Connect with us

Exclusiv

Iranul ameninţă că va captura o navă britanică după sechestrarea unui petrolier în Gibraltar

Comisarul

Publicat

pe

Motto „Cântarul strâmb este urgisit de Domnul, şi cântărirea dreaptă este plăcerea Lui.Dacă vine mândria, va veni şi ocara, iar înţelepciunea este cu cei smeriţi.Neprihănirea poartă pe cei drepţi, iar strâmbătatea prăpădeşte pe cei vicleni.La nimic nu foloseşte bogăţia în ziua mâniei; numai dreptatea izbăveşte de moarte.Dreptatea netezeşte calea celui fără prihană, iar cel fără de lege va cădea prin fărădelegea lui.Dreptatea izbăveşte pe cei drepţi, iar cei vicleni vor fi prinşi prin pofta lor.” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 11-lea, versetele 1-6)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi șaselea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

**********************************************************************************************************

Cine și care sunt familiile aliate cu primele 13, pe linii de sânge ale llluminati?

David Icke a scris în lucrarea intitulată  „Secretul Suprem” că există 13 familii care alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în Antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…]

Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt în ordine alfabetică:
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află întotdeauna „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de către marele public cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe aceștia nu este nicidecum să fie popularizați,cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.

Illuminati urmărește captarea puterii oculte a liniilor de descoperire extrem de puternice din întreaga lume. Cu aceștia s-au căsătorit indienii americani ca să câștige rezidența puterii spirituale în spiritualitatea indo-americanilor din vârful piramidei. Pare oarecum ieșit dinbtipare, dar pentru ritualurile llluminati sunt folosiți diferiți indivizi care au statutul de „a fi rezervați”. Ei au făcut acest tipuri de lucruri pentru anii în care familiile puternice din întreaga lume participă și colaborează, la diferite nivele cu Illuminati.

Fiecare din aceste 13 familii ce conduc lumea de secole întregi au câte un domeniu sau o zonă de pe Pământ de care se ocupă, pentru a conduce această planetă. Aceste domenii se referă la finanţele globale, tehnologia militară, controlul minţii, religie şi mass-media. Comitetul celor 300 se foloseşte de multe instituţii binecunoscute, pentru a-şi îndeplini scopurile: Consiliul pentru Relaţii Externe (Council on Foreign Relations – CFR), Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, FMI, Federal Reserve etc.

Structura Illuminati a creat ţări artificiale pentru a-şi îndeplini scopurile. Exemple de ţări artificiale: SUA, Elveţia, Kuwait, URSS, Panama, Israel, Italia, Iugoslavia, Marea Britanie, multe ţări din Africa neagră, toate ţările arabe, toate statele din America Centrală şi de sud. Toate aceste ţări au fost create pentru a strânge bogăţie pentru familiile conducătoare Illuminati şi pentru simpatizanții lor înfocați, pentru a ascunde sau pentru a păstra bogăţiile, pentru a crea condiţiile necesare pentru a declanşa războaie.

Ca exemplu, Elveţia a fost creată ca un centru bancar pentru familiile Illuminati, pentru a-şi păstra fondurile lor în siguranţă, fără frica de a fi distruse de războaie şi departe de ochii curioşi.

Cazul din Nepal

Anumiți indivizi chiar participă la un nivel al unor afaceri cu iz necurat, ocult, așa cum ar fi diferitele familii ce au un cult pentru crimele de tip mafiot din întreaga lume. Familiile cu legături mafiote ar putea să nu se aboneze la filosofia ocultă, dar recunosc puterea și mirajul afacerilor. Unele familii puternice din întreaga lume participă pur și simplu la nivelul pe care îl au sau sunt pe deplin aspirați în sistemul acestei lumi, fiind dependenți de a merge împreună cu fluxul acestui sistem întunecat. Un exemplu în acest sens ar fi masacrul asupra familiei regale din Nepal.

