crezand in prima faza ca este vorba de o persoana apropiata omului de afaceri, Cristian Gelu MANEA, seful Politiei Municipiului Ploiesti, al carui “cap” il vroiau.

In acest dosar nr 17937/291/2016/a1 ce are termen azi, 25.07.2018, “judecatorul” Dinu a efectuat propia lege si a incalcat in picioare toate normele de procedura penala (normal cand il ai amic si raspunzi la comanda procurorului de pahar). Astfel, din sursele noastre acesta se va alege in aceasta saptamana cu doua plangeri penale si cateva sesizari la CSM pentru infractiuni si abateri grave. Printre tampeniile si abuzurile facute la comanda de acest pseuso-judecator se numara si faptul ca, in camera preliminara a eliminat niste probe ilegale pe care, ulterior, pe fond, le-a readus ca probe si/sau a aprobat adaugarea la rechizitoriu pentru unul dintre inculpati a 127 de file noi ca probe atasate ulterior. Nu stim daca a fost beat sau doar a executat niste ordine ale mafiei din magistratura, inca vie, a procurorului Negulescu Mircea, dar ceea ce va vom dezvalui cu documente in numarul viitor ii va lasa fara replica si pe cei mai vehementi contestatori ai “Statului Paralel”. (Rizea Iolanda).

(N.R – Vom continua cu alte “culoare”, procuror Nitu-judecator Dinu, etc. Avem pregatite 27 de episoade cu documente si inregistrari audio/stenograme

 

 

 

Parteneri

Articole noi

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Inca o “mostra” de incompetnta crasa a vidatului de la sefia Politiei Locale Ploiesti

Implicare, ordine, monitorizare… Cam în acești termeni a vorbit primarul Adrian Dobre, în a doua zi după începerea anului școlar,...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Cine lupta in strada pentru libertate: deputatul Doru Coliu, liderul PMP Diaspora, cu patru ani de Poarta Alba

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): ”Plecând de la considerentul că în acest moment democraţia din România este în...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Badalau cere ”omerta” la DNA!

O inregistrare pur si simplu halucinanta intrata in posesia noastra arata cata importanta dau unii ”baroni” democratiei interne din partid,...

Actualitate2 zile ago

Stop minciunii și ipocriziei!/Stop manipulării si imposturii! /Dragnea stă pe un fotoliu alături de fosta șefă a DNA

Victor Ponta a publicat joi pe Facebook o altă fotografie în care apar de această dată Liviu Dragnea, Laura Codruța...

Actualitate2 zile ago

Arma secretă anti-Dragnea

Un calcul rece, dacă vreți chiar cinic, elimină răspunsul la întrebarea cine are și cine nu are dreptate în PSD....

Actualitate2 zile ago

Puciştii – salvatorii sau groparii PSD?

Nu am nici o îndoială că acel „Comitet de iniţiativă” care cere demisia lui Liviu Dragnea din toate funcţiile a...

Social4 zile ago

Ce manusi chirurgicale sa alegi

In efectuarea diferitelor tipuri de proceduri medicale, una dintre cele mai importante masuri de siguranta pentru personalul medical, pentru a evita...

Actualitate4 zile ago

EXPLOZIV/ Dezamagirea SUA/Dusmanii lui Trump, amicii lui Iohannis!

Klaus Iohannis a reusit din nou sa-i scoata din tatani pe americani, ”succesul”  Summit-ului celor Trei Mari fiind unul ”istoric”...

Actualitate4 zile ago

“Voi ati vrea sa fiti judecati de un judecator care e de acord ca justitia sa fie facuta nu doar dupa lege, care e publica si accesibila tuturor, ci si dupa protocoale secrete la care sa nu aveti acces”?

Multe voci cer, pe buna dreptate, sanctionarea magistratilor activisti care au protestat in fata la CAB duminica, pe 16 sept....

Actualitate4 zile ago

Juncker, Dancila si incidentul Shannon

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO) În septembrie 1994, președintele Rusiei, Boris Elțîn, efectua o vizită în SUA, cu...

Actualitate4 zile ago

Războiul hibrid împotriva României

Din ce în ce mai mulți analiști politici din România și din afara României apreciază că, într-adevăr, țara noastră este...

Actualitate4 zile ago

“Azi, cei tari sunt Sistemul. Și milogii politici stau în genunchi în fața lor”

Ne târâm prin viața noastră! Ne mulțumim cu puțin și sperăm că nu vom fi chiar noi cei care vom...

Actualitate5 zile ago

EXPLOZIV/”Tehnici de interogare” care nu i-ar fi trecut prin cap nici macar celebrului ”Mircea ”Portocala” Negulescu/ Voodoo la DNA!

De parca nu ar fi fost de ajuns bulibaseala cvasigeneralizata in care se zbate Justitia din Romania de prea multa...

Actualitate5 zile ago

CAB – raspuns in exclusivitate pentru Romanian Community Coalition: respingem ferm orice forme de protest pe treptele acestei institutii

Curtea de Apel Bucuresti a transmis Romanian Community Coalition un raspuns la cele trei intrebari care i-au fost adresate in...

Actualitate5 zile ago

Au inceput audierile in dosarul lui Orban de la DNA

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a fost audiat, ieri, la DNA după plângerea pe care a depus-o împotriva lui...

Actualitate5 zile ago

Amnistie și grațiere pe protocoale?

La început, a fost doar unul. Un singur protocol. Mare și lat. Încheiat între Serviciul Român de Informații și Parchetul...

Actualitate5 zile ago

Tînăra magistratură joacă prost

„Tânăra magistratură din România a ajuns la maturitatea și profesionalismul care-i permit să reziste la presiuni și influențe exterioare.” Vai,...

Actualitate6 zile ago

EXPLOZIV/Securistii din PICCJ forteaza inculparea jandarmilor

Taica Lazar este complet disperat, ii tataie fundul si face numai prostii! Cica, zilele trecute, Lazarica impreuna cu Gheorghe Cosneanu,...

Actualitate6 zile ago

EXPLOZIV/ Joc operativ de imagine ca pe maidanurile din Teleorman/Dragnea a luat RTV de la Ghita!

Joc operativ de imagine ca pe maidanurile din Teleorman odata cu detonarea ”bombei” privind fotografia realizata de fotograful oficial al...

Actualitate6 zile ago

EXPLOZIV/“Doar te uiți la ei și îți dai seama pe mâna cui a încăput amărâta asta de justiție”

Dănileț ne spune că ”știe el mai bine” că protestele neautorizate sunt legale … cred că și consumul ori traficul...

Top Stiri Comisarul