Regele Nepalului guvernează un regat hindus destul de sărac. Imperiul britanic a făcut o treabă excelentă în încercarea de a face din Nepal că…să depindă de ei. Nepalului i-a fost acordat protecție britanică, iar familiile sale din conducere au primit educația specifică britanică, și un exemplul în acest sens sunt cei din tribul de război- gurkhii care au servit ca mercenari pentru gloria Imperiului britanic. În cazul în care regele Nepal se vă desprinde dimpreună cu toți consilierii săi și va lua o turnură anti-New World Order, tronul lui va fi luat prin intermediul unei revoluții sau invazii.

New World Order are capacitatea de a aranja Partidul Congresului Indian să aibe parte de acest tratament punitiv, prin „clasica” invadare sau printr-un alt factor de destabilizare, menit a pune control.

De altfel, MI6-ul britanic și CIA-ul american au staționat și au activi nenumărați agenți în această țară. Cu toate acestea, regula ” de aur ” între națiunile care vor colapsul Nepalului se axează pe acea posibilitate de a crea conflicte cum ar fi Războiul Rece și apoi de a aplica dialectică hegeliană. Multe națiuni din întreaga lume au fost forțate să se confrunte cu britanicii și americanii, din cauza Războiului Rece.

Hegel numește metoda sa cu termenul de dialectică sau cu expresia de „metoda speculativă” si o opune metodei metafizice -metoda vechii metafizici. Metoda dialectică este o metodă interioară filosofiei și, respectiv, obiectului ei de studiu: Absolutul. Metoda nu este altceva decât structura întregului înfățișat în pura sa esențialitate(Hegel, Fenomenologia spiritului, Editura Academiei, 1965, p 33). Toate celelalte metode, consideră Hegel, erau exterioare obiectului filosofiei, Absolutului,din moment ce erau abstracte și metafizice. Pe scurt, raționamentul lui Hegel este următorul: Lumea posedă raționalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Ea nu este o îngrămădire haotică de obiecte. Ea este în permanentă mișcare și dezvoltare. Totul este dat de la bun început. Totul are o finalitate.

Revenind, secrete fabricate și conflictele internaționale controlate din umbră sunt o modalitate foarte bună de a elimina independența unora dintre națiunile mai mici. Regele Nepalului s-a temut timp de mulți ani de invazii venite fie din India, fie din China.

Cu toate acestea, dacă aruncăm un ochi pe situația sau poziția unei țări precum Elveția , putem observa cum anume aceasta a beneficiat de luxul de a nu fi nevoită „să-și ia partea” în ceea ce Illuminati au creat „prin haos la ordine”, nenumărate războaie, deoarece liniile de sânge au avut astfel controlul total asupra Elveției pentru multe secole. Nu este nevoie ca Elveția să participe la dialectica hegeliană. Iar explicația este cât se poate de simplă, dacă familiile sunt puternice, dar nu în clipa trecută ci în prezent. Illuminati „au privilegiul” de a da comanda pentru a fi chiar…distruse, cum ar fi fost „celebrul caz” a lui Howard Hugh.

Alte exemple celebre

Un exemplu în acest sens este modul în care Rothschildii au distrus progresiv familia imperială rusă a Romanovilor. Trebuie amintit faptul acesta, din moment ce Romanovii erau de asemenea pe o linie sângeroasă ocultă, și astfel IlIuminati au luat în secret copii din familia imperială pentru a servi ca „crescători pentru IlIuminati”, astfel încât Illuminati ar fi intenționat a metisa sângele ocult a Romanovilor cu… sângele lor.Evident, mulți dintre dumneavoastră chiar nu vor accepta aceste lucruri că fiind adevărate, însă destinul tragic și schimbarea cursului istoriei secolului al XX-lea stau mărturie în acest caz.

Acum, mai mult ca oricând, „răscolirea trecutului” face parte din datoria de a afla, de a cunoaște și a mărturisi Adevărul.Nu e nicio speculație, deoarece familiile care controlează Elveția se întorc în Veneția.

Un alt exemplu este dat de familiile fanariote din fostul Imperiu Otoman (sau Bizantin) care a avut linii puternice, durabile. Statul venețian și genovez  sau ceea ce reprezenta comerțul internațional a fost sub directa lor conducere. S-a demonstrat faptul că tocmai familiile dinastice ale acestor grupuri au tendința spre satanism (gnosticism) sau culte care nu sunt creștine. În această categorie, pot menționa familia Darius Socinus din Veneția.

Rețineți, de asemenea, că până și familia Warburgi care lucrează atât de strâns cu Rothschildii, sunt descendenți ai lui Abraham del Banco, un bancher vechi din Veneția. Warburgii, la rândul lor, sunt legate de familia Rosenberg din Kiev. Unele dintre vechile sale genealogii oculte aristocratice rusești au fost primii care au ajutat financiar pe Adolf Hitler, în favoarea partidului nazist.

Semnele puternice de diversificare a sângelui se identifică în nume diferite, dar unele dintre ele încă mai au destulă vizibilitate, iar oricine poate urmări „traseul” sau metamorfozarea numelor… moderne. De exemplu, familia Cabot din Boston sunt direct descendenți ai lui  Sebastian Cabot, care s-a născut la Veneția, acum mai bine de două  secole.Sebastian Cabot (care a fost tatăl lui John Cabot) a fost, la rândul său, descendent de la Giovanni Caboto din Genova. Giovannia Caboto a fost a membru al unei familii puternice din Genova. În epoca modernă, familia Cabot a fost activă în politică și agențiile de informații pentru New World Order. De exemplu, Thomas D. Cabot a înființat Radio Swan pe Insula cu același nume pentru CIA. Paul Cabot a fost director al lui J.P. Morgan & Co., alături de directorul alteia corporații care se intersectează cu puterea Illuminati.

Familiile dominante din Europa de Vest se leagă de William of Orange. Există un puternic element arab la „reconectarea” la Illuminati. Oamenii ca Sirdar Ikbal Ali Shah sunt foarte pricepuți cu magia neagră și alte practici oculte. Sirdar Ikball Ali Shah a scris cel puțin 70 de cărți despre magie și ocultism. Aceste familii urmăresc genealogiile lor, iar unii membri ai acestor familii oculte cunosc istoriile acestor familii.

Cred că o istorie a celor treisprezece familii llluminati este cheia înțelegerii istoriei. Multe din familiile care par a fi „aliate” cu familiile din vârf sunt de fapt legate într-un anumit moment, (pe)trecut din sfera temporală. Mai mult decât atât, majoritatea dintre familiile aliate sunt sclavii de lux ale acestor familii ce dețin controlul și puterea „absolută.” Unii oameni au încercat să pună pe Rothschild în această categorie, dar o astfel de gândire este de fapt una falimentară și duce la…promovarea consensului. Nu numai că ar exista prea mulți martori oculari care au venit din interiorul IlIuminatilor care pot depune mărturie că Rothschildii „sunt unii dintre cei de sus”, din „vârful piramidei „, dar se poate indica și exercitarea controlului și bogăției familiei Rothschild în multe alte domenii!

În loc de…concluzie

Cunoștințele și cercetarea mea este departe de a fi terminată.Dar, niciodată, cât timp si energie îmi va da Creatorul, nu ma voi limita și nu mă voi feri să mă documentez, să înțeleg și să realizez conexiuni în acest sinuos și tenebros subiect. Se poate face mult mai mult pentru a descoperi lucrurile rele ale acestei forțe distructive a întunericului care lucrează si colaborează asiduu pentru a discredita omenirea și pentru a distruge credința creștină.

Sper că articolele acestea pot servi lumii , deoarece reflectă pe deplin realitatea ascunsă a acestor malefici pe care nici Jekylls și Hyde nu o pot transpune, atunci cand rătăcesc pe fața pământului. Și astfel, văzând, cunoscând mai bine adversarii, creștinii vor evita numeroasele ascunzișuri spirituale care îneacă atât de mult societatea postmodernă,  o sluțesc și o asupresc pe nedrept.

Voi încheia acest capitol cu un caz celebru.În anii 1980 unul cei mai renumiți ucigași au fost un criminal în serie numit Ted (Theodore) R. Bundy. Nu este public, dar el a știut de ce a ucis atât de multe victime nevinovate. Ted Bundy i-a spus prietenei sale, Elizabeth Kendall, nominalizând această „forță” care l-a făcut să omoare. Confesiunea lui Bundy pentru ea a fost dată după arestarea lui finală din Florida. Elizabeth i-a scris mărturisirea, pe care o dădea ei la telefon. Ted a spus:” Nu am personalitate dublă. Nu am nimic. Îmi amintesc tot ce am făcut. Ca și lacul Sammamish. Am ieșit la Farrell pentru înghețată după ce am mâncat hamburgerii. Nu era ca și cum aș fi uitat sau nu mi-am amintit, dar a fost doar peste … plecat … forța nu mă mai împingea. Nu știu, înțelegeți-o. Forța m-ar consuma doar pe mine. „(Kendall, Elizabeth, Prințul Fantomă din Viața mea cu Ted Bundy. Seattle: Madrona Publishers, 1981, p.176)

„Forța” este termenul foarte înalt la nivelul sataniștilor care folosesc pentru a descrie puterea în care cred, pentru care ei cred și se lasă folosiți spre rău. Filmul „Star Wars” a folosit în mod surprinzător termenul de „forță”.Poate părea incredibil,dar „iluminaților” le folosește industria de entertainment care mereu e finanțată generos și se ridică până în acest moment.De altfel,”forța” nu este doar un concept abstract ci, așa cum fusese rezervat pentru folosirea esoterică a satanismului și a ocultului, acționează prin toate aceste mijloace, unelte.

Aceasta face parte din plan, iar nimeni și nimic nu poate contesta, iar ocultismul și obiectivele sale șle insuflă celor pasionați și interesați în gândire și scopuri, astfel încât totul să devină o „conspirație deschisă” ,unde publicul larg promovează unitatea spre vrăjitorie ca religia mondială și guvernul unic!

De aceea, ma delimitez de ceea ce răspândește propaganda Illuminati prin mass media controlată aproape în  întregime de aceste familii. Aceasta ne spune oficial că Bill Gates nu ar fi vreunul dintre cei mai bogați oameni din lume cu 54 miliarde dolari , devansat doar de către Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.De fapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deține incredibila sumă de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii). Cu averea acestei familii poate fi hrănită și îmbrăcată  populația globului, in integralitate…

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : www.illuminatiofficial.org/,https://www.revolvy.com,www.youtube.com Sage and Savant,https://www.salon.com,https://www.amazon.co.uk/,www.jesus-is-savior.com,/www.collective-evolution.com/

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parteneri speciali-probleme juridice

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
– micropigmentare sprâncene
-extensii gene
– coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
– sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Parteneri

Articole noi

Actualitate2 ore ago

Ucraina are sprijinul a 10 țări, până acum, pentru a se alătura NATO

Mihailo Podoliak, un consilier al șefului biroului președintelui Zelenski, a scris pe Twitter că cei care susțin cererea sunt „în...

Actualitate4 ore ago

​VIDEO Viral cu dansul victoriei. Militarii ucraineni au făcut adevărate coregrafii înainte de a elibera complet orașul Lîman

Moralul armatei ucrainene este foarte ridicat după ce au reușit să elibereze complete orașul Lîman, lucru confirmat duminică și de...

Actualitate6 ore ago

Vladimir Putin și criza din energie: Cum îl ilustrează o revistă din Polonia pe liderul de la Kremlin

Revista săptămânală Wprost își ilustrează coperta acestui număr cu o imagine cu Vladimir Putin sugestivă pentru criza din energie provocată...

Actualitate8 ore ago

Astronomii au intrat puțin în panică / Nature a retractat unul dintre cele mai senzaționale studii din ultimii ani / Orașele Mayașe erau poluate cu mercur

Astronomii au intrat puțin în panică ● Vocea lui Darth Vader va fi generată de un AI ● Revista Nature...

Actualitate10 ore ago

Ionuţ Moşteanu, despre cazul deputatului PSD exclus din partid în urma unui scandal sexual: Este caz penal. Marcel Ciolacu, ai de gând să faci ceva?

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu spune despre deputatul PSD Aurel Bălășoiu exclus din partid din cauza unui scandal sexual că trebuie...

Actualitate12 ore ago

Formula 1: Mercedes a fost amendată din cauza lui Lewis Hamilton – Regula încălcată de britanic

​Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a amendat echipa Mercedes cu 25.000 de euro ​​pentru că nu a raportat că Lewis...

Actualitate14 ore ago

VIDEO Marius Șumudică a dansat de bucurie după victoria echipei sale din campionatul Arabiei Saudite

Marius Șumudică a dansat de bucurie după victoria obținută acasă de Al Raed, scor 2-1, împotriva formației Al Adalh. Confruntarea...

Exclusiv15 ore ago

Cea mai amplă ediție a programului Huawei Seeds for the Future s-a încheiat cu o ceremonie de premiere a studenților din România și Republica Moldova

București, 28 septembrie 2022. Huawei a încheiat cea de-a noua ediție a programului Seeds for the Future cu o ceremonie...

Actualitate16 ore ago

Handbal (f): România a câștigat Trofeul Carpați – Victorie în fața Spaniei

Echipa naţională de handbal feminin a României a încheiat a câștigat Trofeul Carpaţi, după ce a învins reprezentativa Spaniei, scor...

Actualitate19 ore ago

SuperLiga: CFR Cluj învinge Petrolul Ploiești cu un gol marcat în prelungiri

Dan Petrescu a rămas pe banca echipei CFR Cluj, dar jocul campioanei en-titre a României suferă în continuare. Ardelenii s-au...

Actualitate21 de ore ago

Novak Djokovic se va duela pentru titlul de la Tel Aviv – Sârbul, pus în dificultate de locul 104 ATP

Roman Safiullin a reușit doar în setul secund să îi pună probleme lui Novak Djokovic, iar sârbul a obținut sâmbătă...

Exclusiv23 de ore ago

Cum îți pregătești autoturismul pentru iarnă?

 Iarna se apropie cu pași incredibil de repezi, iar tu trebuie să îți pregătești autoturismul pentru condiții meteo extreme, precum...

Actualitate23 de ore ago

Gazprom a redus sâmbătă livrările de gaze destinate Republicii Moldova cu 30%, invocând motive tehnice

Grupul rus Gazprom a redus sâmbătă livrările de gaze naturale către Republica Moldova cu aproximativ 30%, a declarat directorul companiei...

usi de intrare apartament usi de intrare apartament
DiverseO zi ago

Vrei sa iti renovezi locuinta? Iata ce criterii trebuie sa bifeze cele mai bune usi de intrare in apartament!

Daca locuiesti la bloc, este necesar sa stii ca apartamentul tau este in permanenta expus unor riscuri aparte. Tentativele de...

ActualitateO zi ago

Formula 1: Charles Leclerc, pole-position în MP din Singapore – Rezultat modest pentru Max Verstappen

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, el urmând să...

DiverseO zi ago

Piese utilaje: ce greșeli să evitați pentru a preveni defecțiunile

Excavatoare și încărcătoare pe roți sau pe șenile, buldozere, încărcătoare telescopice, basculante articulate, toate sunt utilaje extrem de complexe și...

ActualitateO zi ago

Pelerinajul Sf. Parascheva de la Iași 2022. Procesiunile încep cu o săptămână mai devreme

​Racla cu Moaştele Sfintei Cuvioasei Parascheva va sta timp de o săptămână în baldachinul amenajat în curtea Catedralei Mitropolitane din...

ActualitateO zi ago

Putin amână stagiul militar de toamnă / Cum ar putea fi trimiși noi recruți la război

Preşedintele rus Vladimir Putin a amânat cu o lună efectuarea stagiului militar în această toamnă din cauza saturaţiei centrelor de...

ExclusivO zi ago

De ce sunt companiile din România atractive pentru personalul asiatic?

Dacă dorești să îți extinzi echipa, vei descoperi în curând că angajarea unor oameni din alte țări poate deveni complicată....

ActualitateO zi ago

Ce a încercat Vladimir Putin să ascundă în discursul în care a anunțat anexarea teritoriilor ucrainene

Discursul delirant de vineri al președintelui rus Vladimir Putin în care acesta a anunțat anexarea teritoriilor ucrainene cucerite, cu tot...

Top Stiri Comisarul